פורסם 2005 ביוני 2420 שנים מחבר איך אני יכול לדעת אם הזיכרון יעמוד בזה?ואם הוא לא יעמוד הוא יכול להישרף או שפשוט לא יעבוד ומקסימום נאפס תביוס
פורסם 2005 ביוני 2420 שנים הורדת תזמונים לא תהרוס כלום, מקסימום תאפס את ה-BIOSגם העלאת מתח לא תעשה נזק, הלוח שלך לא יכול לתת מספיק מתח בשביל לגרום לזכרון להתחמם יותר מדי
פורסם 2005 ביוני 2420 שנים מחבר אה..ועוד שאלה חחחאיך הולך הקטע של התזמונים?נגיד עכשיו אני על 4-4-4-12אז להוריד ל 4-4-4-11ככה עד שאני מגיע ל1 ואז לעשות 4-4-3-1?או אפילו לא בכיוון
פורסם 2005 ביוני 2420 שנים תזמונים מורידים כול פעם ערך אחר ......התמנים מורכבים מ 4 פרמטרים שאתה יכול לצמצם כול אחד בנפרד וכתה שיותר נמוך יותר טוב אבל גם צריך למצוא את עמק השווה בין התזמונים לתדר ריצה קודם כול לדעתי את ה CAS לכמה שפחות ורואים לאן מגיעים אח"כ את ה RAS ורק אחר"כ את ה RTC ה RTC משפיע הכי הרבה על יכולות ה OC מניסיוני וכמובן המעבר מ 2 ל 2.5 ב CAS המעבר מ 2.5 ל 3 לא נותן בוסט בתדר ......ה RAS המומלץ ב DDR2 ל OC נחמד הוא 4 או 3 לפי מייטב ידיעתי .....את ה TRAS אתה יכול לשנות איך שאתה רוצה אבל בהדרגתיות ! מבלי לגעת באף ערך אחר !! ואתמין לי אתה תעשה הכי איתחולי ביוסים ולעתים אתה גם תרסק את הביוס ותיאלץ לצרוב אותו מחדש ....... ( דבר דיי קל בביוס של ASUS )לכול פרמטר יש ערכים קבועים מראש שאתה יכול להגדיר אותם !חפש ביקורות של הזיכרונות שלך ותראה מה הביצועים שלהם בערך ומה התדרים והתזמונים שהם יכולים לבצע ותלמד מזה קצת .......יש שאלות ?
פורסם 2005 ביוני 2420 שנים מחבר כן :o לרסק את הביוס? לצרוב אותו מחדש? זה דבר שדורש כלים שלא קיבלתי עם הלוח אם? ומה גורם ל"ריסוק" הביוס?
פורסם 2005 ביוני 2420 שנים כן לעיתים רחוקות אם ה OC לא מוצלח במיוחד המידע בביוס נדפק ואז צריך לצרוב אותו מחדש ....וב ASUS יש כמה תכונות שאתה יכול אוטומטית לצרוב את הביוס בשתי שניות וחצי וכמובן ה OC הזה הוא על אחריותך בלבד ..... אני ממליץ לך לקורא את החוברת הוראות על איך לצרוב את הביוס מחדש בלוח שלך וכמובן על איך לאתחל את הביוס שלך מחדש בלוח עם הג'מפר - וכשאתה מזיז את הג'מפר תוודא שנורה בלוח לא דולקת כלומר המחשב מנותק מרשת החשמל
פורסם 2005 ביוני 2420 שנים מחבר כן אני יודע לאפס את הביוסעוד שאלה חחחאם הלוח אם שלי תומך הFBS של 800 אז זה אומר שאני לא יכול לעלות אותו יותר?כנל עם הזכרונותעד 533 הארץ אני יכול לחרוג מזה?
פורסם 2005 ביוני 2420 שנים קודם תבדוק שהזכרון שלך סוחב 3:4 בבאס שהגעת אליו, אפילו בתזמונים של 5-5-5-15 זה יהיה עדיף על 1:1 בתזמונים נמוכים יותר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.