פורסם 2005 ביוני 2220 שנים שלום,קראתי פה בפורום כמה הודעות על הקטע של התזמונים של הזיכרונות לאומת המעבד או משהו לא הבנתי כלום חוץ מזה שצריך לשמור על טמפרטורה נמוכה בקיצור אם מישהו יכול לעזור לי המחשב שלי: לוח אם: asus p5gd2 915 מעבד: intel 3.0 ghz lga 775 מארז: Modern Life Style XaserV Series- Damier V6000A Aluminum Series ספק כוח: OCZ PowerStream 520w קירור המעבד: Thermaltake Big Typhoon אממ לעוד פרטים יש בחתימה שלי לינק... עכשיו הטמפרטורה שהביוס מציג נכונה? כי הוא מציג לי 57 מעלות... ואני עם הThermaltake Big Typhoon
פורסם 2005 ביוני 2220 שנים לפני שתחשוב להתחיל ב- OC תידאג לשפר את הטמפ' שלך .עכשיו הטמפרטורה שהביוס מציג נכונה?כי הוא מציג לי 57 מעלות...בדר"כ הביוס נחשב להכי אמין , 57 מ' זו טמפ' גבוהה, בדיקת טמפ' בביוס נחשבת למאמץ חלקי , לכן אם תבדוק את הטמפ' שלך עם תוכנת מאמץ (S&M)אני בטוח שהטמפ' שלך יתפסו עוד.אני מניח שבעיית החום היא כתוצאה ממארז לא מאוורר.
פורסם 2005 ביוני 2220 שנים מחבר אני מניח שלא קראת שזה מארז של טרמאל טאק אם אתה לא מכיר יש לו 5 מאוורריםבקיצר הרכבתי מחדש את הקירור התברר שהיתה שם איזה בעיה לא משנהעכשיו הטמפטורה על 45
פורסם 2005 ביוני 2320 שנים מחבר תודה על העזרה : בכל מקרה עשיתי לבד אובר קלוק http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=24461 עכשיו לא יודע התיזמון של הזכרונות השתנה... זה טוב או רע ככל שהתזמון יותר קטן ככה הזכרון יותר מהיר לא?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.