פורסם 2005 ביוני 2520 שנים אני אוהב להכין סלט זבל,מי שלא יודעה מזה אז אני היסבירפותחים מקרר לוקחים את כל סוגי פירות וירקות ,כמובן לפי כמות של אנשיםחותכים הכל קצוץ מערבבים ואוכליםבתאבון ;D ;D ;D
פורסם 2005 ביוני 2520 שנים מפרום.... זה ה-דבר! ועבור מי שלא יודע, מפרום זהו מאכל מרוקאי טריפוליטאי (עוד לא הוחלט) שמורכב בעצם מקציצות בקר ברוטב שיושבות בתוך סנדוויץ שנוצר מ2 חצאי תפוחי אדמה.. יאממ זה דבר כזה טעים...
פורסם 2005 ביוני 2520 שנים אני אוהב להכין סלט זבל,מי שלא יודעה מזה אז אני היסבירפותחים מקרר לוקחים את כל סוגי פירות וירקות ,כמובן לפי כמות של אנשיםחותכים הכל קצוץ מערבבים ואוכליםבתאבון ;D ;D ;Dעושה לי כאב בטן רק לשמוע את זה.
פורסם 2005 ביוני 2520 שנים נחשו. LOLOLOL אהבתי אחי :) אני הכי אוהב פיצה ואז המבורגר ואז בורשט... (מרק אדום )
פורסם 2005 ביוני 2520 שנים עושה לי כאב בטן רק לשמוע את זה.אחי זה מה שאני היתי אוכל בצבא,אתה רואה לאן יגענו ;D
פורסם 2005 ביוני 2520 שנים וואי איזה קרועים... ואתה, מעלי...חחח...פתאום קראתי טוב את הניק שלך... כולכם טועים כרגיל...מתי תפנימו שאין על גלידה?
פורסם 2005 ביוני 2520 שנים איכסס מה גלידה..זה מצמיא לאללה ולא עד כדי כך טעים.. אם כבר מדברים על מתוקים אז עוגות קצפת עם ביסקוויטים וקרם שוקולד זה ה-דבר
פורסם 2005 ביוני 2520 שנים מה זה? כשאתה מדבר על גלידה, תדבר בכבוד!! גלידה בטעם ריבת חלב, שוקולד, פיסטוק, בעצם כל גלידה זה הכי הכי... וזה תמיד טעים....בחורף ובקיץ...
פורסם 2005 ביוני 2520 שנים הדיון מתאים לחתימה שלך בצד. ;D וגם לימון טעים, בגרמניה אכלתי גלידות ממש טובות.
פורסם 2005 ביוני 2520 שנים כעיקרון - כל מה שיש אך, לעולם לא סירבתי לעל האש אני חי על בשר וקולה (בעיקר מעדנים, אני אנין טעם..) בלי זה- אין לי חיים ד"א אם כבר איך אתם אוכלים את הבשר שלכם? אני - מדיום רייר :-*
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.