פורסם 2005 ביוני 1220 שנים אנשים מה איתכם???????.אתם לא רואים מה מתח המעבד שלוו??1.67V בימקום 1.4!!!!אחי תיכנס לביוסתיכנס לשליטה על הOCזה הראשון בצד שמאל שרשום לו טוייקינג ותשנה את מתח המעבד בימקום דיפולט ל1.4!!גם לי הייתה אותה בעיה!
פורסם 2005 ביוני 1220 שנים אנשים מה איתכם???????.אתם לא רואים מה מתח המעבד שלוו??1.67V בימקום 1.4!!!!אחי תיכנס לביוסתיכנס לשליטה על הOCזה הראשון בצד שמאל שרשום לו טוייקינג ותשנה את מתח המעבד בימקום דיפולט ל1.4!!גם לי הייתה אותה בעיה!ואללה איך לא שמנו לב..
פורסם 2005 ביוני 1220 שנים יש לי במארז 5 מאוררים חוץ מעל המעבד. Teh aLLMiGHTY Antec לפותח התר'ד: Cool N' Quiet פועל? זה יכול להועיל גם אחרי שתעשה את הפיתרון של HWgeek
פורסם 2005 ביוני 1220 שנים מחבר אתם לא רואים מה מתח המעבד שלוו??1.67V בימקום 1.4!!!!אחי תיכנס לביוסתיכנס לשליטה על הOCזה הראשון בצד שמאל שרשום לו טוייקינג ותשנה את מתח המעבד בימקום דיפולט ל1.4!!גם לי הייתה אותה בעיה!מזה יתן אם אני אשנה את המתח של המעבד? זה יכול לפגוע בו? יש איזשהם סיכונים בזה?הסתקלתי בביוס ומצאתי שם CPU Voltage Control ששם רשום NORMAL, האם את זה אני צריך לשנות?תודה לכולם
פורסם 2005 ביוני 1220 שנים מזה יתן אם אני אשנה את המתח של המעבד? זה יכול לפגוע בו? יש איזשהם סיכונים בזה?הסתקלתי בביוס ומצאתי שם CPU Voltage Control ששם רשום NORMAL, האם את זה אני צריך לשנות?תודה לכולםלא תשנה אותו ל1.4!!!!!!!!!!!!!המעבד שלך עכשיו חוטף מתח של 1.67V בימקום 1.4V!!!!כל רגע אתה מקצר לו את החיים!!!גם לי יש את אותו הלוח וגם לי זה קרה ועשה לי המון בעיותחייבים בלוח הזה להגדיר את המתח הנכון ידנית|!!!תשנה אותו מיד ל1.4!!
פורסם 2005 ביוני 1220 שנים מחבר שיניתי את המתח ל-1.4 בביוס וזה ממש עזר. הטמפ' של המעבד ירדה ל34-36 מעלות במנוחה, עוד לא בדקתי במאמץ.בEASYTUNE5 במתח של במעבד זה מראה עכשיו 1.43 ולפעמים קופץ לכמה שניות ל1.45, האם זה בסדר?תודה לך HWgeek
פורסם 2005 ביוני 1220 שנים מזה יתן אם אני אשנה את המתח של המעבד? זה יכול לפגוע בו? יש איזשהם סיכונים בזה?הסתקלתי בביוס ומצאתי שם CPU Voltage Control ששם רשום NORMAL, האם את זה אני צריך לשנות?תודה לכולםלהנמיך את המתח לא יפגע בכלום... במיוחד אם זה למתח שאליו המעבד תוכנן
פורסם 2005 ביוני 1220 שנים שיניתי את המתח ל-1.4 בביוס וזה ממש עזר. הטמפ' של המעבד ירדה ל34-36 מעלות במנוחה, עוד לא בדקתי במאמץ.בEASYTUNE5 במתח של במעבד זה מראה עכשיו 1.43 ולפעמים קופץ לכמה שניות ל1.45, האם זה בסדר?תודה לך HWgeekאין בעד מה אחיגם לי זה קרה עכשיו המעבד שלך יהיה קפוא והקפיצות במתח זה נורמלי תהנהאם תיצטרך עוד משהו רק תגיד ואשמח לעזור!
פורסם 2005 ביוני 1320 שנים אחים שלי.. יש לי מעבד: AMD3200 NEWCASTKE בסוקט 939 המפרט בחתימה.. המתח שמקבל המעבד הוא 1.5 כדאי להוריד ל1.4?
פורסם 2005 ביוני 1320 שנים יש לי מעבד AMD64 3500 WINCHESTER עם מערכת קירור Zalman CNPS7000B-Cu 92MM Fan למעבד ללא OC, לוח אם MSI K8N NEO2 מארז Thermaltake Highest Xaser III V1000A Super Tower עם 6 מאווררים (כולם על מקסימום) ואני מקבל 42 מעלות במנוחה ו 62 מעלות במאמץ, מרחתי גריז חדש על המעבד (כמו שכתוב) AECTIC SILVER 5 עידכנתי את הביוס ועדיין אלה הטמפ'. יש לי תוכנה SPEEDFAN והיא מראה לי VCORE 1.42V האם זה בסדר? ואם כן מה הבעיה עם החום של המעבד? היתקשרתי לחנות שממנה קניתי (לפני חודש) והם אמרו לי שכל עוד הכל עובד ואין תקיעות במחשב אז זה נורמאלי ובגלל מזג האוויר החם אלה טמפ' נורמאליות, משום מה זה לא נראה לי נורמאלי, ומה יקרה אם אני אעשה OC? מה עליי לעשות, אני זקוק לעזרה, תודה.
פורסם 2005 ביוני 1320 שנים הלוח שלך ידוע כאחד הזייפנים הגדולים בכל מה שקשור לטמפרטורות (גם לי יש אותו)נסה ביוס אחר (1.6 היחיד שמתקרב לטמפ' הגיוניות אצלי)
פורסם 2005 ביוני 1420 שנים יש עיכון ביוס שאמור לתקן את השגיאות בקריאת ויצוב המתח אבל היא לא משפרת הרבה לפי מה ששמעתי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.