פורסם 2005 ביוני 1320 שנים שלום לכולםיש לי את הלוח האמור. הטמפרטורה של היטסינק של הצ'יפסט היא 70 מעלות (בדקתי עם תוכנות וגם ביד).יש לי איוורור מצויין (חמישה מאווררי 80 ממ, שלושה שמכניסים אוויר ושניים שמוציאים). המעבד נמצא על 25-30 מעלות- יש לו מאוורר זלמן.מישהוא יודע למה זה קורה ?האם זה נורמלי ?אשמח לקבל עזרה.
פורסם 2005 ביוני 1320 שנים לK8NF-9 יש קרור פסיבי לצ'יפסט (בצבע זהב). מה שאני עושה אצלי בחנות זה מרכיב מאורר 40 מ"מ איכותי על הצלעות של הצ'יפסט ופותר את הבעיה של החום. מומלץ בחום
פורסם 2005 ביוני 1320 שנים לך יש K8NF-9 או K8NXP-9 ? כי יש בינהם הבדלים בקונפיגורציה ובפיצ'רים(nforce 4 vs nforce4 ultra), ובNXP בין השאר יש מאורר על הצ'יפסט.
פורסם 2005 ביוני 1320 שנים יש לי את הK8NF..וקיבלתי אותו עם מאורר שקוף קטן כזה..מוזר מאוד, כי כל הK8NF שעברו תחת ידיי היו ללא מאורר
פורסם 2005 ביוני 1320 שנים מחבר יש שני דגמים, אחד עם מאורר ואחד בלי, למרות שזה אותו הלוח בדיוק.השאלה היא אם הטמפרטורה לא מצביעה על בעייה בלוח שהיא חמורה יותר מסתם התחממות.
פורסם 2005 ביוני 1320 שנים מוזר מאוד, כי כל הK8NF שעברו תחת ידיי היו ללא מאוררבגרסאות הראשונות שיצאו היה מאורר בגרסאות החדשות יותר גיגבייט החליטו להוריד את המאוור ולהישאר עם קירור פאסיבי...לי היה בהתחלה את הגירסא עם המאורר אבל הלוח נדפק והחליפו לי אותו לגירסא עם קירור פאסיבי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.