עבור לתוכן

אובר קלוק לזכרונות

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

איך אני יכול לדעת אם הזיכרון יעמוד בזה?

ואם הוא לא יעמוד הוא יכול להישרף או שפשוט לא יעבוד ומקסימום נאפס תביוס

פורסם

הורדת תזמונים לא תהרוס כלום, מקסימום תאפס את ה-BIOS

גם העלאת מתח לא תעשה נזק, הלוח שלך לא יכול לתת מספיק מתח בשביל לגרום לזכרון להתחמם יותר מדי

פורסם
  • מחבר

אה..

ועוד שאלה חחח

איך הולך הקטע של התזמונים?

נגיד עכשיו אני על 4-4-4-12

אז להוריד ל 4-4-4-11

ככה עד שאני מגיע ל1 ואז לעשות 4-4-3-1?

או אפילו לא בכיוון

פורסם

תזמונים מורידים כול פעם ערך אחר ......

התמנים מורכבים מ 4 פרמטרים שאתה יכול לצמצם כול אחד בנפרד וכתה שיותר נמוך יותר טוב אבל גם צריך למצוא את עמק השווה בין התזמונים לתדר ריצה

קודם כול לדעתי את ה CAS לכמה שפחות ורואים לאן מגיעים אח"כ את ה RAS ורק אחר"כ את ה RTC

ה RTC משפיע הכי הרבה על יכולות ה OC מניסיוני וכמובן המעבר מ 2 ל 2.5 ב CAS המעבר מ 2.5 ל 3 לא נותן בוסט בתדר ......

ה RAS המומלץ ב DDR2 ל OC נחמד הוא 4 או 3 לפי מייטב ידיעתי .....

את ה TRAS אתה יכול לשנות איך שאתה רוצה אבל בהדרגתיות ! מבלי לגעת באף ערך אחר !! ואתמין לי אתה תעשה הכי איתחולי ביוסים ולעתים אתה גם תרסק את הביוס ותיאלץ לצרוב אותו מחדש ....... ( דבר דיי קל בביוס של ASUS )

לכול פרמטר יש ערכים קבועים מראש שאתה יכול להגדיר אותם !

חפש ביקורות של הזיכרונות שלך ותראה מה הביצועים שלהם בערך ומה התדרים והתזמונים שהם יכולים לבצע ותלמד מזה קצת .......

יש שאלות ?

פורסם
  • מחבר

כן :o :o

לרסק את הביוס?

לצרוב אותו מחדש?

זה דבר שדורש כלים שלא קיבלתי עם הלוח אם?

ומה גורם ל"ריסוק" הביוס?

פורסם

כן לעיתים רחוקות אם ה OC לא מוצלח במיוחד המידע בביוס נדפק ואז צריך לצרוב אותו מחדש ....

וב ASUS יש כמה תכונות שאתה יכול אוטומטית לצרוב את הביוס בשתי שניות וחצי

וכמובן ה OC הזה הוא על אחריותך בלבד ..... אני ממליץ לך לקורא את החוברת הוראות על איך לצרוב את הביוס מחדש בלוח שלך וכמובן על איך לאתחל את הביוס שלך מחדש בלוח עם הג'מפר - וכשאתה מזיז את הג'מפר תוודא שנורה בלוח לא דולקת כלומר המחשב מנותק מרשת החשמל

פורסם
  • מחבר

כן אני יודע לאפס את הביוס

עוד שאלה חחח

אם הלוח אם שלי תומך הFBS של 800 אז זה אומר שאני לא יכול לעלות אותו יותר?

כנל עם הזכרונות

עד 533 הארץ

אני יכול לחרוג מזה?

פורסם

קודם תבדוק שהזכרון שלך סוחב 3:4 בבאס שהגעת אליו, אפילו בתזמונים של 5-5-5-15 זה יהיה עדיף על 1:1 בתזמונים נמוכים יותר

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה רבה אני ינסה ונראה לאן נגיע :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים