עבור לתוכן

צריך עזרה במציאת קירור טוב לpentium 2.8 LGA775 באיזור ה 250 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות מאוורר טוב שיקרר את המעבד שלי עבור אוברקלוק.

חשבתי על הזלמן הזה:

http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=148&code=005009

בעיקרון הוא אמור להיות לסוקט 478 אבל הבנתי שיש מתאם שעולה בערך 40 ש"ח ואז המאוורר יתאים לסוקט 775...

מישהו יודע אם הקירור הזה טוב?

אפשר להשיג משהו יותר טוב באיזור ה 250 ש"ח?

*לא לזרוק סתם תשובות בבקשה.... ::)

תודה לכל מי שעוזר!!! :hi:

פורסם

מעולה ושקט מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדד בכלל אתה לא שומע שהמחשב עובד יש לי אותו אחי ואני ממלית עליו מכל הלב למרות שהוא לא מוריד את הטמפרטורות בצורה משמעותיי אבל קירור תותחחחחחחחחחחח יש אותו פו לחצי מהפורום :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

מעולה ושקט מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדד בכלל אתה לא שומע שהמחשב עובד יש לי אותו אחי ואני ממלית עליו מכל הלב למרות שהוא לא מוריד את הטמפרטורות בצורה משמעותיי אבל קירור תותחחחחחחחחחחח יש אותו פו לחצי מהפורום :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

לחצי מהפורום.......נכון.......ממש לא הגזמת.....וגם אם לא שמת לב זאת גרסת האלומיניום +נחושת אשר יותר קלה מהגרסה שיש לך......

:kopfpatsch:

בקשר לזלמן הוא יהיה מעולה אם אתה רוצה יותר שקט מאשר ביצועים ,לא שהוא לא טוב הוא מוריד את הטמפרטורות אבל לא בצורה משמעותית ,אם חשוב לך יותר הורדת הטמפרטורות מאשר שקט הייתי ממליץ לך ללכת על אחד מהקירורים של TT ,AERO COOL, COOLER MASTER........ :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אני רוצה לעשות כמה שיותר אוברקלוק... (עד כמה שאפשר ;D ) אז אולי חשובה פה יותר הטפמרטורה....

אבל בכל זאת לא משהו שיעשה רעש של מטוס!!!! איזה איפה האיזון פה?

תנו בבקשה המלצות יותר ספציפיות לסוגים אחרים אם אפשר... עדיף למי שכבר יש משהו אחר!

ואג"ב, יש הבדל רציני בין הביצועים של הזלמן נחושת לבין הזלמן נחושת+אלומיניום?

פורסם

הבדל רציני לא.........2 טפרטורות במאמץ לא יותר........יש אבל הבדל גדול במשקל בינהם......הנחושת שוקל הרבה לעומת האלומיניום שהוא שוקל פחות.......

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים