פורסם 2005 ביוני 1520 שנים לך למדור ההורדות של האתר ותוריד תוכנה להמרה לשבבי ATIעל ה R9550 אומרים שהוא חיית OCשל איזה חברה?
פורסם 2005 ביוני 1620 שנים אני לא חושב שאוברקלוקר מתחיל צריך ישר לצרוב ביוס...וחוץ מזה קודם שיבדוק עם הכרטיס שלו יכול להחזיק במהיריות של הכרטיס שאת הביוס שלו אתה צורב...ויש אפשרות בכל תוכנת OC לעשות שמהרגע שאתה מפעיל תמחשב זה יהיה במהיריות שעון שאתה רוצה...
פורסם 2005 ביוני 1620 שנים אני לא חושב שאוברקלוקר מתחיל צריך ישר לצרוב ביוס...וחוץ מזה קודם שיבדוק עם הכרטיס שלו יכול להחזיק במהיריות של הכרטיס שאת הביוס שלו אתה צורב...ויש אפשרות בכל תוכנת OC לעשות שמהרגע שאתה מפעיל תמחשב זה יהיה במהיריות שעון שאתה רוצה...איך היא יכול לבדוק את ההגדרות לא נשמרות?
פורסם 2005 ביוני 1620 שנים זה לא תמיד פועל כמו שצריך נגיד ואתה עושה RESET יפה ורגיל דרך הWINDOWS אז זה פועל אבל אם אתה עושה כיבוי או רסט דרך הכפתורים של ההפעלה במארז שלך אז זה חווזר לסטוק
פורסם 2005 ביוני 1620 שנים זה לא תמיד פועל כמו שצריך נגיד ואתה עושה RESET יפה ורגיל דרך הWINDOWS אז זה פועל אבל אם אתה עושה כיבוי או רסט דרך הכפתורים של ההפעלה במארז שלך אז זה חווזר לסטוקלמה שמשהו אחרי OC יעשה כיבוי ע"י לחיצה על הלחצן שעל המארז... זה רק דופק את המחשב...אתה מתכוון שגם אם נגיד אחרי שנה שהוא עשה את הOC הוא עשה ריסט ידני ואז זה גם חוזר לסטוק?
פורסם 2005 ביוני 1620 שנים אתה לא מכיר כזה דבר שנקרא מסך כחול?נ.ב התגובה ה1500 שלי עכשיו אני EXPERT !אתה מתכוון שגם אם נגיד אחרי שנה שהוא עשה את הOC הוא עשה ריסט ידני ואז זה גם חוזר לסטוק?כן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.