עבור לתוכן

איזה HTT עדיף לשים ?

Featured Replies

פורסם

רציתי לדעת איזו אופציה עדיפה :

9X200=1800

או

8X225=1800

אני יודע שבאס גבוה יותר תורם גם ביצועים לזכרונות אבל אם מורידים את המולטיפלייר למעבד ,האם מאבדים משהו ?

בקיצור ,מה עדיף ? ואם אפשר גם הסבר קצר  - למה עדיף כך או כך.  ::)

פורסם

רציתי לדעת איזו אופציה עדיפה :

9X200=1800

או

8X225=1800

אני יודע שבאס גבוה יותר תורם גם ביצועים לזכרונות אבל אם מורידים את המולטיפלייר למעבד ,האם מאבדים משהו ?

בקיצור ,מה עדיף ? ואם אפשר גם הסבר קצר - למה עדיף כך או כך. ::)

225x8 יתן ביצועים עדיפים.

הסבר קצר: מכפלת המעבד לוקחת את תדר העבודה של הלוח ומכפילה אותו במספר המכפלה כדי לקבל תדר עבודה גבוהה, (אם לא הייתה מכפלה כזו

המעבדים היו עובדים ב 200mhz ;D )

ולכן למעבד לא איכפת אם איזה מכפלה הוא עובד אלה תדר העבודה שלו, אם להיות מאוד קיצוני ונניח לרגע שהמעבד עצמו לא תלוי בגורמים אחרים

הוא היה נותן את אותם ביצועים ב 100x18=1800mhz או ב 180x10=1800mhz כלומר התדר הסופי הוא הערך החשוב למעבד.

לעניין תדר העבודה של הלוח והזיכרונות, ככל שהוא גבוהה יותר הזיכרונות יעבדו יחד עם הלוח בתדר גבוהה יותר ויעשו יותר פעולות באותו זמן מה שיגרום לשיפור בביצועים, ומכוון שיש תלות מוחלטת בין הזיכרון למעבד תקבל ביצועים עדיפים יותר ב 225x8, אגב תוכל לבדוק את זה בסנדרה, זה יהיה יותר מוחשי.

:beerchug:

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לך.

הסבר יעיל ופרטני.

ובאמת אני יבדוק עם סנדרה את הבדל השיפור בביצועים. :xyxthumbs:

פורסם

רק בגלל שאף פעם לא ניסיתי, ותמיד טוב לשאול:

בביוס אין אפשרות הלעלות את תדר הזכרונות, רק את ה FSB...אני מניח שכשאני מעלה אותו עולה גם התדר של המעבד וגם של הזכרונות...אני רק לא מבין למה...יעני לא ברור לי הקשר בין תדר העבודה של הזכרונות לכל השאר

ושאלה שנייה...

יש לי GEIL 3200 VALUE. קיים בכל סיכוי שהם יעלו מעל 200?

פורסם
  • מחבר

רק בגלל שאף פעם לא ניסיתי, ותמיד טוב לשאול:

בביוס אין אפשרות הלעלות את תדר הזכרונות, רק את ה FSB...אני מניח שכשאני מעלה אותו עולה גם התדר של המעבד וגם של הזכרונות...אני רק לא מבין למה...יעני לא ברור לי הקשר בין תדר העבודה של הזכרונות לכל השאר

ושאלה שנייה...

יש לי GEIL 3200 VALUE. קיים בכל סיכוי שהם יעלו מעל 200?

יש יחס של 1:1 בין העלאת תדר FSB לבין תדר הזכרונות ,לגבי הזכרונות ,לא יודע איך שלך ולא יודע כמה הם יכולים למשוך (תמיד אפשר לנסות ) אבל תמיד אתה יכול לעבוד ביחס אחר ולא 1:1.

פורסם

אחרי ה230 הם עושים בעיות אז תחליף ל-4:3 ירדו הביצועים אבל הזכרונות יחפרו על זה כשתגיע ל250 הזכרונות יהיו על 200

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים