עבור לתוכן

בוחני נהיגה הם עם מעצבן!

Featured Replies

פורסם

תראה אתה צודק הוא באמת יצא חרא אבל ככה זה טסטרים מכשילךים על כלום ובמיוחד בטסט ראשון.

יכול להיות שאם זה היה טסט שני הוא היה סולח, אבל הם לא אוהבים להעביר טסט ראשון אני לא יודע למה...

אני אגיד לך למה - כסף

• תגובות 46
  • צפיות 6.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תפסיק לבכות

יש אנשים שעושים 100 שיעורים ו5-6 טסטטים ועדין לא עברו

אני לא מבין מה אתה בוכה

החיים קשים

ואתה סתם מפונק.

פורסם
  • מחבר

האמת הוא היה נשמע די חולה הטסטר שלי.  :-\

שהילד הראשון היה בטסט, הטסטר לא יכל לשבת שניה בשקט כמעט. הוא ממש היה נראה לחוץ,

וזה היה נראה לא טוב, אפילו היה קטע שבצומת הטסטר פשוט הרים את עצמו עם הידים מהכסא כדי לראות טוב יותר מרוב לחץ.

(לא לי, לילד שהיה לפני), אבל זה גם הגיוני. הם צרכים לדאוג שחס וחלילה לא תיהיה תאונה וזאת אחראיות לא קלה.

אצלי בטסט הוא היה יכול להרדם גם. הוא שתק לא אמר כלום, סתם הסתכל ישר ועשה לי "ימינה בבקשה" "שמאלה בבקשה",

וזה היה נראה מאוד משכנע שאני נוהג טוב ונותן ביטחון יותר להצליח ולהמשיך לנהוג טוב.

לא נורא, אומנם חבל להכשל על כזאת שטות, אבל אין מה לעשות, נקווה לטוב בפעם הבאה.  ;)

Tchebyscheff, אני ממש לא בוכה!

ובטח שלא מתפנק. אני רק אומר שזה די סיבה מאכזבת ומטומטמת להכשל בטסט.

לבוא ולהגיד "אתה סתם מפונק" בלי שאתה בכלל מכיר אותי...עזוב, חבל על הויכוח. ::)

פורסם

אתה רוצה שאני יתחיל להביא ציטוטים מהסיכומים שלך שאפשר לסכם אותם כ

"למה למה הטסטס הכשיל אותי"

"אני נוהג טוב מאוד אבל הטסטר מאניק"

חוץ מזה בכלל קיבלת תדף שאומר על מה נכשלת?

פורסם
  • מחבר

תקשיב, אין מישהו שלא יגיד שעל זה שנצמדתי זאת לא הסיבה הכי מטומטת להכשל, בין אם זה מוצדק או לא.

אני לא נגעתי במכונית החונה, לא שרטתי, לא כלום! נצמדתי כמו שלימדו אותי, ובאמת שזה הדבר האחרון שחשבתי שיכשיל אותי.

חששתי שאני אשכל בגלל החניה, אבל הבוחן כנראה באמת ויתר על החניה כמו שהוא אמר, אבל לא ויתר לגמרי, כי הוא הכשיל אותי

על זה שנצמדתי!

זה חניה! זה לא נסיעה שצריך לשמור מרחק של דלת שאם אידיוט אחד לא יסתכל ויפתח את הדלת, שלא תתקע בו.

בחניה לא יפתחו עליך את הדלת, וגם אם כן אתה בגלישה ותספיק לעצור תוך חצי שניה.

קיבלתי את הדף והמורה הקריא לי אותו בטלפון אתמול רשום הסיבה שנכשלת "נצמד למכונית החונה" (שלפי מה שאני למדתי זה מה שצריך לעשות,

אבל כנראה עשיתי את זה בהגזמה) והוא טוען שהוא לחץ לי על הבלם בחניה, מה שמעולם לא קרה... ::).

לא אמרתי שאני הנהג הכי טוב בעולם, אבל כמו שאתה רואה הוא לא היה יכול להוציא מילה על איך שנהגתי, כי נהגתי בדיוק כמו שצריך

בטסט! עשיתי הכל כמו שצריך פיקס! והסיבה היחידה שהכשילה היא הסיבה השטותית הזו. אז אוקי, אין לי הרבה מה לעשות,

וכמו שאמרתי עד עכשיו : אני מקווה שיהיה טוב.

עכשיו אולי תבין שאני לא בוכה פה לאף אחד, ולא מתפנק על אף אחד. אני אפילו מאשים את עצמי על השטות הזאתי שעשיתי,

ואין מה לעשות, אי אפשר לחזור אחורה אז מנסים את הטסט הבא.

אל תבוא בטענות על דברים שלא עשיתי. >:(

פורסם

רוצה סיבה יותר מטומטמת?

הסתכל יותר מדי לצדדים! - ההערה היחידה שהופיעה בטופס שהוחזר לחבר שלי!

(לא לי אני עברתי טסט ראשון :hat:)

פורסם
  • מחבר

באמת עוד סיבה מטומטמת.

למרות שאם זה היה ממש להסתכל כל שניה לצדדים, אין בזה צורך וזה יכול להיות מסוכן שאתה מתרכז רק

במה שמאחורייך ומצדדיך ולא מתרכז מקדימה.

אבל גם סיבה טיפשית. ::)

פורסם

תפסיק לבכות כבר! אם הוא הכשיל אותך סתם לפי דעתך- תגיש ערעור.

אין כזה דבר סיבה מטומטמת להכשיל, כי כדי לעבור טסט צריכים לנהוג פרפקט מאחר ואחרי הכול הטסטר חותם לך על רישיון! כלומר, אתה נוסע לבד על הכביש בלי המורה שלך לנהיגה ובלי דוושות שניות.

נכון, יש אנשים שעוברים למרות שהם לא נהגו פרפקט, אבל זאת אשמת הטסטר.

בסופו של דבר, הטובים באמת עוברים בטסט שני. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אתה צודק במה שאתה אומר, אבל הולך בגישה של Tchebyscheff, ולא זכור לי שהתחלתי לבכות לכם שלא עברתי.

ולא עשיתי מזה ביג דיל. פשוט אני חושב שיש דברים יותר חשובים לפסול עליהם כנהג, ויש דברים שלא מסכנים חיים, שקורים לכולם,

שבכלל אין בהם סכנה מסויימת, שהלכשיל טסט שלם שכל הטסט הלך מצויין, זה חסר פרופורציות.

שוב, תודה על העצות, מקווה שילך יותר טוב בטסט הבא.

ואף אחד לא מתבכיין פה... ::)

פורסם

DeadTeddy

תעשה חשבון

טסט ראשון 28 שיעורים

שני 29 שיעורים

שלישי 30 שיעורים

פורסם

זה כן חשוב,כי אחרי זה נצמדים לאנשים למכוניות ובורחים בלי להשאיר אפילו פתק >:(

יש לו סיבות לא להעביר אותך,אגב ומה שכן עשיתה,זה נקרא להתבכיין בפורום :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

תחשוב מה שבא לך. אני לא בא להתכווח או לריב איתך.

גאד דאמט פורום, אתה לא יכול לשמוע את הבכי שלו או לראות דמעות זולגות לי מהעיינים.

כולה רשמתי שזאת סיבה ממש מעצבנת ומאכזבת להכשל בה בטסט. חסר ויכוח. ::)

ו..להשאר פתק זה אם אתה שורט, או פוגע ברכב חונה, אני לא פגעתי, רק נצמדתי כמו שלמדתי או כנראה יותר מידי.

לילה טוב.

הנושא הזה כבר חרוש לגמרי, מה יש פה עוד להגיב?...

פורסם

התכוונתי שלי דפקו+שרטו את האוטו :lol:

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

חפשתי את הדיון הזה..

בשעה טובה עברתי טסט היום (טסט שלישי) ! :beerchug:

:)

פורסם

עם מעצבן ?!?!?!

ממש לא!

אם תה יודע לנהוג אתה תקבל רשיון אם לא אז אתה לא תקבל רשיון

אין שום קשר למצב הרוח שלהם..

מנסיון ..אבא שלי הוא בוחן נהיגה ואני שומע איזה תלמידים הוא מקבל שבכלל לא יודעים לנהוג וסתם ניגשים לטסט..

ואחרי זה אומרים שהטסטר הכשיל אותם .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים