פורסם 2005 ביוני 1520 שנים כמו שאתם רואים בחתימה יש לי מעבד AMD 3000 ואני רוצה קצת להמהיר אותו. אני יודע שהזכרונות שלי לא משהו אבל זה מה שיש וצריך להסתדר עם מה שיש ,אז אני לא מתכוון לשדרג אותם... עד עכשו היה לי מעבד של אינטל ואני לא מכיר כל כך את הלוח של Gigabyte ואת רזי האוברקלוק. מה שכן עשיתי עד עכשו זה : העלתי את ה -HTT ל -230 נתתי קצת וולטז לזכרונות ל -2.7 משום מה בביוס מופיע לי רק להעלות את מתח הזכרונות רק עד 0.2 V ,נראה לי קצת משונה. בדקתי עם SUPER PI ועם MEMTEST ולבנתיים הכל בסדר ,רק יש לי בעיה אחת עד עכשו...בעבודה רגילה עם המחשב הכל עובד בסדר גמור ,אבל רק שאני מעלה משחקים פתהום הם נתקעים לי,לפעמים אפילו בהטענה של המשחק. בדקתי את התדר של ה - AGP והוא על 66 MHZ אז אני לא יודע מה הבעיה ? יש לשנות וולט'ז גם ל- AGP האם צריך לעשות זאת ? כרגע נתקעתי כאן ואני לא יודע מה לעשות...צריך את עזרתכם
פורסם 2005 ביוני 1520 שנים מחבר כן , הורדתי מ -4 ל -3 .בעבודה רגילה אין בעיה ,אבל רק ב -LOAD של המשחקים המחשב נתקע.הגדלתי וולטז זכרון מ 2.5 ל -2.7 , לא יודע אבל אני לא רואה שיש לי אפשרות ליותר מזה.וולטז למעבד מ -1.4 ל - 1.45HTTX3HTT - 230תדר AGP - 66וינדוס עולה רגיל ,אין בעיה ב -MEMTEST וגם ב- SUPER PIרק ב - LOAD של משחקים זה נתקע באמצע ותוקע את המחשבמה עושים ?
פורסם 2005 ביוני 1520 שנים מחבר כרגע התזמונים הם על : 2.5-4-3-8 כמה לעשות אותן ואת מי לשנות ? את הראשון או השלישי ? לגבי מתח למעבד - נתתי לו 1.45 וולט , לכמה עוד מותר להעלות מבלי שיהיה נזק ? מה שמעצבן אותי שזה קורה רק כשאני מפעיל משחקים ולא בעבודה רגילה ( הכרטיס מסך שלי לא מומהר ). האם להוסיף וולט ל - HTT ? האם להוסיף וולט ל - AGP ? האם להעלות את התדר של AGP מעל 66MHZ ואם כן לכמה ?
פורסם 2005 ביוני 1520 שנים לא אין צורך להעלות את תדר הAGP ותנסה וולט לHTT אבל אני מבין שמדובר כאן בגרסא זולה של הNF3 תקן אותי אם אני טועה
פורסם 2005 ביוני 1520 שנים מחבר לא אין צורך להעלות את תדר הAGP ותנסה וולט לHTT אבל אני מבין שמדובר כאן בגרסא זולה של הNF3 תקן אותי אם אני טועה נכון זו הגרסה הזולה יותר של NF3 ,הלוח הוא לא לאוברקלוק משובח ,ואני גם לא מצפה להרבה ,אבל מה שיהיה יהיה מבורך.ניסיתי לתת גם וולט ל -HTT וגם שיחררתי תזמונים ל :2.5-4-4-83-4-4-8ושוב במשחקים ישנה בעיה או שההטענה נתקעת באמצע או שבאמצע המשחק פתהום המחשב נתקע.אני מאמין שיש פה קשר לתדר של AGP או משהו מפני שזה קורה לי רק כאשר אני מפעיל משחק ולא בשום דבר אחר...על מה עוד אפשר לחשוב ???
פורסם 2005 ביוני 1520 שנים מחבר זכרונות אולי שלא עומדים בOC תשים אותם על 166 ידידי הצדק עימך.. באמת הבעיה באמת הסתדרה ואני יכול להפעיל משחקים כל HTT 230 ואפילו מבלי לעלות שום מתחים לא למעבד ולא לזכרונות. אז זה בעצם מה שנקרא מחלק ? שמתי לב בסנדרה בביצועים של רוחב פס הזכרון שיש ירידה בביצועים. האם רק המעבד ממוהר והזכרונות לא ? כלומר אני מפסיד פה הרבה ביצועים באוברקלוק הזה לא ?
פורסם 2005 ביוני 1620 שנים מחבר בנתיים יש תוצאות.הצלחתי להגיע ל HTT 250ללא שום מתח למעבדרק לזכרונות העלתי מ 2.5 ל 2.7 והזכרונות בנתיים על 204 MHZ בגלל המחלק.250X9 = 2250 זה בנתיים מה שהגעתיהשארתי את HTT X 4 ואז היתה לי בעיה להעלות יותר מ -250 כנראה בגלל 250X 4=2000 רוחב הפס של הבאסיש לי אפשרות להוריד HTT X 3 השאלה היא :האם זה יפגום בביצועים של המחשב ?מה זה בדיוק אומר אם אני מוריד את זה ? עד כמה זה חשוב ?אני לא מבין בזה כל כך ? :-\
פורסם 2005 ביוני 1620 שנים חבל עליך למה להקפיץ תגובה?הזכרונות מן הסתם ירדו מבחינת ביצועים אבל אם הם בOC של 204 אז יש שיפור מזערי שלא פוגע בהם ולעומתו יש לך עכשו מעבד חזק יותר ב 20% זה די מכובד.ההרצת בדיקות יצבות ( S&M או PRIME95) ?אם הכל יציב התוכל להראות תמונה מCPUZ?
פורסם 2005 ביוני 1620 שנים חבל עליך למה להקפיץ תגובה?הזכרונות מן הסתם ירדו מבחינת ביצועים אבל אם הם בOC של 204 אז יש שיפור מזערי שלא פוגע בהם ולעומתו יש לך עכשו מעבד חזק יותר ב 20% זה די מכובד.ההרצת בדיקות יצבות ( S&M או PRIME95) ?אם הכל יציב התוכל להראות תמונה מCPUZ?אחי איזו תוכנה זאת S&M ?שמעתי שהיא יותר קורעת מPRIME95יש לך לינק להורדה?
פורסם 2005 ביוני 1620 שנים מחבר אכן הרצתי בדיקות לילה שלם עם Hot cpu וגם עם PRIME הכל יציב לחלוטין וללא שגיאות ,רק חבל שאני לא מפיק מספיק מהזכרונות אבל אני עדיין מרוצה. תמונה אין לי ,אבל אני ישתדל להעלות מחר. עוד משהו... ניסתי להעלות את ה - HTT ל 260 ואז המחשב כבר סירב בכלל להעלות,הייתי חייב לעשות ריסט לביוס. כנראה שזה כבר יותר מידי ,כנראה שבאמת אני צריך להוריד את ה -HTT X3 ואולי זה יעזור. אני ינסה את זה ויעלה כאן איזו תמונה ,מעניין אותי לכמה אני יכול למשוך...
פורסם 2005 ביוני 1720 שנים כל עוד אתה לא מעלה את הHTT מעל ל250 אתה יכול השאר עם 4 אבל אחרי 250 אתה חייב להוריד ל3 כדיי ליצב ל1000 -
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.