פורסם 2005 ביוני 2520 שנים שלום כולם אני ביאוש אני לא יודע מה הולך אז אני יספר הכולמעבד a64 3200 ch 754epox 8kda3j rev2 with fan on the chepעכשיו ספק tt buterflay מאוור מכניס אוויר מהמארז ומאוור מוציא אווירמארז גנרי פרטיםhttp://lamir.co.il/product.asp?product=7196במארז עצמו יש מאורר מקדימה שמכניס אוויר(בהתחלה הוא הוציא אז הפכתי אותו)מהצד עוד אחד שמכנסי אוויר על המעבד (בהתחלה הוא הוציא אז הפכתי אותו)ומאחורה עוד אחד של 80 או 90 מילמטר שהוצאתי מהמארז lan fire tt הקודם שלי עכשיו הטמפ הם מעבדמנוחה 50-45מאמץ בין 55-62נבדק על ידי prime95וכיווץ קובץ זפ של גיגה הלוח תמיד על 34-36 ככהעכשיו על המעבד יש קירור של spire שקיבלית מ kspעכשיו השאלות הטמפ האלה הם שאין מזגן ובימים החמים האלה האם זה נורמלי ?החלפתי מארז בדיוק מתי שהתחיל הקיץ אז הטמפ נראות לי גבוהות לעומת הטמפ שהיו לי ב lan fire מתי שהתקנתי תלוח היו מקומות שהיו צריכים לשים דיבלים מלפסטיק והיו קטעים שהיו צריכים לשים בורג כזה מזהב הקטעים הם הדיבילים הכסנתי וגם תברגים אבל היו כמה דיבלים שלא נכנו לחורים והתעקמו כזה וכאילו הלוח נשען עליהם אבל הלוח יציב ולא זז האם זה יכול לגרום למשהו ?
פורסם 2005 ביוני 2520 שנים טוב לגוף קירור הסטוק תמיד יש פד טרמי מעצבן וגרוע.המעבד יכול להחזיק מעמד,אבל נראה לי שמומלץ לנחליף את הפד במשחה טרמית איכותית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.