פורסם 2005 ביוני 2020 שנים אני מתלבט בין שני גופים VF700-AlCuNV Silencer 6 (Rev. 2)אני לא יודע מה לעשות משתי סיבות לא קריטי הרעש אבל יש לי שתי כרטיסים בSLI אז קריטי מקום וכמובן ביצועיםאז מי שיכול לעזור להחליט תודה תודה תודה
פורסם 2005 ביוני 2020 שנים NV Silencer 6 (Rev. 2 מהסיבה שהוא יוציא לך את כל החום מחוץ למארז, ושני כרטיסים פולטים הרבה חום.
פורסם 2005 ביוני 2020 שנים לא רק יוציא את החום זה קירור מעולה במיוחד לכרטיסים חמים+ כמו שאמרו הוא מוציא את החום.. הבחירה הכי טובה
פורסם 2005 ביוני 2020 שנים מחבר מישהו יודע משהו בשקר למקום כי שני הכרטיסים די קרובים ואני לא יודע אם זה יכנס פיזית על שניהם מישהו???
פורסם 2005 ביוני 2020 שנים זה אכן יכול להיות בעייתי , זה תלוי עד כמה חרצי ה- PCIE רחוקים אחד מהשני.הקירור הטוב היחיד שלא תיהיה איתו בעייה של מקום זה קירור מים עם בלוקים בפרופיל נמוך.
פורסם 2005 ביוני 2020 שנים שני כרטיסים שפולטים הרבה חום ידרשו מערכת קירור טובה. מה שיגמר בתקציב רחב מידי ולדעתי ממש לא הכרחי למשתמש ביתי רגיל.בכל מקרה, איזה לוח אם יש לך? שיהיה ניתן לבדוק באמת את המרחק בין שני הכרטיסים.
פורסם 2005 ביוני 2120 שנים אני חושב שיכנס לך סילנסר אבל, לפי התמונות תיהיה לך בעייה , הגוף קירור(הימני) ישאב את החום של הכ. מסך (השמאלי).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.