עבור לתוכן

איזה קירור הכי טוב למחשב שלי ב500 שקל

Featured Replies

פורסם

אני רוצה כעיקרון לעשות קירור שיאפשר לי אוברלוקינג נירחב

במיפרט

amd 3000+ 939

asus a8n sli

256X2 generic

asus en6600GT pci

אני רוצה קירור שהמטרה שלו זה אוברקלוקינג אבל גם אפ אפשר במחיר נוח גם שיהיה שקט....

יש לי תקציב עד 500 שח

מה אתם אומרים על המערכת הזאת

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_168_1053&products_id=7818

כעיקרון אני חושב שאם אני ייקח מערכת מים אחכ אני אוכל להוסיף בלוק לכרטיס מסך וגם לגשר של הלוח אם ולכן שבסופו של דבר יההי יותר זול מערכת מים..... (עד 500 שקל זה רק קירור למעבד אבל אם יש לכם משהו ככה 850-900 לכל החלקים אתם גם יכולים לצרף.....)

שאלה אחרונה זה ייצא יותר משתלם מאשר לקנות קירור למעבד לחוד ולכרטיס מסך לחוד???

תודה רבה לעוזרים

פורסם

המערכת הזו היא מערכת פאגית לגמריי.... חרא של דבר.. אפילו קירור אוויר משיג ביצועים טובים ממנה

המערכת הזו היא הזולה ביותר והמשתלמת ביותר שתקבל.. אבל היא באה ללא בלוקים.

http://www.pandas.co.il/product_reviews_info.php?cPath=55_141_168_1056&products_id=3937&reviews_id=969

עדיף לך כבר לקחת את הקירור אוויר Thermalright XP120 ולשים עליו מאוורר 120MM לדוגמת Vantec Thermoflow

פורסם
  • מחבר

א. אח שלי אתה יכול בבקשה לתת לי דוגמאות ליעילות של המערכת כי אני ראיתי ביקורת שעשו עליו והוא זכה ב 9/10 אומרים שאיכות החומרים שלו מעולים ועוד במחיר מפתיע כזה....

ב. אז אתה אומר שאין מערכת מים שכולת בלוק לכרטיס מסך ולמעבד בתקציב של 800-850 שקל???

פורסם

עזוב אותך ביקורות וזה..

אני ראיתי הרבה משתמשים בפורום הזה שקנו את המערכת קירור מים הזו (למרות שהיא לא ראויה לשם הזה אפילו).

ולשאלה השניה, פשוט אין -כל הערכות מתחילות מבערך 1,600 שקל..

תסתכל למשל בפנדה מחשבים

פורסם
  • מחבר

הבנתי אותך...

לדעתך אם אני יקח את ה XP120 + המאורר שציינת

לעומת מערכת קירור ממוצעת

ההפרשי ביצועים שאני אוכל להגיע עם מערכת מואצת ההבדל בין השניהם יההי משמעותי או רק כמה עשרות מגה ארצים בודדים

השאלה במילים אחרות האם שווה לחכות לחסוך ולהשקיע ולקנות מערכת מים שהיא מאוד יקרה

או לקנות קירור אוויר איכותי כמו שאתה ציינת?

פורסם

אממ הרוב תלוי ביכולת המעבד..

כל מעבד מסוגל להגיע למקסימום שונה.

לדעתי קודם תקנה קירור אוויר טוב ותראה עד כמה אתה מגיע ובסוף מה הגביל אותך (מגבלת חומרה\טמפ') ואז תחליט אם אתה מעוניין להשקיע עוד כסף בקירור מים איכותי.

רק שתדע, שקירור מים איכותי יעלה לך הרבה מאוד כסף (גם אני עומד לקנות כזה ובדקתי כבר את הנושא לעומק), בסביבות ה2,000 ש"ח כולל הבלוקים (אפשר להוזיל את זה אם קונים בלוקים וחלקים מחו"ל).

פורסם
  • מחבר

סתאם שאלה יש משהו ספיציפי שמגביל את מערכת המים של TT ה BIG WATER כמו רדיאטור דפוק או משאבה חלשה

או פשוט כל העסק דפוק?

פורסם

הBigWater זה שילוב של חלקים דפוקים שנקראים ביחד מערכת קירור מים.

אין לך שום סיבה לקנות אותה ולנסות לשפר אותה - רק החלקים שתאלץ לקנות יעלו יותר ממנה.

לכן, עדיף לך (אם באמת תקנה קירור מים איכותי) לקנות חלק חלק.

פורסם
  • מחבר

ועל איזה קירור לכרטיס מסך אתה ממליץ??

לאוברקלוקינג כמובן?

פורסם

אממ יש את ה Silencer שעולה בערך 160 ש"ח ויש לו גרסאות לכרטיסי Nvidia וATI ועוד מעט יגיע V1 מתוצרת Thermalright אשר יהיה הקירור החזק ביותר לכרטיסי מסך -אבל הוא יעלה בסביבות ה300 ש"ח.

פורסם

הסילנסר טוב מאוד והוא גם מוציא את האויר החם החוצה רווח לא קטן .

אם ידעתה שאתה בונה מערכת לאובר ורוצה להשקיע סכומים כאלה בקירור כדי להגיע ל OC למה זיכרון גנרי ?

חבל במקום לשלם עוד 300 שקל על כרטיס של אסוס יכולתה להביא זיכרון טוב יותר ...

לא נורא תעבוד 166MHZ ..

פורסם
  • מחבר

אני לא ידעתי שאני הולך לעשות אוברקלוקינג פשוט השיעמום עושה את שלו

ב. המחיר שנתנו לי לכרטיס הזה הוא כמו של המתחרים ככה שבמחיר של כולם לקבל אסוס? למה לא?

ג. אני רוצה לשדרג באמת לזיכרון עם אוברקלוקינג זולללל חשבתי של A-DATA 500

מה אתם חושבים בעניין?

ד. אתם חושבים ש הסלינסר יותר טוב מהזלמן 7000 למיניהם?

פורסם

א.קורה, אפשר לנסות גם עם מה שיש עכשיו רק לעבוד על 166 MHZ ...

ב.אסוס לא טובים יותר מחברה אחרת כמו POV,GAINWARD או לידטק .

ג.זיכרון טוב, אני חשבתי לעבור אליו בעצמי אבל זה כבר לא יצא לפועל .

אתה יכול לנסות משהו עם TCCD יש כל מיני במחירים של כ 1400 ל גיגה אם אני זוכר נכון .

ד. אולי VF700 ? ה 7000 זה למעבד .

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי למה לעבוד על 166 שאפשר על 200????

ב. שמע אחי עבדתי עם כרטיסי מסך אחרים כל פעם נידפק לי משהו אחר אם זה המאורר אם זה שפתאום המסך ניתקע גם הביצועים שלו מדהימים עשו השוואה באתר אחד ולקחו את 11 כרטיסי המסך 6600GT (אסוס הוציאו את שלהם יחסית מאורח יותר לכן הוא לא נכלל) ולאברטון זכה בביצועים נחש מה חבר שלי קנה אותו באנו והרכבנו את שני הכרטיסים על המערכת שלי ונחש איזה כרטיס היה חזק יותר כמובן של אסוס אני אוהב את אסוס כי גם הם מציאים זיכרון של 1.6NS תקנו אותי אם אני טועה אבל הוא יותר טוב...

ג. באמת זיכרון טוב?? מזה כל התיזמונים האלה שמדברים אליהם התיזמונים שלו טובים לאיזה אוברקלוקינג להארכתך הוא מגיע???

אני רוצה זיכרון זול כמו של ה A-DATA יש לו מתחרה בסכומים שלו?

ד. כן התכוונתי אליו הוא יותר טוב מסילנסר (למרות שהוא לא מוציא את האויר החם מהמחשב)

פורסם

יש לי את הקירור מים הזה שקניתי מחבר

מחזיק מעבד פנטיום 4 2.4 NORTHWOOD

ללא אובר קלוק

במצב מנוחה- 46 מעלות

במצב הכי גבוה שראיתי את המעבד (שיחקתי באיזה משחק כבד קרוב ל8 שעות)

הוא הגיע ל43 מעלות

תעשה את השיקולים שלך

אני לא יודע לגבי איך היא הייתה כשהיא הייתה חדשה כי קניתי אותה מחבר שהיה לו אותה איזה חצי שנה אבל בכולאופן תחליט אתה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים