פורסם 2005 ביוני 1320 שנים רציתי לבנות מערכת קירור מיים אבל אין לי כל כך כסף אז רציתי לשאול כמה שאלות:1.איפה אפשר למצוא רדיטורים,(כל מיני מקומות,חפצים)...?2.ראיתי בגלרייה אנשים עם צינורות בצבע ירוק,האם זה הצבע של הצינורות או הצבע של הנוזל (שמו חומר ירוק בתוך המים?)?3.ראיתי פה מישהו שעשה בלוק קירור מים מפרספקס וגוף קירור רגיל,האם זה טוב,עובד?4.תודה רבה לעונים!!!
פורסם 2005 ביוני 1320 שנים 1 . חנות לכלי רכב , מוסך , ברחוב (המקרה שלי)2. צנרת באמת יכולה להיות ירוקה אבל מה שאתה מדבר עליו זה רק הנוזל (מיים + כל מני חומרים)3. עובד , עובד4. אין בעד מה
פורסם 2005 ביוני 1320 שנים אני אישית לא הייתי עושה כזה דבראפילו אם בנאדם מוכשר מאודדבר תוצרת בית יכול לנזול לך תדע מה יקרהלא עדיף לשלם כסף ולקבל עם זה משהו איכות ומבוטחאבל בהצלחה בכל זאת
פורסם 2005 ביוני 1320 שנים אני אישית לא הייתי עושה כזה דבראפילו אם בנאדם מוכשר מאודדבר תוצרת בית יכול לנזול לך תדע מה יקרהלא עדיף לשלם כסף ולקבל עם זה משהו איכות ומבוטחאבל בהצלחה בכל זאתמה אתה רציני?מה זה השטויות האלותאמין לי שמה שאתה עושה יהי טוב ואפילו טוב מאוד כי אתה עושה את זה בשבילך ומשקיע כדי שזה יהי טוב..O_םלפי דעתי תעשה את זה ופרסם תמונות של זה בהצלחה!
פורסם 2005 ביוני 1320 שנים תודה רבה רבה אבל נכון בקשר לרדיאטור,כמה במוסך יקחו לי עליו?יכול להיות מ 50 שקל עד לכמה מאות .......בלוק - תעשה לעצמך טובה ותקנה אחד מוכן .............
פורסם 2005 ביוני 1320 שנים מחבר מה אתה רציני?מה זה השטויות האלותאמין לי שמה שאתה עושה יהי טוב ואפילו טוב מאוד כי אתה עושה את זה בשבילך ומשקיע כדי שזה יהי טוב..O_םלפי דעתי תעשה את זה ופרסם תמונות של זה בהצלחה!יש צדק בדבריו חחח...אבל אני גם חושב שפשוט יותר להכין,מקסימום נזילה הלך הבורד עוד חודשיים בכל מקרה אני קונה חדש !!
פורסם 2005 ביוני 1320 שנים מי אמר שלי יש?מצאתי כןזאת לא בעיהלכו לכל חנות שעוסקת בעבודות מתכתתנו להם כסף והם יעשו את זהזה לא משהו מיוחד אז זה אמור להיות זול
פורסם 2005 ביוני 1320 שנים אם חקרת את הנושא ואלו הממצאים שלך מי אני שאשלול אותם ??אני לא חקרתי עדיין את הקטע של הכנת בלוק בשיטה עצמית ........
פורסם 2005 ביוני 1420 שנים משהו פה יכול לתת לי לינק בבקשה למדריך של קירור מים?(ואם זה יצליח או לא: ( מי שלא מסתכן לא מרווח)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.