עבור לתוכן

לשאוב מכונס האוויר?

Featured Replies

פורסם

היי,

למרות שאני חדש במערכת הזו, הקדשתי כמה ימים לקרוא כמה שאפשר, ועדיין המחשב שלי חם ואני מתלבט מה לעשות.

המחשב שלי, שקיבלתי אותו רק לפני שבוע הוא |:

פרסקוט 3 גיגה הרץ

היטסינק של אינטל

כרגע הטמפ' הן:

55 מעלות - 65 מעלות של המעבד

שאר הנקודות מראות כ 40 מעלות וכך גם הכוננים הקשיחים (36-39 מעלות)

המארז מאוד לא מוצלח, אני בספק אם אפשר יהיה לחבר מאוורר נוסף מקדימה, כי עושה רושם שהפנל הקדמי לא ייסגר אם אוסיף שם מאורר נוסף.

מה שכן הרכבתי זה שלושה מאווררים אחוריים, (אחד נמצא בספק) ועוד שני מאווררים אחוריים של 8 ס"מ, אבל לדעתי הם בקושי מוציאים משהו כי החורים שעשו להם קטנים מדי, ומתישהו אני כבר אפתח שם חורים רציניים.

בינתיים,

האם לחבר מאורר 8 ס"מ נוסף מצידו הפנימי של הכונס על מנת לשאוב אוויר באמצעותו כמה שיותר קרוב למעבד?

אלכימאי.

פורסם

אם יש לך 2 מאוררים שמוציאים אויר רצוי שהוא יכניס אויר.

ובלי קשר רצוי שהמאורר שיושב על הגוף קירור ידחף את האויר ולא ישאב אותו.

פורסם
  • מחבר

אני אנסה לחבר לשם מאוורר גנרי שיש לי בבית, כי אני לא מחזיק כרגע שום מאורר טוב שאני יכול לסמוך עליו, פרט למאוורר אחד 120 ממ של פאנאפלו שיכול להוריד לי אצבע אם אני אכניס אותה לשם כשהוא עובד.

לגבי, המאוורר על המעבד, אני לא יודע איך הוא 'נושם', דוחף או קולט אוויר, בעיקר משום שהוא הגיע מורכב מהמעבדה. איך בודקים את כיוון זרימת האוויר?

א.

אם יש לך 2 מאוררים שמוציאים אויר רצוי שהוא יכניס אויר.

ובלי קשר רצוי שהמאורר שיושב על הגוף קירור ידחף את האויר ולא ישאב אותו.

פורסם

פרסקוט 3 גיגה הרץ

היטסינק של אינטל

כרגע הטמפ' הן:

55 מעלות - 65 מעלות של המעבד

שאר הנקודות מראות כ 40 מעלות וכך גם הכוננים הקשיחים (36-39 מעלות)

:kopfpatsch: מאוד חם, גם לי יש פרסקוט 3000, מומהר ל3000 במנוחה הטמפ' 42, (40 מעלות מארז)

במאמץ הטמפ' לכל היותר 60, וכל זה עם היטסינק ג'נרי של ספיז..

לדעתי כנראה ההרכבה של ההיטסינק לא איכותית.

פורסם
  • מחבר

מכיוון שהמעבד הוא פרסקוט 775 אני חושש לפרק את כל המארז כדי לעשות את זה. הסיבה היא הלוח. הלוח שיש לי (אינטל 915GEV) הוא דוגמא אחת גדולה לארכיטקטורה וסידור מפגר של רכיבים. סתם לדוגמא, צמוד לבקר IDE עומד לו קבל ענקי, שכל תזוזה הכי קטנה פשוט תתלוש אותו מהמקום.

פשוט לקחת את המהנדסים של אינטל ולתת להם פטיש בראש :bash:

אני מקווה לנסות להקטין או לפתור את הבעיה בלי לפרק את כל העסק.

עדיף ככה, לא?

אלכימאי.

:kopfpatsch: מאוד חם, גם לי יש פרסקוט 3000, מומהר ל3000 במנוחה הטמפ' 42, (40 מעלות מארז)

במאמץ הטמפ' לכל היותר 60, וכל זה עם היטסינק ג'נרי של ספיז..

לדעתי כנראה ההרכבה של ההיטסינק לא איכותית.

פורסם

מזה כונס אוויר לא הבנתי.. :silly:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים