עבור לתוכן

כמה תמורה אני אקבל אם אני מעלה הgpu בלי הזיכרון שלו??

Featured Replies

פורסם

יש לי radeon 9700 pro שמתחיל לקרטע וחשבתי לעשות לו וולט מוד כדי לדחוף אותו קצת יותר קדימה

ממה שהבנתי המוד נורא פשוט לציפ סט אבל קצת יותר מורכב בשביל הזכרונות אז חשבתי לעשות מוד רק למעבד

הכרטיס מגיע בלי המוד ל380 במעבד ו360 בזכרון (אולי קצת יותר כי כרגע יש סינקים רק בצד אחד)

בסופו של דבר... תהיה תמורה רצינית אם אני אמשיך להעלות את הgpu בלי הזכרון???

פורסם

כן אבל תלוי עד כמה למרות שמומלץ להעלות בסינכרון

פורסם

יש כזה דבר לכרטיס מסך?

סינכרון הוא מצב שבו נמצא המעבד והזיכרון ביחס של 1:1

פורסם

כן ויש סינכרונים אחרים והיתרון הוא בביצועים אבל לא צריך להגזים איתם אפשר לקבוע כל מיני סוגים של סנכרונים בהגדרות בדיוק כמו בOC למעבד

פורסם
  • מחבר

אתה יכול להרחיב על הסנכרונים?

איזה מומלצים?

פורסם

כן באמת תרחיב כצת בנושא !!!

זאת הפעם הראשונה שאני שומע על סינכרון מעבד\זכרון ב-GPU

פורסם

סינכרון זה כמו מחלק שבלוחות אם בOC אתה קובע את החיס של הזיכרון לצ'יפסט שזה הכי בסיסי שיש אותו הדב קיים בכרטיסי מסך

ברוב התוכנות זה לרוב 1:1 אך עם חיפוש בהגדרות אפשר גם למצוא 4:6 ו 3:4 וגם כמובן 1:2

רצוי מאד להשתמשב 3:4 או אם מזל אבל לא תמיד יעזור לכם בעיות יציבות: 1:1

פורסם

אולי אתה יכול להדריך אותי לתוכנה (RIVATUNER) שרואים בה את היחס ואיך משנים את זה ?

פורסם

זה לא ממש נכון להגדיר את זה כסינכרון כמו של יחס FSB:DRAM כי בכרטיס מסך אתה לא חייב לעבוד לפי סינכרון מסוים אתה יכול לעשות רק OC לליבה ולא להעלות את הזכרונות למרות שעדיף לעבוד בסינכרון של הליבה וזכרונות ביחד, ובקשר לכרטיס שלך ranyr הוא מקורר מספיק טוב בשביל וולטמוד? ובכלל החלפת לו את הקירור סטוק?

כי אני לפי מיטב זכרוני הגעתי עם ה9700NP שלי ל380 ליבה 320 זיכרון עם קירור סטוק.

Danny_Malis, אני לא ממש בקיע בrivatuner אבל אני לא חושב שיש דבר כזה סינכרון בכרטיס מסך הוא התכוון באופן כללי שצריך לעבוד לפי סינכרון בין הליבה והזכרונות.

פורסם
  • מחבר

הכרטיס שלי על 30-31 במנוחה 30-40 במאמץ

נראה לי שזה לא רע

תקן אותי אם אני טועה

הכרטיס מגיע ל380 במעבד עם ה zm80c-hp

360 בזיכרון עם הסינקים שבאו עם הכרטיס (רק בצד אחד)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים