עבור לתוכן

שיפור סירקולציית אוויר במארז midi ,צריך עזרה

Featured Replies

פורסם

הנה הלינק שתראו איך אני רוצה שתהיה סירקולציית אוויר : http://i7.photobucket.com/albums/y263/Castor-Troy/midi.jpg

-יש לי 2 מאווררים ג'נריים מקדימה שמכניסים אוויר

-1 מאוורר טוב עם לד כחול שמוציא אוויר מהצד

עכשיו מלמעלה אני צריך לעשות חור ולשים מאוורר  mm 80. בסך הכל יוצא שיש 4 מאווררים.

1-איזה אתם ממליצים ושיהיה שקט

2-האם כדאי להחליף את מה שיש לי כבר במארז(הג'נריים בצבע שחור), האם שינוי למאווררים חזקים יותר יביא לשינוי משמעותי ? אם כן איזה לקנות?וכמה עולה

3- יש לי ספק של enermax ver 2 420W , האם המאווררים האלו יתחברו לספק כוח. יישאר מקום לכולם? כי יש גם את הכרטיס מסך שצריך חשמל , 2 הכונני סי די ,רציתי לדעת אם יש שיטה אחרת לחבר את המאווררים של המארז?

4- מה ההבדל בין מאוורר רגיל למאוורר led האם זה רק שה led צבעוניים או שזה גם חיבור שונה?

5-מכל מאוורר של מארז יש 2 ראשים שיוצאים עם 4 פינים לכל אחד ..אני צריך לחבר את שניהם כל אחד לספק?

6-שמעתי שיש מאווררים שמתחברים ישירות ללוח אם . האם כן לאיפה הם מתחברים בדיוק ללוח אם? והאם הם גם דורשים לחברם לספק כוח?

7-מה הטמפרטורה נורמלית באמרז midi שאמור להיות

הסריקולציה לקחתי מהמדריך שבאתר זה היה הכי ממולץ למארז midi. עזרו לי לשפר את הסירקולציה שלי במארז . היה לי 40 לפני כן.

פורסם
  • מחבר

מה קרה אף אחד ל עונה ? מה השאלות טיפישיות ?

אני חדש בנושא הקרור ומאווררים

פורסם

1. Thermaltake Smart Case Fan Blue LED

2. השינוי לא יהיה משמעותי בצורה שצריך להחליף את כל המאווררים.

3. זה יספיק, אין לך מה לדאוג.

4. מאוורר עם לדים זה מאוורר רגיל שמואר בעזרת לדים.

5. לא, רק אחד(או זכר או נקבה)

6. הם מתחברים ללוח בחיבור של השלוש פינים. תפתח את המארז ותראה איפה זה נמצא על הלוח שלך.

7. אין דבר כזה טמפ' מומלצת למארז, אם כבר למעבד...

פורסם

תחשוב על מאווררים 120 מ"מ. אני ממליף על טונדרבלד של TT .

7. אין דבר כזה טמפ' מומלצת למארז, אם כבר למעבד...

רצוי שטמפ' המארז תיהיה זהה לטמפ' החדר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים