פורסם 2005 ביוני 920 שנים שלום!!! האם בלוק הקירור של zalman למעבד נותן ביצועים גבוהים? האם הוא איכותי? מתקרב בביצועיו לדנג'רדן ואסטק? אם אפשר לקבל עליו חוות דעת אני אשמח מאוד!!!! ;)
פורסם 2005 ביוני 920 שנים בהנחה שיש לך מערכת קירור מים יש הרבה סוגים של קירור לצ'יפ, עדיף פסיבי/ אקטיבי ולא מים, פחות סיבוך וסכנה
פורסם 2005 ביוני 920 שנים פשוט כל כך מיותר.... הקירור של הציפסט בחיים לא יגביל אותך באוברקלוק!איזה לוח אם יש לך? אם יש לך ציפסט עם קירור פסיבי פשוט תמרח משחה טרמית לציפסט ושים איזה מאוורר קטן שיזרוק עליו אוויר (אם יש לך זרימת אוויר טובה במארז אתה בכלל לא צריך)איזה קירור יש לך למעבד?
פורסם 2005 ביוני 920 שנים מחבר שלום!!! האם בלוק הקירור של zalman למעבד נותן ביצועים גבוהים? האם הוא איכותי? מתקרב בביצועיו לדנג'רדן ואסטק? אם אפשר לקבל עליו חוות דעת אני אשמח מאוד!!!! ;) שאלה חדשה......(לא רציתי לפתןח סתם דיון חדש)
פורסם 2005 ביוני 920 שנים יש לי אותו ואני חייב להגיד שהוא אחלה של בלוק ביחס למחיר שלו לא מתנגד למים ובזה מאפשר לך להוסיף עוד רכיבים למע' מבלי להחליף למשאבה יותר חזקה .....ביצועים טובים מאוד !! אני לא עובר את ה 35 מעלות בעומס ! ( יכול להיות בגלל המשאבה החזקה ....)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.