פורסם 2005 ביוני 1820 שנים המפרט שלי בחתימה שתבינו על איזה מערכת מדובר.בגירסאת ביוס 1.3 הגעתי לOC מעולה על קירור סטוק של 2.6GHZעכשיו אחרי שעדכנתי ל 1.4 אני לא עובר את ה 2.3GHZ אבל ללא OC גירסה 1.4 בבנצ'ים נותנת יותר נקודות.. לדוגמה אני מקבל 9700 על המעבד ב AM3ועם גירסאת ביוס 1.3 הייתי מקבל 8400 על המעבד ב AM3בקיצור מסקנה שלי גירסאת הביוס החדשה תומכת סוף סוף ב VENICE כמו שצריך אבל דופקת את עניין ה OCמישהו נתקל בבעיה דומה?הנה הפירוט של עדכון הביוס 1.4K8N Neo4 Platinum (MS-7125) V1.4 BIOS Release----------------------------------1. This is Award BIOS release2. This BIOS fixes the following problem of the previous version:- Support AMD K8 reversion E stepping CPU.- Update NVPXE version to 2.12.- Update NVMM version to 4.94.- Update SiI3114 RAID ROM version to 5.2.03.- Update CPU ID.3. 2005/05/10
פורסם 2005 ביוני 1820 שנים למעשה מוזר שהצלחת להפעיל את המעבד לפני העדכון כי הלוח לא תמך בסטפינג E לפני, נצד שני לא הגיוני שעדכון ביוס מעלה ניקוד בצורה כזו שכן עדכון ביוס לא משפיע על ביצועים בצורה כזאת (אלא אם כן הוא איפשר פונקציה חדשה במעבד - וה SSE3 לא משפיע ב AM3)לכן זה ממש מוזר התוצאות שקיבלת
פורסם 2005 ביוני 1820 שנים מחבר קניתי בחודשיים האחרונים 4 לוחות אם זהים של msi k8n neo 4 platinium לכל מיני אנשים שאני אחד מהםולכולם מעבדי VENICE במהירות 3200, חוץ ממני שלקחתי 3500כולם מגיעים מהיבואן הרשמי של MSI "איבורי" וכולם מגיעים עם גירסאת 1.3 award bios ובכולם עובדים מעבדי VENICEעד כמה שאני הבנתי סטפינג E זה גם WINI וCLAW ולא רק VENICE, פשוט עכשיו גירסא 1.4 תומכת כנראה בדברים כמו בקר הזכרון החדש שיש ל וניס ואולי בעוד דברים כמו ה SSE3שמעתי שיש גירסה חדשה לביוס 1.5בטא אבל אני לא מתעסק עם בטא בדר"כ.. נחכה שתצא גירסה סופיתעוד מישהו אולי נתקל בבעיה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.