פורסם 2005 ביוני 2120 שנים תודה מראש. עריכה: עכשיו המעבד שלי על 36 מעלות אבל כאשר אני סוגר את הדלק הוא מגיע ל 40 מעלות זה מאוד מוזר כי בחורף החום היה בשעה כאזות 26-28 מעלות. מעבד A64 754 3000+ וגם ה HD העלה ל 37-38 מעלות יכול להיות שבגלל שקיץ הטמפ' עלתה בכ"ך הרבה?? :-\ והאם הזיכרון הפנימי משפיע על הטמפ' במארז?
פורסם 2005 ביוני 2120 שנים לפי דעתי מה שהכי טובזה 2 מכניסים מקדימה2 מאחורה מוציאיםאחד למעלה מוציאהאחד למעלה זה בשביל שהאויר החם יצא החוצה כי אויר חם עולה!
פורסם 2005 ביוני 2120 שנים מחבר מקדימה עומד אצלי מאוור גדול 120MM אין מצב שאני מכניס לשם עוד מאורר אבל מאחורה יש לי עוד מקום למאוורר אני לא רוצה להתעסק בחורים במארז עם אני יוסיף עוד מאוורר של 90MM מאחורה מה לשנות בשאר המאוררים?
פורסם 2005 ביוני 2120 שנים מחבר ממליץ לך מאוד שזה שבדלת יכניס. אוקיי תודה עכשיו אני יוסיף עוד מאוורר מאחורה שמוציא ואת זה שעל הדלת יהפוך
פורסם 2005 ביוני 2120 שנים אוקיי תודה עכשיו אני יוסיף עוד מאוורר מאחורה שמוציא ואת זה שעל הדלת יהפוך תבדוק טמפ' אח"כ ותיראה שההפיכה של המאורר בדלת תשנה הרבה...
פורסם 2005 ביוני 2220 שנים לגבי כול החבר'ה שמצעים לשים מאורר עליון שיוציא אוויר : לא תמיד המאוורר הזה יעזור ......המארז הקודם שלי שמתי מאוורר עליון בתור מוציא ופעם אחת בתור מכניס והתוצאות היו הרב יותר טוב ות בתור מכניס ! אז כה שמומלץ לנסות !!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.