עבור לתוכן

שערוריה! 012 מגבילה את מהירות ההורדה בKazaa!

Featured Replies

פורסם

ל012 היו כנראה בעיות של עומס על רוחב הפס שלהם אז מה הפתרון שלהם? לפגוע בצרכן כמובן!

הם פשוט הגבילו את מהירות ההורדה דרך תוכנות P2P כמו קאזה ושאר התוכנות למהירות זעומה של 15% מרוחב הפס!

זאת פשוט חוצפה וחייבים לעשות משהו נגד זה.

הנה הוכחה:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2015154,00.html

כל מי שיש לו מה להגיד בעניין שיכתוב את דעתו כאן!

אי אפשר לתת לדבר הזה להימשך! אם הם נתקלים בקשיים כספיים אז שידפקו מישהו אחר!

לדעתי צריך לתת לאנשים לחתום על עצומה שאומרת שאם עד לתאריך מסויים הם לא מבטלים את הרעיון המטופש הזה אז כולם מתנתקים מהם!

• תגובות 41
  • צפיות 5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני מנוי אצלם דרך הכבלים ולא הרגשתי שום שינוי במהירות. מצד שני יכול להיות שזה בגלל שאני עדיין במסגרת הניסוי (תבל - בסוף החודש מתחילים לשלם :().

פורסם

אני מנוי והעניין בבדיקה שלי כרגע.

פורסם

לדעתי צריך לתת לאנשים לחתום על עצומה שאומרת שאם עד לתאריך מסויים הם לא מבטלים את הרעיון המטופש הזה אז כולם מתנתקים מהם!

אני בעד!

למרות שאני לא מנוי אצלם אי אפשר לתת לדבר כזה להימשך! זאת פשוט חוצפה!

אם נותנים לנו את הכלים לגלישה מהירה שעומדים לפנינו במשך 24 שעות ואחר כך מתלוננים שאנשים "מנצלים" את רוחב הפס "לרעה"?!

אם יש להם בעיות ברוחב הפס, אז שימצאו דרך אחרת לפתור זאת , אבל בשום פנים ואופן לא על חשבון הלקוחות!

הם היו יכולים להמנע ממצב כזה אם היו מגבילים את מספר המשתמשים שלהם (כפי שנאמר במסע הפירסום שלהם) מלכתחילה, אבל כנראה שהם העדיפו כמה שיותר מנויים שיספקו להם כמה שיותר כסף!

לא יקום ולא יהיה.

פורסם

היום הורדתי ב- 70K מקאזה . החיבור הוא ערוצי זהב+012 750Kbps. אולי את Kazaalite הם לא חסמו ? ;D

פורסם

מה עושים ??? ??? ???

מחר (יום שלישי) באים להתקין לי מתבל אינטרנט דרך 012, כבר דיברתי איתם, הסכמתי בעיקרון להתחייבות לשנה והעבירו את החשבון שלי למצב מיוחד עד שתבל יתקינו לי את הציוד ואז אני צריך להתקשר ולהודיע להם.

יש לי מה לעשות או שנדפקתי ???

נ.ב

עכשיו אני דרך חשבון זמני, רגיל, שהם פתחו לי כדי שיהיה לי אינטרנט.

בבקשה תגובות.... :bash:

פורסם

אכן.

אני מחובר אליהם ואני באמת לא יכול להוריד על יותר מ5 קילו בייט (בערך).

פורסם

אני מזמן למדתי לא להתחייב, לא לסוללרי, לא לאינטרנט.

בדיוק בגלל דברים מהסוג הזה, אני הייתי מתנתק מ-012 אם הייתי אצלהם עכשיו.

פורסם

האמת היא שאני מוריד מקאזה ואימש בלי שום בעיה, על גבול 60-70kb...

ואני מנוי ב- 012 ADSL 0.5

פורסם

תאמינו לי , אם מישהוא מזמין את אחד מהנציגים של 012 לפורום כדי שירגיש את התסיסה , אוטומטית הם מבטלים את השטות שהם עשו .

פורסם

למרות שאני לא משתמש של 012, דבר אחד יש לי להגיד עליהם: בני ז****! זו חוצפה ממדרגה ראשונה, זה לא יאומן. Only in Israel :AR15: :AR15: :AR15: :AR15:

פורסם

זה בטח איזה 30 אנשים שעשו Uncapping למודם ומשתמשים ברוחב פס של 1000 איש.

עשיתי את זה בזמן הניסוי לחצי שעה כדי לבדוק אם זה אפשרי בארץ ולאיזה מהירויות ניתן להגיע (הגעתי ל500 KBPS לחו"ל)

פורסם
  • מחבר

מוזר שעל חלק מהאנשים זה לא משפיע בעוד שעל אחרים (כמוני) זה כן משפיע.. אני לא עובר את ה 9kbps בקאזה. :AR15:

פורסם

זו חוצפה ממדרגה ראשונה, זה לא יאומן. Only in Israel :AR15: :AR15: :AR15: :AR15:

אז זהו שלא...

מסתבר שהם לא החברה היחידה שנוקטת בשיטה מתועבת שכזאת, בכתבה שנעשתה ב YNET (לינק בתחילת הת'רד) נאמר כי חברות חברות אחרות בחו"ל פועלות שאותה הדרך! זוהיא שערוריה שאין כדוגמתהף אסור לתת לה להימשך, אחרת חברות נוספות בארץ יעדיפו להגביל את הגולשים במקום לשדרג את רוחב הפס, משום שההגבלה אינה על חשבון הכסף שלהם אלא על חשבון הכסף שלנו! >:(

פורסם

אני אומר שכל מי שמנוי פה על 012 (ללא התחייבות) שיתנתק עכשיו

ותראו שאו שהם יורידו מחירים או שהם יפסיקו את השערוריה הזאת....

שיט זה עכשיו גרם לי להחליט לא להתחבר אליהם עם תבל...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים