פורסם 2005 ביוני 2220 שנים יש לי קירור מים בלי רדיאטור (דלי גדול אז המים די מתקררים) אבל לא מספיק אני רוצה לקנות גוף קירור מאלומיניום שהיה זול והדרישה החשובה היא: שהצלעות קירור מלמעלה היו חשופות או שהיה ניתן להסיר את המאוורר כי אני הולך לרתך עוד צלעות למעלה(שהיו ארוכות יותר)תודה מראש יונתן 8)
פורסם 2005 ביוני 2320 שנים גוף קירור ??? אולי אתה מתכוון לראדיאטור ...................... זה שתלחים עוד סנפירים לא יועיל לך בגרוש כי הם לא יהיו קרובים לצנרות שבה זורמים המים והוא לא יתחממו עד כדי לשיפור פשוט תקנה ראדיאטור גדול !
פורסם 2005 ביוני 2320 שנים דלי ? אם אתה רוצה להישאר חאפר אתה יכול להביא מפירוקיה רדאיטור מאיזה רכב קטן או אופנוע זה יהיה מספיק גדול אולי אפילו כדי לעבוד ללא מאוורר . אם אתה רוצה להחניס הכל למחשב קנה אחד לשני מאוורריי 120. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_867&products_id=9200 המחיר קצת אממ
פורסם 2005 ביוני 2320 שנים מחבר לא התכוונתי לרדיאטור...התכוונתי לקירור אויר כי המים לא מספיק לי ואני לא רוצה לקנות ב 300-400 שקל רדיאטור
פורסם 2005 ביוני 2320 שנים מחבר קצת... אני לא חושב שצריך הרבה כי אני רוצה משהו פשוט אני מתכוון לשפר אותו בהרבה!תציעו לי עד 70-80 ככה(לא נראה לי שצריך יותר לגוף פשוט)
פורסם 2005 ביוני 2320 שנים אם אתה רוצה אפקט טוב יותר של מים שמקררים את עצמם תגדיל את כמות המים.אני ממליץ שתשמש גם במים מזוקקים ולא מים רגילים שגורמים לאבנית בנוסף להיות בעלי מתכות ומלחים שמעלים את הטמפ' ומגדלים את הזמן שבו המים מפזרים את החום.תעמיק את הצינור ששואב מים לתחתית הדלי כאשר הצינור שמחזיר מים חמים יהיה למעלה.
פורסם 2005 ביוני 2320 שנים מחבר אם אתה רוצה אפקט טוב יותר של מים שמקררים את עצמם תגדיל את כמות המים. אני ממליץ שתשמש גם במים מזוקקים ולא מים רגילים שגורמים לאבנית בנוסף להיות בעלי מתכות ומלחים שמעלים את הטמפ' ומגדלים את הזמן שבו המים מפזרים את החום. תעמיק את הצינור ששואב מים לתחתית הדלי כאשר הצינור שמחזיר מים חמים יהיה למעלה. תודה על העצות אני יעשה אותם אבל בכל זאת תעזרו לי בבקשה אני לא עושה את זה רק בגלל הטמפ' פשוט בא לי ליצור גוף קירור גדול וקר
פורסם 2005 ביוני 2420 שנים =אבל בקירור סטוק הלמעלה לא חשוף אאי אפשר לשפר אותומה הבעיה לפרק את המאורר?
פורסם 2005 ביוני 2420 שנים מחבר עזבו את הקירור מים אני רוצה לעשות גוף קירור אז אם מצישהו יכול לומר לי איזה גוף קירור יתאים לי אני ישמח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.