עבור לתוכן

DOWNCLOCK, מתכנן הורדת מהירות צריך עצות.

Featured Replies

פורסם

הייתי רוצה לדעת לאילו ערכים להוריד את המערכת שלי

אני רוצה לעשות DOWN בגלל שיש לי חרא של קירור והוא מרעיש ( שינוי בקרוב)

אז אני רוצה להוריד את המהירות של המאוררים , אבל אז יוצר מצב שבו החום יעלה

לכן אני רוצה לעושת DOWN על מנת שיהיה קר וטוב (אני לא משחק כרגע בכלל ,רק מוריד אז אני לא צריך מהירות)

פורסם

המעבד שלך יעשה 1000Mhz ב-1.1v (מצב Cool n Quiet)

אני מציע לקבוע מתח, למשל 1.2-1.3v, להתחיל ממכפלה 5 ולהעלות מכפלה עד שהוא יהיה לא יציב

פורסם
  • מחבר

מה עם הכרטיס מסך?

פורסם

הכרטיס מסך יותר בעייתי, אפשר אולי לצרוב לו BIOS שנותן מתח יותר נמוך, ולבדוק לאיזה מהירויות שעון הוא מגיע איתו

פורסם
  • מחבר

אני חושב להוריד את המהירות שלי למשהו כמו 1200 , ב1.2V כש CNQ פעיל (כלומר גם DOWN וגם CNQ)

ולהוריד מהכרטיס מסך שלי 100HZ מהליבה (הזיכרון הוא DDR3 אז הוא קר בכל מקרה)

מה דעתך?

פורסם

CnQ זה בעייתי כשהמעבד לא בסטוק שלו

יש מדריכים על איך לאפשר את זה גם באוברקלוק, נסה לעבור עליהם

אם אתה יודע שאתה רוצה להוריד ל-1200Mhz, פשוט תתחיל ממתח 1.25v שם, ותבדוק את המתח המינימלי על המהירות הזו. בכל מקרה, אני לא חושב שיהיה הבדל משמעותי בין 1200Mhz ו-1.2v ל-1000Mhz ו-1.1v מבחינת רעש, ככה שחבל להסתבך עם ה-CnQ

בלי הורדת מתח לליבה של הכרטיס מסך, אתה לא תוריד את ההתחממות בצורה משמעותית. פשוט תצרוב לו BIOS עם מתח יותר נמוך

פורסם
  • מחבר

אם אני מאפשר CNQ האם אני יכול להגיד לו לאיפה לרדת?

אני סה"כ רוצה שהמערכת שלי לא תתחמם כשאני אוריד את מהירות ה120 שלי (עברו מוד ל12V והם די רועשים) בעזרת הFANMATE2 והנגד שבא עם ZALMAN 92

פורסם

כמו שאמרתי, יש מדריכים לגבי CnQ עם אוברקלוק, הם יתאימו גם לך. ה-CnQ בעייתי כשאתה לא על סטוק, הוא עלול לגרום לחוסר יציבות באוברקלוק, וכנראה גם ב-Undervolt

פורסם
  • מחבר

אז לעשות רק CNQ

פורסם

ההודעה שלך לא מובנת

פורסם
  • מחבר

להפעיל CNQ

ולא לעשות DOWNCLOCK חוץ מזה

פורסם

תנסה ותראה

לא יכול להזיק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים