עבור לתוכן

** יש פה מישהו עם Big Water ? **

Featured Replies

פורסם

במידה ויש פה מישהו עם ביג ווטר, הייתי שמח לשמוע איך המארז מקורר, ומה הבדל המעלות מהקירור הקודם (וכמובן איזה קירור היה).

הכונתרת שונתה מ: "הבדל ביצועים בין XP120 ל BigWater, נראה מוזר..."

http://www.teschke.de/heatpipes/News/components/H2O/TT_Big_Water/tt_big_water.html

הטבלה בריבוע הכחול באמצע מראה הבדל ביצועים במאמץ של 13 מעלות!

(השתמשו באותו מאורר בשניהם).

פורסם

מה מוזר ? לאיזה הבדל ציפית ?

יש טמפרטורה מינימלית שמתחת לזה אי אפשר להגיע עם קרור אוויר או קרור מים

בכל מקרה זה תוצאה יפה מאוד לקרור מים

פורסם

אני חושב שב'מוזר' הוא דווקה דיבר על ההפרש לטובת ה BW בכלל ובהפרש עצום של 13 מעלות ביפרט .

Vatos אני צודק ?

פורסם

לא כדאי להתבסס רק על סקירה אחת,

במיוחד של אתר לא מוכר שאתה לא יודע אם מסתתרים כל מיני אינטרסים חבויים של הכתבים, כבר היו דברים מעולם....

פורסם
  • מחבר

rtr, בדיוק לזה התכוונתי.

ו-XPloiTeR, לא ראיתי עוד ביקורת ראש בראש של ה BW עם סידרת XP של TR, יש לך לינק?

פורסם

לא, אבל ראיתי אותו בהשוואה עם Thermalright SLK-948U שאמור להיות נחות מ-XP-120

וה-SLK-948U ניצח אותו בכל קטגורייה אפשרית, מ-IDLE ועד LOAD מ-6v ועד 12v.

מכיוון שגם האתר הזה לא מוכר (יחסית) בסצנת החומרה, וההשוואה מSLK-948U ל-XP-120 לא הכי מדוייקת, קשה לגבש דעה סופית.

נחכה שאתר חומרה מוכר ואובייקטיבי ירים את הכפפה וישווה בין שני תצורות הקירור.

פורסם

indd

פורסם
  • מחבר

פייי כל סקירה אומרת משהו אחר לגמרי...

למישהו יש סקירה רצינית עם סינקים מוכרים? אוברקלוקרס קפה לדוגמא עשו "ראש בראש" עם קירור שהיבצועים שלו לא ממש מוכרים, ככה שזה בגרוש לא עוזר לי...

פורסם

זה מאוד נחמד שיש ביקורות שמשתמשות באותם המאוררים לשני המערכות ופשוט מעלמות לגמרי מהתוכנות של החומרים בשימוש, אומנם הרדיאטור של ביג וואטר הוא ראדיאטור מאלומיניום הצינורות הם מנחושת.

כמו כן המרווח של הסנפירים בגוף האלומיניום שונה מזה שבXP120.

אני רוצה לראות בדיקה שבודקת עם מאורר שקט וחלש של 2000RPM ומאורר חזק שדוחף 80+ CFM.

מה שהכי מעצבן אותי זה שאנשים פשוט מתעלמים מהתכונות של מים! מים מתחממים פחות מהר מאוויר ובעזרת משאבה מהירה שמחליפה את המהים במהירות ברור שהתוצאות בעמוס - OC יהיו טובות יותר!

אל תשכחו שהביג וואטר עולה כ150 שקל יותר, והכי חשוב לא לשכוח את הסיכונים שבקירור מים ובתחזוקה השוטפת לעומת קירור אוויר פשוט.

ועוד משהו בקשר לביקורת, אין אזכרה לסירקולציית אוויר במארז, מי יודע איך הסירקולציה שם?!איך בודקים קירור אוויר עם סירקולציה לא ידועה?בלי אוויר טרי וקר מה שווה קירור אוויר?!

פורסם

למישהו בארץ יש את הביג וואטר? אולי אפשר לשים סוף לבדיחה ופשוט לקחת מישהו אחד עם ביג וואטר ומישהו אחד עם הXP120 (שאת זה יש להמון) ושהם יעשו השוואה...לא חובה שזה יהיה הכי מקצועי שבעולם רק השוואה לראתו איפה בערך כל גוף קירור עומד...

פורסם

יש לפול אנשים את הביג וואטר...

אבל זה גם בעע... לא מדויק זה לא טוף:\

צריך מעבד אחד, XP120, ביג וואטר, שני מאוררים- אחד חלש ושקט אחד חזק יותר ורועש מן הסתם וצריך משהו כמו 5 שעות וזהו.

פורסם
  • מחבר

CrashZone, גם לי הפריעו הרבה דברים כמו שאתה מזכיר, הרבה פרטים הועלמו, אפילו לא ראיתי איזכור רציני בשאר הסיקורים (לא ספציפי בזה) אם המאורר זורק אוויר על הרדיאטור, או שואב ממנו אוויר (רק אחרי התמקדות בתמונות היה אפשר להבין).

כל מקרה, בLOW המאורר הזה זורק 38CFM ובHIGH זורק 93CFM, לדעתי זה עונה יפה על הדרישה שלך למאורר חלש ומאורר חזק. (וגם עונה לCrashZone).

בקשר לסיכונים, כל עוד אתה בודק 24 שעות ראשונות שהמערכת לא מטפטפת, אני לא רואה סיבה שזה יצוץ בעתיד, הנוזל שמגיע איתו לא גורם לחלודה עיבוי וכל השטויות האלה ככה שלא צריך גם תחזוקה עתידית, להוסיף נוזל זה בדיוק אותו מאמץ כמו לנקות היטסינק מאבק...

simla101, CrashZone, זה מאמץ גדול מידי לרוב המשתמשים הביתיים שאין להם כוח לפרק את הלוח אם להרכיב ושוב לפרק ושוב להרכיב...

אין לי שום חיבה לאף אחד מהסינקים, אבל מוזר לי לראות שהביג ווטר שהוא כבר כמה חודשים טובים בשוק, זכה ללא מעט ביקורות, ואפילו אחת מהם לא רצינית ואמינה.

ההימור האישי שלי זה שהBW יתחרה בסיילנט טאוור וב7000\7700 של זלמן, אבל ה XP120 בטח יעקוף אותו.

שוב, זה סתם הימור ולצערי אין לי מושג מה קורה בתכלס.

פורסם

אם אתם מעוניינים

יש לי TT BIGWATER

פנטיום 4 2.4

טמפרטורות במצב מנוחה 37

מאמץ43

עם מהירות המאורר של הראדיאטור הכי נמוכה

*ללא OC

אם אתם רוצים לעשות השוואה ולהוריד את הגורם של סירקולציית אויר אפשר פשוט לפתוח את דלת המארז ואז זה לא משנה מהי הסירקולצייה של האויר במארז

פורסם
  • מחבר

איזה קירור היה לך קודם?

לפתוח את הדלת זה ממש, אבל ממש ממש לא הפתרון... המטרה זה לבדוק איך הוא מתמודד עם מארז ללא סירקולציה (חלל חמים יחסית), לא עם סירקולציה מושלמת (שחלל האוויר במארז זהה בטמפרטורה לחלל האוויר בחדר).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים