עבור לתוכן

מערכת קירור למעבד... 5400 RPM ועדיין 50+ טמפרטורה בלי מאמץ :|

Featured Replies

פורסם

אחריי שהחלפתי ללוח ASUS  P4P800 SE עדיין לא החלפתי גוף קירור אבל ניקיתי את כל הגוף קירור עם שואב אבק וספריי רוח שיהיה מבריק.

עכשיו המאוורר פועל לי על 5400-6000 RPM ועדיין אותה טמפרטורה של 50+ בלי מאמץ !

אין לי מושג מה כן יקרר לי את המחשב אני מחפש מערכת יעילה שתיתן לי את הפתרון , כי כשאני משחק GTA:SA המחשב ניתקע הרבה פעמים.

התקציב שלי הוא עד 220 ש"ח גג.. אבל שיהיה מערכת באמת טובה שתיתן תמורה לכסף לבעיות שלי.

אגב זה סוקט 478 ,3.06 ג'יגה הרטץ.(אולי אני אשכול אופציה לאוברקלוק בעתיד אז שיהיה משהו חזק אבל לא ניראה לי..)

עריכה:

תיראו הינה תמונה של FAN SPEED והגעתי גם ל 80 טמפ' ! ואלוהים זה בלי מאמץ !!

baaa1mp.jpg

תודה רבה מראש לכולם !  :hi:

פורסם

מהירות הRPM של המאוורר לא מעידה על מערכת קירור טובה יותר או טובה פחות,

ההיטסינק עצמו הוא חלק נכבד בקירור..כדאי לך לשקול ללכת על הגופיםשל תרמלרייט, עם מאוורר טוב יתנו לך ביצועים טובים מאוד.

פורסם

אתה בטוח שהמאוורר של אינטל הוא 5400RPM ? לא נראה לי בכלל הגיוני. הוא אמור להיות בסביבות ה2500-3000.

פורסם
  • מחבר

ככה רשום ב SpeedFan אני יכול לתת לכם תמונה ..

יש לי רעש ממש חזק מהמחשב כי זה מאוורר חזק אבל המערכת קירור לא מספיק איכותית אני צריך דגם ספציפי מוצלח אםז ה אפשרי

תודה

פורסם

תקשיב יש לי בערך אותו מחשב כמו שלך 3.0 גיגה והחלפתי את המאורר של אינטל במאורר של ZALMAN 7000B CU + LED

והטמפ פשוט נשארה אותו דבר... אז ככה אם אתה מתכנן לקנות זלמן (הזה) אני ממש לא ממליץ לך אחי... במיוחד שיש לי אותו מעבד כמו שלך...

אם אתה רוצה אני יביא תמונה של הטמפ עם הזלמן ... (הוא עלה לי 220).

אבל זה לא שווה.

פורסם

עכשיו רואים את הסיבה שאנחנו ממליצים לאנשים להתרחק מאינטל!

דרך אגב הבעיות שאתה מספר

יכולות להיות מכמה סיבות

( הסדר לא חשוב)

1.זיכרון

2. ספק כח

3. לוח

4. חום

5. הגדרות בביוס.

פורסם

אתה מתכוון אלי ?

או לפותח הדיון ?

פורסם

תקשיב יש לי בערך אותו מחשב כמו שלך 3.0 גיגה והחלפתי את המאורר של אינטל במאורר של ZALMAN 7000B CU + LED

והטמפ פשוט נשארה אותו דבר... אז ככה אם אתה מתכנן לקנות זלמן (הזה) אני ממש לא ממליץ לך אחי... במיוחד שיש לי אותו מעבד כמו שלך...

אם אתה רוצה אני יביא תמונה של הטמפ עם הזלמן ... (הוא עלה לי 220).

אבל זה לא שווה.

איזה שטויות במיץ,תאמין לי.......

הזלמן הוא לא אמור להיות ביצועיסטי............הוא אמור להיות שקט........כנראה שלא ידעת כשהלכת לרכוש אותו........הוא קירור מעולה אבל הנקודה המרכזית שלו היא השקט ולא הביצועים,(למרות שהוא מוריד והוריד לי את הטמפרטורה ב4 מעלות..........)

אם אתה רוצה קירור ביצועיסיטי לך על קירורים של אקסא או אירו קול,אפשר גם ללכת על TT ............ :hat:

פורסם

אמרו לי שזה מאורר טוב ... אז מן הסתם אתה חושב שגם הוא מקרר טוב ! לא ?

אמנם הוא שקט אבל לא שווה את המחיר שלו כי הביצועים נשארו אותו דבר.

לך אולי זה הוריד 4 מעלות כי אין לך אותו מעבד כמו שלי... וגם אם יש לך אז הליבה שלו שונה משלי ולכן היה השינוי.

פורסם

אני בול כמו המשתמש-SuperSheep גם אני קנית זלמן ולא עזר אחי אני מציע לך אחד מהקירורים של TT הקירורים הפסיביים ועליו סים מאורר טוב אחי בהצלחה :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

בעע יש בעיה

כולם אומרים לי זלמן ועכשיו אומרים שהוא לא עוזר ביכלל

רעש לא משנה לי

אני מחפש ביצועים חזקים בלבד אם לא שילך לפח זה לא מעניין.

TT זה ThermalTake  ? דווקא אמרו לי שהם לא שווים כלום..

הבעיה היא שכל אחד בעל דיעות שונות אני מחפש דעות מבעלי נסיון או הרבה המלצות טובות

אני צריך דגם ספציפי

חשבתי על:

http://www.thermaltake.com/coolers/comboCool/a2144Polo735/polo735.htm

ולא איכפת לי מרעש, אני מדגיש שחשובים לי ביצועים..

תודה רבה לכולם

פורסם

הנה הטמפ של המעבד עם הזלמן ... (במנוחה)

זה כבר שיקול שלך אם לקנות או לא .... (אני ממליץ שלא)

לגבי הדגמים של TT אני לא מבין...

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים