פורסם 2005 ביוני 2020 שנים שלום לכולם! נכנסתי לי לתומי לתוכנה SpeedFan ו- Sandra והופתעתי לגלות שיש בעיית טמפרטורות במארז, שכן יש לי מאוורר סטוק על המעבד, מאוורר 80 מ"מ שמכניס ועוד מאוורר 120 מ"מ (עם תעלה פתוחה קטנה ששואבת מהמעבד אוויר) שמוציא אוויר. אלה הגילויים: לפי התמונות אפשר להבין שהספק כוח פשוט רותח! מה אפשר לעשות בנידון והאם הטמפרטורות האחרות טובות? נ.ב מוזר מאוד שב- SpeedFan נוספה טמפרטורה בשם: HD0. מישהו יודע על מה היא מצביעה? אולי על ה- Hard Disk? תודה מראש לכולם.
פורסם 2005 ביוני 2020 שנים מה אתה צריך מעבד?! שים את היד ליד כל רכיב שנראה לך חם ותראה אם זה באמת או החיישן עובד עליך, HD=הארד דיסק..
פורסם 2005 ביוני 2020 שנים מחבר המעבד שיש לי הוא: AMD AthlonXP 2800+. בקשר לטמפרטורה... לפי מה שצוין זה הספק כוח שחם ובאמת כשאני שם את היד על המארז במקום שהספק כוח נמצא בו אז המקום חם. איך פותרים את הבעייה?
פורסם 2005 ביוני 2220 שנים מחבר נראה לי שכל המאווררים במחשב הם ג'נריים וכך גם הספק כוח שבא כבר עם המארז...איך ספק כוח יכול להגיע לטמפרטורה של 75 מעלות ???????? זה לא הגיוני!וגם אם כן איך אפשר להוריד לו את הטמפרטורה חוץ מלנקות לו את המאוורר...?
פורסם 2005 ביוני 2220 שנים לפתוח אותו ולשים במקום המאוורר שיש בו מאוורר חזק.. (או אפילו שניים אם יש מקום) רק תדאג לפתוח אותו כשהמחשב מנותק מהחשמל
פורסם 2005 ביוני 2220 שנים מחבר אוקיי אני יעשה את זה בזמני הפנוי... בינתיים מישהו יכול אולי להמליץ לי על מאוורר 80 מ"מ טוב שאני ישים לספק? תודה מראש
פורסם 2005 ביוני 2320 שנים מחבר מישהו יכול אולי להמליץ לי על מאוורר 80 מ"מ טוב שאני ישים לספק? תודה מראש
פורסם 2005 ביוני 2320 שנים אחי קבל זה מאוור חזק ביותר אם יש לך תקציב הוא עולה 73 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_124_166&products_id=2515אבל מספק את הסחורה
פורסם 2005 ביוני 2420 שנים מחבר המאוורר אכן נראה חזק.בקשר לחיישן אני ממש לא בטוח שיש לי שם חיישן אבל אני בטוח שהיד שלי היא חיישן מספיק טוב כדי להבין שממש חם שם בספק.ד"א הספק הוא של JTC אם זה אומר לכם משהו... וגם הכרטיס מסך חם והצלעות של ה-AMD יחסית חמות וה-HD ממש חם...גיליתי גם שהמאוורר 80 מ"מ לא מכניס בכלל אוויר כי הוא מלא אבק.עוד איזה שבוע שבועיים אני יעשה ניקוי יסודי עם לחץ אוויר כי אין לי זמן עכשיו...גם יש לי מאוורר על ההיטסינק של הצ'יפסט וניתקתי אותו לפני איזה חצי שנה כי כל פעם כשמדליקים ת'מחשב הוא עושה רגע כי יש מגע בין ההיטסינק למאוורר וזה יכול להטריף...!זה כל כך נורא?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.