עבור לתוכן

איזה קירור הכי טוב למחשב שלי ב500 שקל

Featured Replies

פורסם

אתה רוצה להגיד לי שהמעבד שלך יותר קר כשהוא בעומס?

פורסם

א.כשאתה עושה אובר למעבד ולא משנה כלום גם הזיכרון עולה, נגיד שניתה ל 240X9 הזיכרון יעלה גם ל 240 וביגלל שהוא גנרי הוא יעסה את רק בתיזמונים מאד גבוהים אם בכלל . אם תוריד את הזיכרון ל166 ואז תעלה את המעבד/לוח ל 240 הזיכרון יעבוד על 200 וככה הוא עובד במהירות הרגילה שלו אז לא תיהיה בעיה .

ב. טוב, שיהיה בכיף :xyxthumbs:

ג. זיכרון טוב אבל צריך להוריד תיזמונים הם באים 3448 אני מאמין שיש חלופות לא רעות היום בקצת יותר כסך.

ד.בביצועים הם דיי שווים, אבל הסילנסר מוציא אויר חם החוצה ושוב זה מוריד מעלות והכל..מעבד,לוח ומהכרטיס שלא שואב שוב אוויר חם ..

והוא יפה יותר :P

46-43 לא משנה .

על 2.4 בלי OC ...

זה לא מקור לגאווה בטח לא עם ''קירור מים''

פורסם

תיקון טעות

זה 36

ואני לא ממש "גאה" בזה

אני גם לא יודע אם הTHERMALRIGHT יותר טוב מבחינת ביצועים

אבל בהחלט המערכת הזאת היא לא מה שחשבתי בהתחלה כשקניתי אותה מחבר שלי

טוב לפחות לא שילמתי עליה הרבה (250 שקל)

עם הייתי משתמש בגוף קירור של THERMALRIGHT כמה טמפרטורות לדעתכם זה היה מגיע במאמץ ומנוחה?

פורסם
  • מחבר

חיפשתי השוואות בין שני הכרטיסים ולא מצאתי אף השוואה של אחד מול השני

אתם יכולים בבקשה למצוא לי השוואה בין השניים???

~סתאם שאלה לא קשורה~

הדבר הזה:

http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=9793&PHPSESSID=b275dfaa748f971e0330d161d613d9d9

שווה משהו? או עושה את העבודה? למישהו יש אותו? האם אפשר לשים אותו עם הVF700?

תודה רבה לעוזרים

פורסם

~סתאם שאלה לא קשורה~

הדבר הזה:

http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=9793&PHPSESSID=b275dfaa748f971e0330d161d613d9d9

שווה משהו? או עושה את העבודה? למישהו יש אותו? האם אפשר לשים אותו עם הVF700?

תודה רבה לעוזרים

לא שווה שקל, תפקידו להוציא את האויר ונוא לא ממש עושה את זה טוב, ולא הבנתי איך תשלב אותו יחד עם VF700 ???

לגבי קירור מים אני גם לא ממליץ על המערכת של TT שהיא ממש חלשה והיא לא תסחב לך כם כ. מסך

אם אתה רציני לגבי קירור מים , תשקול לקנות מחו"ל , ניתן למצוא קיטים מצוינים במחיר של 200$ .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים