עבור לתוכן

thermalright V1 רק 40 דולר לפי האתר של TR!

Featured Replies

פורסם

שוטטתי לי באתר של TR ונכנסתי לרשימת מחירים מומלצים של TR:

http://www.thermalright.com/a_page/main_product_a_price_list.htm

לפי זה הסינק אמור לעלות רק 40 דולר, שזה בחישוב מהיר 180 שקל.

אם משווים מחירים של סינקים אחרים של TR למחירים באתרים כמו פנדס ההפרש הוא בערך 40~ שקל...

כלומר הקירור אמור לעלות בערך 220 שקל!

אני לא יודע אם להגדיר את זה כיקר, אחרי הכל הזלמן עולה 180 והAC עולים 140-170, אבל הV1 מציג ביצועים מעולים... אבל למרות זאת הזלמן והAC באים עם סינקים לזכרונות...

כלומר מי שירצה לקנות את הV1 יחד עם מאורר נוסף (נגיד קולרמסטר יפהפה) וסינקים לזכרונות שיתכונן להוצאה של 300~ שקל!

שווה או לא?רק זמן יגיד.

דעתכם?

האם אתם מחכים לקירור?

למי שלא קרה את הביקורת היחידה נכון לעכשיו על הקירור:

http://systemcooling.com/thermalright_v1-01.html

פורסם

אני אל יכול להגיד יותר מדבר אחד זה יקר מאוד

פורסם
  • מחבר

תשמע בהשוואה לקירור מים שמציג את אותם הביצועים, בלוק נטו, זה אותו המחיר.

הקירור לבד בלי מאורר נוסף ובלי קירור לזכרונות כבר מציג ביצועים מעולים והמחיר יקר -..220 שקל בערך..

פורסם

תשמע בהשוואה לקירור מים שמציג את אותם הביצועים, בלוק נטו, זה אותו המחיר.

הקירור לבד בלי מאורר נוסף ובלי קירור לזכרונות כבר מציג ביצועים מעולים והמחיר יקר -..220 שקל בערך..

אני חושב שאלי עדיף יותר לשים קירור של מעבד

זה אולי מה שאני יעשה

הרבה עושים זאת וקירור של 50 אפילו מספיק

פורסם

היתרון הגדול שאני רואה בגוף קירור הזה הוא שאפשר להחליף לו את המאוורר כנראה לכל 80 מ"מ סטנדרטי (בתקווה שיהיה מקום).

ולכן אפשר לקבל קירור מעולה, ואפשר גם לדאוג שהוא יהיה שקט במיוחד. סביר להניח יותר שקט מכל קירור אחר שנמצא בשוק.

ת'אמת אני מאמין שהוא מסוגל גם לקרר פסיבית את רוב כרטיסי ה-High End כיום.

אני בימינו מתכנן על מערכת חדשה, ואני בהחלט מתכנן לקנות את הקירור הזה אם הוא יתאים למערכת שלי..

(מכיוון שבינתיים אקח כרטיס PCX פשוט זמני עד ליציאת הדור הבא של הכרטיסים בחצי שנה הקרובה, אני לא בטוח שהקירור הזה יתאים).

פורסם
  • מחבר

זה בהחלט יתרון גדול שהוא מתאים לכל מאווררי ה80מ"מ ואפשר להחליף כשרוצים. והעובדה שאפשר לחבר שני מאווררים שוברת את המיתוס שבשביל שקט צריך לשלם בביצועים.

אני אישית מתכוון לשים עליו קולרמסטר אחד ואולי להשאיר את הסטוק, עם הקולרמסטר שהוא זקט מאוד ודוחף לא מעט אוויר אוכל להגיע לביצועים טובים מאוד.

אני לא יודע כמה טוב הוא יתפקד בצורה הפאסיבית, אחרי הכל הוא עשוי מאלומיניום...אבל אני משער שזה יהיה בסביבות הסטוק אולי יותר.

אני אישית בהחלט מתכנן עליו! יש מצב שאני בכלל אבקש שישלחו לי מחו"ל דרך חברים...עד שזה יגיע לארץ:(

פורסם

זה בהחלט יתרון גדול שהוא מתאים לכל מאווררי ה80מ"מ ואפשר להחליף כשרוצים. והעובדה שאפשר לחבר שני מאווררים שוברת את המיתוס שבשביל שקט צריך לשלם בביצועים.

אני אישית מתכוון לשים עליו קולרמסטר אחד ואולי להשאיר את הסטוק, עם הקולרמסטר שהוא זקט מאוד ודוחף לא מעט אוויר אוכל להגיע לביצועים טובים מאוד.

אני לא יודע כמה טוב הוא יתפקד בצורה הפאסיבית, אחרי הכל הוא עשוי מאלומיניום...אבל אני משער שזה יהיה בסביבות הסטוק אולי יותר.

אני אישית בהחלט מתכנן עליו! יש מצב שאני בכלל אבקש שישלחו לי מחו"ל דרך חברים...עד שזה יגיע לארץ:(

אני לא יודע אם יהיה מקום אבל אפשר לשים עליו מאוורר 120מ"מ שיחובר עם מתאם כזה (מנהרת אוויר קטנה מ80מ"מ ל120מ"מ , אפשר לראות דבר כזה בפאנדס)

שזה יתן דחיפת אוויר גדולה, גם שקט וגם ביטול של ה"שטח המת" באמצע המאוורר

פורסם

זה רעיון לא רע אבל למה?!

זה כבר הגזמה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים