עבור לתוכן

שאלה אם הטמפ' הזאת תקינה - בבקשה כנסו

Featured Replies

פורסם

במזמן שאני לא משחק המעבד שלי על כ-45 מעלות GPU - 61

ובזמן שאני משחק המעבד על כ- 55 וה GPU - כ -86 מעלות

האם זה תקני?

המפרט של החלקים הוא החתימה שלי

בבקשה תעזרו

פורסם

הכרטיס שלך רותח בלשון המעטה, וגם המעבד חם מדי.

אתה על אוברקלוק במקרה?

פורסם
  • מחבר

לא

ודרך אגב הכרטיס מסך הגיע לטמפ' כזאת לא ברוב המשחקים אבל ששמתי איזה תוכנה להראות רק את הגרפיקה

פורסם

אז יש לך איזשהי בעיה עם הקירור.

נסה לראות אם אין כבלים שחוסמים את המאווררים, אם המאווררים מסתובבים כמו שצריך וכו'.

פורסם

גם לי יש מעבד AMD 64 3500 WINCHESTER במארז Thermaltake Highest Xaser III V1000A Super Tower עם 6 מאווררים, לוח אם MSI NEO2, ובמנוחה המעבד נמצא ב 40 מעלות ובמאמץ 62 מעלות ללא OC. בדקתי הכל במארז שאין חסימת אוויר, שמתי גריז חדש וטוב ARCTIC SILVER 5, ועוד ועדיין המעבד חם מאד. היתקשרתי לפנדה שממנה קניתי את המעבד והם אמרו לי שזה נורמאלי (62 מעלות ללא OC זה נורמאלי?) וכל עוד הכל עובד ואין תקיעות אז אין פה בעיה. עוד דבר, שמתי על המעבד מערכת קירור Zalman CNPS7000B-Cu 92MM Fan שעובד על מקסימום, וכל המאווררים של המארז הם על מקסימום! אני חשבתי לעשות OC אבל אני מפחד שאני אגיע לנקודת רתיחה. האם אתם חושבים שאני צריך לקחת את המחשב חזרה לפנדה לבדיקה של המעבד? משום מה נראה לי שמשהו פה לא בסדר ואני לא יודע מה? :s05:

פורסם

זה נורמלי לחלוטין.

אני עכשיו הרכבתי מערכת ווניציסטר 3000 עם קרור שקט וזול (GLACIALTECH 7200 LIGHT) וב S&M ב 100% (בדיקה מקסימלית) הוא מגיע ל 61 מעלות. כך שזה שה 3500 עם סטוק במשחקים מגיע ל 60 מעלות ממש לא מפתיע אותי. לי זה נשמע סביר ביותר.

אם הטמפרטורה מטרידה אותך, שים איזה זלמן או ARCTIC.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים