פורסם 2005 ביוני 1020 שנים שלום, בעקבות הודעה שפתחתי ראיתי שירדה למטה ולא רציתי להקפיץ ולכן פתחתי חדשה (אני מקווה שמותר).. רציתי לעשות oc kכרטיס מסך של matrox חדוב לציין שאין לי כל קשר בכל ל-0c ואני בקושי יודע איך עושים את זה אז בבקשה תעזרו לי!! אני מתחנן שתעזרו לי כי הלך לי המחשב ואני משתמש במחשב של אחותי ואני בקושי יכול לשחק שם!! תודה רבה רבה רבה מראש!!!!
פורסם 2005 ביוני 1020 שנים מחבר אממ אני לא כל כך מבין בזה אבל בדקתי בהגדרות של המחשב שלי:intel pentium 3 processor868 mhz 384 mb of ram כמובן עם וינדוס xpתודה.מעדיפים להשאיר את הכרטיס הזה אבל אם אי אפשר אז תוכל בבקשה לתת לנו כרטיס מסך טוב שיכול להפעיל משחקים מצויין והכי זול שיש?תודה רבה!
פורסם 2005 ביוני 1020 שנים מחבר יש לי משהו מוזר ולכן אני שולח תהודעה הזאתי כי אני רואה שפייר קיד מחובר רק איפה שכתובים תהודעה,שם למטה לעזעזל אני לא מבין למה אני לא רואה תהודעות שאתם שולחים!!מצטער על ההודעה!
פורסם 2005 ביוני 1020 שנים מחבר עזוב לא משנה כבר הסתדר,היה לי פירוול וכשהורדתי אותו ראיתי את ההודעה שלך!!לא יודע איך זה קשור לפירוולובקשר ל-oc אפשרי לעשות או שיש לך הצעה לכרטיס מסך טוב שיכול להפעיל משחקים-הכי הרבה 400 ועדיף שאם תמצא שיהיה לו tv uot or in בבקשה כי אני לא מתמצא בדברים אלה!!תודה רבה רבה!!!
פורסם 2005 ביוני 1020 שנים לאיזה משחקים אתה מתכוון??...(בישביל לבדוק עם בכלל שווה לך להשקיע בכ.מסך..)
פורסם 2005 ביוני 1020 שנים מחבר אממ העברתי את הנושא לפורום גרפיקה אבל בעיקרון אני רוצה שיהיה לי טלויזיה אז אני בכל מקרה קונה,אני רוצה בשביל משחקים כמו sun undreas או איך שלא כותבים את זה וכל מיני משחקים שודרשים גרפיקה גבוה!!!
פורסם 2005 ביוני 1020 שנים ואתה רוצה להשקיע בכרטיס מסך??.....אחי עצה שלי תאגור 1500 שקל...ותקנה מעבד של פנטיום 4 לוח אם......וכרטיס מסך שיספק אותך........
פורסם 2005 ביוני 1020 שנים אז תחכה ותחסוך הרבה כסף. כי המחשב שיש לך עכשיו אי אפשר לעשות איתו כלום...המשחק SA יחכה לך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.