פורסם 2005 ביוני 2120 שנים אחריי שהחלפתי ללוח ASUS P4P800 SE עדיין לא החלפתי גוף קירור אבל ניקיתי את כל הגוף קירור עם שואב אבק וספריי רוח שיהיה מבריק. עכשיו המאוורר פועל לי על 5400-6000 RPM ועדיין אותה טמפרטורה של 50+ בלי מאמץ ! אין לי מושג מה כן יקרר לי את המחשב אני מחפש מערכת יעילה שתיתן לי את הפתרון , כי כשאני משחק GTA:SA המחשב ניתקע הרבה פעמים. התקציב שלי הוא עד 220 ש"ח גג.. אבל שיהיה מערכת באמת טובה שתיתן תמורה לכסף לבעיות שלי. אגב זה סוקט 478 ,3.06 ג'יגה הרטץ.(אולי אני אשכול אופציה לאוברקלוק בעתיד אז שיהיה משהו חזק אבל לא ניראה לי..) עריכה: תיראו הינה תמונה של FAN SPEED והגעתי גם ל 80 טמפ' ! ואלוהים זה בלי מאמץ !! תודה רבה מראש לכולם !
פורסם 2005 ביוני 2120 שנים מהירות הRPM של המאוורר לא מעידה על מערכת קירור טובה יותר או טובה פחות,ההיטסינק עצמו הוא חלק נכבד בקירור..כדאי לך לשקול ללכת על הגופיםשל תרמלרייט, עם מאוורר טוב יתנו לך ביצועים טובים מאוד.
פורסם 2005 ביוני 2120 שנים אתה בטוח שהמאוורר של אינטל הוא 5400RPM ? לא נראה לי בכלל הגיוני. הוא אמור להיות בסביבות ה2500-3000.
פורסם 2005 ביוני 2120 שנים מחבר ככה רשום ב SpeedFan אני יכול לתת לכם תמונה ..יש לי רעש ממש חזק מהמחשב כי זה מאוורר חזק אבל המערכת קירור לא מספיק איכותית אני צריך דגם ספציפי מוצלח אםז ה אפשריתודה
פורסם 2005 ביוני 2120 שנים תקשיב יש לי בערך אותו מחשב כמו שלך 3.0 גיגה והחלפתי את המאורר של אינטל במאורר של ZALMAN 7000B CU + LED והטמפ פשוט נשארה אותו דבר... אז ככה אם אתה מתכנן לקנות זלמן (הזה) אני ממש לא ממליץ לך אחי... במיוחד שיש לי אותו מעבד כמו שלך...אם אתה רוצה אני יביא תמונה של הטמפ עם הזלמן ... (הוא עלה לי 220).אבל זה לא שווה.
פורסם 2005 ביוני 2120 שנים עכשיו רואים את הסיבה שאנחנו ממליצים לאנשים להתרחק מאינטל!דרך אגב הבעיות שאתה מספריכולות להיות מכמה סיבות ( הסדר לא חשוב)1.זיכרון 2. ספק כח3. לוח 4. חום 5. הגדרות בביוס.
פורסם 2005 ביוני 2120 שנים תקשיב יש לי בערך אותו מחשב כמו שלך 3.0 גיגה והחלפתי את המאורר של אינטל במאורר של ZALMAN 7000B CU + LED והטמפ פשוט נשארה אותו דבר... אז ככה אם אתה מתכנן לקנות זלמן (הזה) אני ממש לא ממליץ לך אחי... במיוחד שיש לי אותו מעבד כמו שלך... אם אתה רוצה אני יביא תמונה של הטמפ עם הזלמן ... (הוא עלה לי 220). אבל זה לא שווה. איזה שטויות במיץ,תאמין לי....... הזלמן הוא לא אמור להיות ביצועיסטי............הוא אמור להיות שקט........כנראה שלא ידעת כשהלכת לרכוש אותו........הוא קירור מעולה אבל הנקודה המרכזית שלו היא השקט ולא הביצועים,(למרות שהוא מוריד והוריד לי את הטמפרטורה ב4 מעלות..........) אם אתה רוצה קירור ביצועיסיטי לך על קירורים של אקסא או אירו קול,אפשר גם ללכת על TT ............
פורסם 2005 ביוני 2120 שנים אמרו לי שזה מאורר טוב ... אז מן הסתם אתה חושב שגם הוא מקרר טוב ! לא ?אמנם הוא שקט אבל לא שווה את המחיר שלו כי הביצועים נשארו אותו דבר.לך אולי זה הוריד 4 מעלות כי אין לך אותו מעבד כמו שלי... וגם אם יש לך אז הליבה שלו שונה משלי ולכן היה השינוי.
פורסם 2005 ביוני 2120 שנים אני בול כמו המשתמש-SuperSheep גם אני קנית זלמן ולא עזר אחי אני מציע לך אחד מהקירורים של TT הקירורים הפסיביים ועליו סים מאורר טוב אחי בהצלחה :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:
פורסם 2005 ביוני 2120 שנים מחבר בעע יש בעיהכולם אומרים לי זלמן ועכשיו אומרים שהוא לא עוזר ביכללרעש לא משנה לי אני מחפש ביצועים חזקים בלבד אם לא שילך לפח זה לא מעניין.TT זה ThermalTake ? דווקא אמרו לי שהם לא שווים כלום..הבעיה היא שכל אחד בעל דיעות שונות אני מחפש דעות מבעלי נסיון או הרבה המלצות טובותאני צריך דגם ספציפיחשבתי על:http://www.thermaltake.com/coolers/comboCool/a2144Polo735/polo735.htmולא איכפת לי מרעש, אני מדגיש שחשובים לי ביצועים..תודה רבה לכולם
פורסם 2005 ביוני 2120 שנים הנה הטמפ של המעבד עם הזלמן ... (במנוחה)זה כבר שיקול שלך אם לקנות או לא .... (אני ממליץ שלא)לגבי הדגמים של TT אני לא מבין... [attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.