עבור לתוכן

ישראל התנקשה בסאלח שחאדה !

Featured Replies

פורסם

ופה זה היה טיל גדול כשהוא היה בתוך הבית שלו, הטיל יחסי למטרה שהוא צריך להשמיד.

אבל אתה מפספס את הנקודה שלי, שהטיל היה גדול מדי.

• תגובות 82
  • צפיות 10.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

וואו

הטיל היה גדול מידי.

ומה עכשיו?

פורסם

עכשיו צריך לברר למה, זה המחדל האמיתי.

זה לא היה מעשה טרור, אם זה היה מעשה טרור הטיל היה פוגע בבית הסמוך ולא בביתו של שחאדה.

פורסם
  • מחבר

טוב קצת חומר עיוני בנושא פצצות , עד כמה שאפר .

ה-"טיל" או הפצצה שנחתה על המחשבל הידוע לשימצה , הינה פצצת ברזל , נטו פשוטה , שמרכיבים עליה , ראש "חכם" , עם הגאים לכיוון .

אין לי מושג איזה דגם זרקו , אבל אני בטוח שמדובר על סימון לייזר , ופצצת ברזל "טיפשה" עם ראש חכם , שמנחה את הפצצה .

אין טיל - במשקל טון ! ואין טיל שיוצא ממזל"ט . אולי מל"ט , אבל לישראל אין מל"ט - מטוס ללא טייס.

פורסם

זה פגע ב4 בניינים!

פורסם

לא, זה פגע בבניין אחד.

טיל (או פצצה, שיהיה) שכולו איזה מטר שניים באורך לא יכול לפגוע בארבעה בניינים בבת אחת...

הפצצה נפלה על הבית של שחאדה, מהפיצוץ נפגעו בניינים סמוכים.

יודע מה, אם רצו לעשות טרור, לא היו חייבים להפציץ דווקא את הבית של שחאדה, יש הרבה בתים בעזה ולנו יש הרבה פצצות.

פורסם

הם לא רצו שיקראו לזה טרור

רצו לחסל את ההוא

העיתוי נראה לשרון טוב

והגיע הזמן ל"אופס" החודשי של צה"ל

"מהפיצוץ נפגעו בנינים סמוכים"

זה כמו שתגיד שלא זרקו טיל על הבניין

זרקו עליו ובמקרה בטעות הפיצוץ הרג 15 אנשים

פורסם

הם לא רצו שיקראו לזה טרור

רצו לחסל את ההוא

העיתוי נראה לשרון טוב

והגיע הזמן ל"אופס" החודשי של צה"ל

אני בטוח שהדבר הראשון ששרון חשב עליו כשקם בבוקר זה "איזה כיף היום יש לי הזדמנות מצויינת לעוד דם של ילדים פלסטינאים"

פורסם

איך עוד אפשר היה לחסל אותו?

לא, זה לא היה במקרה שזרקו טיל על הבניין. זרקו אותו עליו בכוונה, והוא גם פגע בו.

חוץ מזה, באמת, מה כבר שרון הרוויח מזה?

פורסם

תשמע הבחור יוצא מהבית לפעמים

תשאל את מפיסטו איך הם היו מחסלים..

מדברים על הזדמנות פז

איזה הזדמנות פז -- הוא ישן כל לילה!!

חיפשו את הזמן הכי מתאים בשביל שרון כדי להפציץ לו את הבית

מה שרון הרויח מזה- שרון מנסה להתרחק ממסמכים

הוא לא רוצה אפילו לא הפסקת אש קטנה

פורסם

מה גורם לך לחשוב שהוא יוצא מהבית? רוב הסיכויים שהוא בכלל כל היום חבוי במרתף, כי לדעתי זו הסיבה שרצו שהבית יקרוס כי במקרים קודמים בהם היה צורך לחסל מישהו שנמצא בתוך הבית, בוצע ירי ממסוקי תקיפה או במידת האפשר, מטנקים.

פצצה מונחה עולה הרבה כסף, לירות במישהו עם רובה עולה הרבה פחות. אם היה אפשרי לחסל אותו בדרך אחרת אני מאמין שהיו עושים זאת (למרות שלהכניס צלף או יחידת מסתערבים לתוך עזה זה דבר בלתי אפשרי, במיוחד כשזה מגיע לשלב החילוץ).

להמנע מהפסקת אש אפשר לעשות באלף ואחת דרכים שיגררו גינויים הרבה פחות כואבים (למרות שהפעם רובם מוצדקים), הרג אזרחים ממש לא מועיל לאף אחד מהצדדים במקרה הזה.

פורסם
  • מחבר

Nice-1 - קראתי בעיתון ואני רואה : "דרושים אנשי מצפון לשב"כ: אוליי תהיו אתם שתעצרו את הפאשלה הבאה ....

עקב הפאשלות הרבות , וגיוס יתר של אנשי ימין קיצוני באגפים שונים בשב"כ אנו מגייסים אותכם כדי לאזן את הבלאגן בשב"כ.

עדיפות לנוער מרץ- והעבודה . "

פורסם

מה גורם לך לחשוב שהוא יוצא מהבית? רוב הסיכויים שהוא בכלל כל היום חבוי במרתף, כי לדעתי זו הסיבה שרצו שהבית יקרוס כי במקרים קודמים בהם היה צורך לחסל מישהו שנמצא בתוך הבית, בוצע ירי ממסוקי תקיפה או במידת האפשר, מטנקים.

פצצה מונחה עולה הרבה כסף, לירות במישהו עם רובה עולה הרבה פחות. אם היה אפשרי לחסל אותו בדרך אחרת אני מאמין שהיו עושים זאת (למרות שלהכניס צלף או יחידת מסתערבים לתוך עזה זה דבר בלתי אפשרי, במיוחד כשזה מגיע לשלב החילוץ).

להמנע מהפסקת אש אפשר לעשות באלף ואחת דרכים שיגררו גינויים הרבה פחות כואבים (למרות שהפעם רובם מוצדקים), הרג אזרחים ממש לא מועיל לאף אחד מהצדדים במקרה הזה.

אז על איזה הזדמנות פז דיברו, אם הוא לא יוצא מהבית?

פורסם

פרס אמר שהתקיפה בוטלה 8 כבר 8 פעמים.

בהזדמנות פז הכוונה היא להמצאותו של מידע מודיעיני המצביע על המיקום שלו.

פורסם

לא, זה פגע בבניין אחד.

טיל (או פצצה, שיהיה) שכולו איזה מטר שניים באורך לא יכול לפגוע בארבעה בניינים בבת אחת...

הפצצה נפלה על הבית של שחאדה, מהפיצוץ נפגעו בניינים סמוכים.

יודע מה, אם רצו לעשות טרור, לא היו חייבים להפציץ דווקא את הבית של שחאדה, יש הרבה בתים בעזה ולנו יש הרבה פצצות.

:D :D :D

:AR15: :AR15:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים