פורסם 2005 ביוני 1320 שנים מחבר אם כבר הגענו אז שמע ספק של SUNSHIN משהו כזה רשום עליו 240W 420W MAX יוכל להחזיק מאוורר של מעבד ושתי מאווררים ג'נריים פשוטים?
פורסם 2005 ביוני 1320 שנים מחבר חח זה רציני או שאתה מחרטט אותי?אה וכמה בערך עולה ממיר להחליף בין החיבור שיש למאוור למולקס?או שאם אפשר מדריך להחליף ביניהם עם כבל מולקס רגיל שמעתי שיש דרך אגב לא בדיוק הבנתי מה לחבר למה
פורסם 2005 ביוני 1420 שנים BORG חסר לך בורג ? WTF 80 ממ זה 8 סמ אתה יכול להשיג כאלה בחנות המחשבים השכונתית זה יעלה לך מקסימום 10 שח
פורסם 2005 ביוני 1420 שנים לא, זה פשוט לא עובד ככה! אני מקווה שבורג התלוצץ (כי אם לא... ) איפה לעזאזל הייתם כשהמורה הסבירה בכיתה ד' את ההבדל שבין מילימטרים וסנטימטרים? בקיצור ולעניין (יש דרך אחרת?) 1 סנטימטר = 10 מילימטר נגיד את זה אחרת, אם היו לכם 8 תפוחים ומכרתם אותם ב-10 ש"ח כל תפוח כמה היתם מרוויחים? רק תגידו ואני מביא את הבדידים!
פורסם 2005 ביוני 1420 שנים נו באמת, אתם לא מבינים בדיחה?! זה כמו לשאול מה יותר כבד - 10 קילו ברזל או 10 קילו נוצות? ;D
פורסם 2005 ביוני 1420 שנים צביקה אני מקווה שאתה צוחק. אם לא, אני לא הייתי מראה את הפנים שלי יותר בפורום הזה?!
פורסם 2005 ביוני 1420 שנים צביקה אני מקווה שאתה צוחק. אם לא, אני לא הייתי מראה את הפנים שלי יותר בפורום הזה?! לא. הוא דווקא צודק! המשקל המולקולרי של ברזל הרבה יותר גדול מהמשקל המולקולרי של נוצות. ולכן, כאשר מכפילים את שניהם ב-10 קילו, מקבלים שהברזל יותר כבד מהנוצות. 8) סתם...
פורסם 2005 ביוני 1420 שנים חחח... ת'רד הזוי ומצחיק.הכי אהבתי את התמונה של Borg.* אגב מן הסתם צחקתי בהודעה הקודמת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.