עבור לתוכן

קירור פסיבי עם nvidia FX 5200 , אפשרי או לא

Featured Replies

פורסם

קניתי FX5200 הבעיה שהמאורר שלו טוחן את המוח, מצד שני יש לי גוף קירור של פנטיום 3 ללא מאווררים ( נלקחו לפרוייקט אחר) , האם הכרטיס יחזיק מעמד ?

פורסם

קירור פאסיבי לרוב הוא גוף עם סנפירי קירור ברווחים גדולים כדי שהאויר החם המצטבר בין הצלעות יתנדף מהר יותר וזאת לעומת רווחים קטנים יותר בקירור אקטיבי ששם מצטבר אויר חם בין הצלעות ויש צורך במאוורר שיפנה אותם.

ישנם FX5200 שמגיעים עם קירור פאסיבי ויש כאלו עם אקטיבי , ברור שכל קירור תוכנן ונבדק בהתאם לכרטיס, אני יכול להציע לך לבדוק את הגוף קירור שברשותך תחת עומס של הכרטיס מסך ולראות שהוא לא עובר טמפ' קריטיות כמו 65 מעלות.

פורסם
  • מחבר

איך אפשר לבדוק ? , התוכנה שלו לא מראה טמפ'

דרך אגב הכרטיס של ST-LAB

פורסם

תבדוק בדרייברים שלו..

יש לוו ביכלל חיישן לכרטיס הזה?

פורסם

אין חיישן בכרטיס הזה

תצתרך לבדוק עם חיישן חיצוני כלשהו

פורסם
  • מחבר

תודה לכל העונים

פורסם

שים את האצבע על גב הכרטיס (באיזור של הליבה) ותראה אם יש שינוי דרסטי של הטמפרטורה מהקירור הקודם.

אם הקירור הפסיבי הוא אחד טוב ולא אחד גרוע, אז אין שום בעיה.. רוב ה FX5200 מגיעים פסיביים (כמובן שלא מומלץ לשים פסיבי באוברקלוק, רק בסטוק).

פורסם
  • מחבר

אני לא מבצע OC , הסיבה היחידה שאני משתמש בו הוא ליציאת TV .

הבנתי שאם הוא מתחיל לעבור את הטמפ' אני אמור לראות שינויים התמונה ( מריחות קפיצות וכו' ), האם זה נכון ?

פורסם

לא בהכרח...

אם הוא מגיע לטמפרטורות שהוא לא מסוגל לעבוד בהם אתה באמת תראה ארטיפקטים (שיבושים בתצוגה), אבל גם אם הוא יעבוד הרבה זמן על טמפרטורה גבולית (גבוהה אבל שעדיין לא גורמת לשיבושים), זה יכול לאט לאט להוריד בביצועים וכמובן באורך החיים של הרכיב, וחבל...

כמו שאמרתי קודם.. תבדוק את הטמפרטורות לפני ואחרי החלפת הקירור, יכול להיות שהטמפרטורה לא תשתנה בכלל ויכול להיות שהיא אפילו תיהיה נמוכה יותר מקודם, כי הגוף קירור האקטיבי של ה FX5200 בדרך כלל לא מוצלח במיוחד, פסיבי טוב עם זרימת אוויר טובה במארז יכולים להביא תוצאות לא רעות בכלל, תלוי בקירור שאתה שם.

פורסם

לי יש 5200 אחי ויש לי קירור פסיבי והוא מחזיק אפילו עים אובר גבוההה אחי :xyxthumbs: :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים