פורסם 2005 ביוני 1420 שנים אז ככה, יש לי מעבד של אינטל (נורטווד) 2.66 על לוח של GIGABYTE GA-8S648FX. הטמפרטורה ב IDLE בערך 43 מעלות, בעומס אני מאמין שזה עובר את ה 50. במארז יש שני מאווררים (הוא לא משהו) כשאחד מכניס אויר ואחד מוציא. אני מחפש מערכת קירור במחיר סביר, שתוכל לקרר לי את המעבד באוברקלוק ( נגיד ל 3.2 GHZ). שמעתי דברים טובים על הזלמן 700BALCU , אבל לא נראה לי שאני יכול להתקין אותו במארז שלי כי הרווח בין הסוקט והספק הוא פחות מסנטינטר אחד (ככה כתוב בהוראות באתר שלהם). שמעתי שיש דרכים בכל מקרה "לדחוס" אותו פנימה אבל לא הייתי רוצה להתעסק בזה (או שיש איזה קומבינה יותר פשוטה? ). הייתי רוצה לשמוע מה תציעו לי לקנות ומה יהיו הביצועים לאותו גוף קירור. אה, חוץ מזה לאחי יש מעבד PRESCOTT 3.0 על לוח ASUS P4P800-SE , מארז יותר טוב משלי עם 2 מאוררים של 80 שמוציאים אוויר מאחורה ומאוורר של 80 שמכניס אוויר מהצד. הטמפרטורה אצלו ב IDLE 50+ ואני אפילו לא רוצה לבדוק כמה זה ב FULL LOAD, מרגישים שהוא מאוד חם והמאורר סטוק של אינטל עושה גם המון רעש. אם הייתי רוצה לשים גוף קירור למעבד הזה, אולי לאפשרות של אוברקלוק וטמפרטורות טובות הייתי רוצה לשמוע הצעות ומחירים (לינק יהיה עדיף :). תודה מראש, מקווה שתעזרו לי.
פורסם 2005 ביוני 1420 שנים הג'י פאוור של גיהבייט עקף אותו.אבל כן לך על הXP 120.אבל אתה לא חייב משהוא כל כך חזק ויקר יש תברים הרבה יותר זולים.ןגם ככה הקירור הזה זקוק למאוורר נפרד.
פורסם 2005 ביוני 1420 שנים מחבר שמעת אתו פעם?הוא רועשוהוא יקר! ובאמת לא נראה לי שליבת נורטווד צריכה כזה דבר.חשבתי על הג'יגבייט אבל הוא גם יחסית יקר, והאם הוא שווה את הכסף?ומה עם הפרסקוט האם הוא יתאים לו גם ?
פורסם 2005 ביוני 1420 שנים מחבר מה לגבי אלה:http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_934_986מה ההבדל ביניהם והאם הוא שווה 50 שקל?
פורסם 2005 ביוני 1420 שנים אני לא היתי אומר שאלו גופי קירור שמתיימרים להיות מתחרים רציניים של כל ה XP גם מבחינת ביצועים וגם מבחינת רעש
פורסם 2005 ביוני 1420 שנים מחבר אני לא היתי אומר שאלו גופי קירור שמתיימרים להיות מתחרים רציניים של כל ה XP גם מבחינת ביצועים וגם מבחינת רעשגם לא מתחרים ב XP 90?מה עם זה:http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_954&products_id=7820תראה הקטע הוא המחיר, מאוד הייתי רוצה לא לעבור את ה 200 שקל, וכבר מזמן הייתי קונה את הזלמן אם אפשר היה להתקין אותו על הלוח שלי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.