עבור לתוכן

צריך את הטיפים של מומחיי ה OC לגבי הזכרונות בבקשה..

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

2.6 זה מתח ברירת המחדל, הזכרונות שלי יכולים לקבל מתח של עד 2.95v מוצר, תצטרך לבדוק כמה מתח הזכרונות שלך יכולים לקבל, ובקשר לאם זה טוב או לא?

אם הזכרונות לא יציבים מעלי להם מתח.

אגב, יצאה גרסא חמישית(F5) של ביוס לK8NF.

כן ראיתי שיצא באתר צרפתי כזה שאחי נתן לי...

אבל משום מה התוכנה BIOS של גי'גה בייט מסרבת לעלות לי מסיבה לא ברורה ואומרת שיש משהו עם FLASH לא זוכר..

כדאי לעדכן אבל ?

אגב הרצתי עכשיו 3DMARK05 וקבילתי 3668.. ה GT לא מרביץ תוצאה גובה וגם כל הטסט הזה כזה מדכא אותך אתה רוצה ככה רץ ב-15 FPS...

וזה מרגיז כזה :( תגיד מה זה ה TORBOFORCE הזה ? והאם שווה בכלל לעשות OC לכרטיס מסך שלי.. בעבודה הוא מגיע ל-70 מעלות אז לא יודע אני קצת חושש.. :(

פורסם
  • מחבר

בגירסא החדשה של הביוס אני משנה ל 3-3-6 אבל זה לא מחליף לי ! רק זה הצליח ל-T1 שזה באמת שיפר ביצועים

ורק ל 2.5

אני אומנם מחליף אבל ב CPUZ וגם בEVEREST עדיין מראה לי 2.5-4-4-8

איך לעזזאל אפשר לשנות ל 3 3 6 בגירסא החדשה של הביוס ?

זה נראה שזה העלים הרבה אפשריות איפה שיש את הה-14 -וה 11 הזה אין לי את זה

יש לי רק 4 אופציות לשנות שאחת מהם היא ה- 2.5 והשאר זה של ה 4-4-8

אבל לא יודע אךי לשנות את הסייקל (11 ) והגם את ה 14 כמו בתמונה אצלך ככה זה היה אפשר בגירסא הישנה

בגירסא F5 זה לא מראה לי את זה.. פתרון בבקשה ?

פורסם

זה קטע כזה לתת 2 הודעות ברצף כל פעם?

תקרא את חוקי הפורום, דאבל פוסטינג אסור!

פורסם
  • מחבר

זה קטע כזה לתת 2 הודעות ברצף כל פעם?

תקרא את חוקי הפורום, דאבל פוסטינג אסור!

מצטער, הבנתי למה אתה מתכוון עכישיו.

סליחה אם עברתי על החוקים - אתם יכולים למחוק את ההודעות המיותרות.

אני לא מנסה לצבור "מספר הודעות" אם זה מה שאתם חושבים

אפסו לי ת'מספר הודעות כעונש או משהו אם זה מה שמפריע... וכן לא אחזור על הטעות

סורי :(

פורסם

על מה אתה מדבר?

יש לך דאבל פוסטינג 3 פעמים בת'רד הזה!!!

ולא, זה לא באג של המערכת

פורסם

בגירסא החדשה של הביוס אני משנה ל 3-3-6 אבל זה לא מחליף לי ! רק זה הצליח ל-T1 שזה באמת שיפר ביצועים

ורק ל 2.5

אני אומנם מחליף אבל ב CPUZ וגם בEVEREST עדיין מראה לי 2.5-4-4-8

איך לעזזאל אפשר לשנות ל 3 3 6 בגירסא החדשה של הביוס ?

