עבור לתוכן

האם נפלתי על מחשב גרוע לOC?

Featured Replies

פורסם

קניתי את המחשב לפני חודשיים ככה (אז לא ידעתי שיש בכלל כזה דבר OC) אז פשוט קניתי מה ששוה(בחתימה)

הנה המפרט ועם הדפיקות קטנות בכל חלק שדופק לי את המחשב לOC ...

מעבד: 3200+AMD - ליבת NEWCASTLE הגרועה ביותר לOC

לוח אם: שמעתי שג'יגהבייט לא טובים לOC

זכרונות -A-DATA \VT לא ויסטא לא טובים לOC עם תזמונים גרועים:3.4.4.8 ניסיתי להוריד ל2.5 - תוקע את המחשב לפעמים...

כ.מסך:X800XL כרטיס תותח אבל יכלתי לקחת את ה6800GT באותו מחיר ואני יודע שה6800GT טוב יותר בOC וגם קצת בדברים אחרים..

ספק HEC400 לא יודע אם יחזיק OC בצורה רצינית...

זהו זה בעיקרון...

שלא תתבלבלו זו מערכת תותחית אבל בכל מה שקשור לOC לא הלך לי טוב איתה... לא נורא...

פורסם

נו אם היא תותחית אז למה אתה צריך OC? חוץ מזה אם יודעים איך לעשות OC זאת מערכת טובה מאוד !

פורסם
  • מחבר

נו אם היא תותחית אז למה אתה צריך OC? - התכונתי לזמן שבה המערכת תהיה בינונית- וארצה לעשות לה OC ...

חוץ מזה אם יודעים איך לעשות OC זאת מערכת טובה מאוד ! - עם כל הדפקים הקטנים בכל חלק אפשר להוציא OC טוב בטוח?

פורסם

למה ג'יגבייט לא טובים ל-OC?

פורסם

קניתי את המחשב לפני חודשיים ככה (אז לא ידעתי שיש בכלל כזה דבר OC) אז פשוט קניתי מה ששוה(בחתימה)

הנה המפרט ועם הדפיקות קטנות בכל חלק שדופק לי את המחשב לOC ...

מעבד: 3200+AMD - ליבת NEWCASTLE הגרועה ביותר לOC

לוח אם: שמעתי שג'יגהבייט לא טובים לOC

זכרונות -A-DATA \VT לא ויסטא לא טובים לOC עם תזמונים גרועים:3.4.4.8 ניסיתי להוריד ל2.5  - תוקע את המחשב לפעמים...

כ.מסך:X800XL כרטיס תותח אבל יכלתי לקחת את ה6800GT באותו מחיר ואני יודע שה6800GT טוב יותר בOC וגם קצת בדברים אחרים..

ספק HEC400 לא יודע אם יחזיק OC בצורה רצינית...

זהו זה בעיקרון...

שלא תתבלבלו זו מערכת תותחית אבל בכל מה שקשור לOC לא הלך לי טוב איתה... לא נורא...

אתה טועה...

בוא נעשה קצת סדר.... :

1. בהתחלה היה שקע 754 ... שאליו היו מעבדים עם ליבת NEWCASTLE וCLAWHAMMER (הבדל בזכרון מטמון- לNECASTLE 512KB ולCLAWHAMMER 1MB ) ... אלה הליבות לשקע 754 - ביניהן דווקא הNEWCASTLE הוא בעל פוטנציאל OC גבוה יותר כי הוא יותר קריר (בגלל הזכרון מטמון הנמוך או WHATEVER) כך שדווקא הNEWCASTLE היא ליבה לא רעה בכלל לOC.

2. הX800XL ממש לא עולה כמו ה6800GT . הוא עולה כמה מאות שקלים מתחתיו וזה כרטיס מעולה כי ברוב המקרים הוא מציג אותם ביצועים ובחלק מהמקרים אפילו יותר מה6800GT - אז לא יודע איך הגעת לחישוב הזה שבאותו מחיר יכולת לקחת 6800GT . וגם X800XL אפשרי לOC (למרות שאני מודה שאני לא יודע עד כמה )

אז דווקא מבחינת המעבד והכרטיס מסך אתה מאוד מסודר (לעשות OC לכרטיס מסך חזק כזה?? למה?!)

מבחינת הזכרונות- אכן VITESTA היו טובים יותר- אבל אתה יודע אין לזה סוף- יש זכרונות יותר טובים מVITESTA ויש זכרונות עוד יותר טובים שאתה יכול לקנות ב1200 שקח ל512MB ... בסך הכל הזכרונות שלך לא רעים.

מבחינת הלוח אם- הממ- פה אני לא כל כך בקיא, אני יודע שלי יש את הEPOX8KDA3 שבזמנו נחשב לאשף הOC :) אני לא יודע איך הלוח שלך .

אז בסך הכל יש לך מערכת לא רעה בכלל עם פוטנציאל OC לא רע בכלל.

פורסם

FIRE-KID תן את פרטי האוברקלוק שלך, איפה נתקעת?

המערכת שלך סבירה לגמרי לאובר, תדאג לטמפרטורות טובות למעבד ואתה יכול לקחת אותו קדימה.

בקשר ל ADATA DDR400 זה עניין של מזל, ראיתי סטיקים שנעצרו ב430, וראיתי כאלה שהמשיכו רחוק יותר, אני הגעתי ל 570 ב 2.8V, וSUBX המריא גבוה גבוה במתחים מעל 3V.

ככה שעדיין מוקדם להתיאש ;)

פורסם
  • מחבר

סבבה אחי תודה לכלולכם הצלחתם לעודד אותי...  :yelclap:

אני לא אמסה OC כי אני לא צריך את זה ממש עכשיו .. אני לא אעשה את זה בשביל להראות את גבול היכולת של המערכת שלי...

כנראה שטאני אעשה את זה בעוד שנה+ שיהיו דברים שלא ירוצו חלק..

אני גם מש מפחד לעשות את זה (למרות שיש לי ידע בעיניין) בגלל שזו פעם ראשונה שאני אבצע את זה...

הטמפ' שלי יחסית בסדר גמור לקירור סטוק...

מעבד במנוחה 40

במאמץ52

וזה בימים של אש !!!!!!

כרטיס שלי במנוחה על 50

במאמץ78 (גבוה)

על הכרטיס אני ממש לא אבצע OC אלא אני מתכנן רק על המעבד ...

Vatos-Locos- על איזה תזמונים קיבלת את הזכרונות והאם הורדת אותם?

פורסם

סבבה אחי תודה לכלולכם הצלחתם לעודד אותי...  :yelclap:

אני לא אמסה OC כי אני לא צריך את זה ממש עכשיו .. אני לא אעשה את זה בשביל להראות את גבול היכולת של המערכת שלי...

כנראה שטאני אעשה את זה בעוד שנה+ שיהיו דברים שלא ירוצו חלק..

אז בשביל מה פתחת את הת'רד?! בשביל לשמוע אנשים אומרים לך שיש לך מערכת טובה? ובכלל על סמך מה כתבת בהתחלה "בלה בלה זה לא טוב , זה נמוך וזה נמוך" - אם לא עשית בכלל OC .......

WHATEVER , נדבר עוד שנה (פלוס).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים