פורסם 2005 ביוני 820 שנים שלום לכולםיש לי לוח אם abit is7.אזבחודש- חודשיים האחרונים המחשב ציפצף לי, בגלל עומס חום. הורדתי everest, והטמפרטורה שלו בזמן מנוחה היא 64, בזמן הרצת משחק זה מגיע ל-80 וזה מדאיג.רציתי לברר איפה בדיוק המעבד נמצא, אז העלתי תמונה, האם המעבד זה ההוא בצד ימין שבמרכזו משהו לבן ליד המאוורר הכחול?:http://www.ixbt.com/mainboard/images/i865-roundup2/is7-g-board.jpgאם כן מותקן עליו מאוורר ענק של אינטל, ואני לא חושב שזה הגיוני שהוא מגיע ל-80 מעלות...למישהו יש פתרונות?תודה מראש
פורסם 2005 ביוני 820 שנים כן זה המעבד.פתרונות:1.לנקות אבק מהגוף קירור ומשאר המארז.2.לסדר כבלים לזרימת אויר טובה3.לחדש את המשחה הטרמים שבין המעבד לגוף הקירור וגם לבדוק שהגוף קירור יושב טוב על המעבד.4.להוסיף מאווררים למארז לשיפור זרימת האויר.5.להחליף לגוף קירור יותר טוב.
פורסם 2005 ביוני 820 שנים עושים את זה בבית.תעשה קודם את הדברים הפשוטים - ניקוי אבק, סידור כבלים.את שאר הדברים גם ניתן לעשות לבד(ככה לומדים) זה ממש לא מסובך, ואם אתה מפחד אז תקח למעבדה(גנבים יקחו הרבה כסף) או למשהו "שמבין".
פורסם 2005 ביוני 820 שנים מחבר שוב תודה, ניסיתי.אני בכל זאת לא מצליח לנתק את המאוורר מהמעבד..אני כנראה אשלח למעבדהאין צורך להגיב יותר...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.