זה נראה שזה העלים הרבה אפשריות איפה שיש את הה-14 -וה 11 הזה אין לי את זה

יש לי רק 4 אופציות לשנות שאחת מהם היא ה- 2.5 והשאר זה של ה 4-4-8

אבל לא יודע אךי לשנות את הסייקל (11 ) והגם את ה 14 כמו בתמונה אצלך ככה זה היה אפשר בגירסא הישנה

בגירסא F5 זה לא מראה לי את זה.. פתרון בבקשה ?

כדאי לך לחזור בחזרה לF2  :-\

Gigabyte שוב הוציאו ביוס מוזר, אומרים שהוא גם נתקע כשמנסים להכנס לHealth Monitor (או איך שלא לא קוראים לזה).

לגבי הTURBOFORCE, הלוח עושה OC אוטומטי לכרטיס, תשאיר על AUTO.

פורסם
  • מחבר

כדאי לך לחזור בחזרה לF2  :-\

Gigabyte שוב הוציאו ביוס מוזר, אומרים שהוא גם נתקע כשמנסים להכנס לHealth Monitor (או איך שלא לא קוראים לזה).

לגבי הTURBOFORCE, הלוח עושה OC אוטומטי לכרטיס, תשאיר על AUTO.

אבל זה ממש מוזר... הוא בעקרון לא נתקע לי ולא כלום שנכנסים ל HEALTH MONITOR

אבל העניין הוא למה שהם יורידו אופציות OC חיוניות או כאלו שחשובים לשינוי התיזמונים ?

מישהו אולי יכול לברר לי ? יכול להיות הם שמו את האופציה לשינוי של יתר הדברים שהיו גם מקודם בלשוניות אחרות או משהו ?

ובאמת F2 הכי טוב ? כי נראה כיאילו אני מקבל הרבה יותר ביצועים טובים בRAMTEST אפילו בלי הורדת התזמונים אבל שימוש ב T1

פורסם

אבל זה ממש מוזר... הוא בעקרון לא נתקע לי ולא כלום שנכנסים ל HEALTH MONITOR

אבל העניין הוא למה שהם יורידו אופציות OC חיוניות או כאלו שחשובים לשינוי התיזמונים ?

מישהו אולי יכול לברר לי ? יכול להיות הם שמו את האופציה לשינוי של יתר הדברים שהיו גם מקודם בלשוניות אחרות או משהו ?

ובאמת F2 הכי טוב ? כי נראה כיאילו אני מקבל הרבה יותר ביצועים טובים בRAMTEST אפילו בלי הורדת התזמונים אבל שימוש ב T1

אמורה להיות בביוס החדש אפשרות בשם "TOP PERFORMANCE", אומרים שהיא משפרת ביצועים, תנסה אותה.

הם הורידו את האופציות לשינוי התזמונים מסיבה לא מובנת, בביוס גרסא F4\3 היו אפשריות לשינוי יחסי הזכרונות 180/200, 160/200, 140/200... וגם אותם הורידו משום מה, אבל הם תיקנו את המכפלה של הHTT שלא פעלה בשניהם (נשארה בX4 למרות השינוי בביוס).

פורסם
  • מחבר

אמורה להיות בביוס החדש אפשרות בשם "TOP PERFORMANCE", אומרים שהיא משפרת ביצועים, תנסה אותה.

הם הורידו את האופציות לשינוי התזמונים מסיבה לא מובנת, בביוס גרסא F4\3 היו אפשריות לשינוי יחסי הזכרונות 180/200, 160/200, 140/200... וגם אותם הורידו משום מה, אבל הם תיקנו את המכפלה של הHTT שלא פעלה בשניהם (נשארה בX4 למרות השינוי בביוס).

לא רוצה לנסות את הטופ פרפורמנס.. זה נראה לי כמו איזה טוויק עצבני ומסוכן..

בכל מקרה החזרתי ל-F4 שהיא קצת יותר ידידותית.. עכשיו אני על 2.5-3-3-6-T1

שזה משהו טוב מבחינת ביצועים..

לפי דעתי גם ה F5 היא בטה.. ככה לפחות רשום באתר של גי'גה בייט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים