פורסם 2005 ביוני 720 שנים עשיתי אובר קלוק לכרטיס בשלבים קודם כל מה שהדריבר בודק וממליץ ובסוף שמתי את הgpu על 315 אבל ברגע שנגעתי במהירות של הזיכרונות הוא התחיל לעוות צבעים אז החזרתי ניסיתי אפילו עלייה של חמש עשרה עושה בעיות וכ להכרטיס מכונה בלוח קירור והוספתי מאוור של 8" שמכסה הכל ועובד כל הזמן מישהו יכוללהסביר לי למה אני לא יכול לגעת במהירות של הזיכרונות?הכרטיס זה gf 5500 קניתי אותו לפני יותר מחצי שנה והמהירות המקורית של הgpu היא 270 ושל הזיכרון היא 400 והאם זה ישנה משהו אם אני יהפוך את כיוון הזרימה של האוויר?
פורסם 2005 ביוני 820 שנים מחבר אין לי חיישן עליו אז אין לי איך לבדוק אבל הוא די קר נדמה לי שבסביבות העשרים מעלות אבל לא בטוח אין לי ממש רגש ביד (בניגוד לכרטיס הישן שרותח ממש גם אם הוא רק בווינדוס)
פורסם 2005 ביוני 820 שנים בסביבות ה20 הוא לא.... אין מה לעשות כנראה נפלת על כרטיס לא משהו לOC (בלשון המעטה)...
פורסם 2005 ביוני 820 שנים יש לך מד חום...חייב להיות לכל סדרת הFX ומעלה יש...לFX5200 יש....וגם לשלך יש..20 מעלות אין מצב...לדעתי משהו באיזור ה30-40....(זה מעל טמפרטורת החדר...שהיא 27+-)...
פורסם 2005 ביוני 920 שנים מחבר אז כנראה שבאמת בסביבות השלושים אבל אם תוכל להסביר לי איפה אני יכול למצוא פרטים מהחיישן אני ישמח(אין כלום בsis בeverst ובדריבר של הכרטיס(של אומגה)
פורסם 2005 ביוני 1020 שנים מחבר טוב עכשיו בחזרה לשאלה המקורית למישהו יש מושג למה אני לא יכול לגעת במהירות של הזיכרונות?
פורסם 2005 ביוני 1120 שנים אולי תשימי צלעות קירור על הזיכרונות........תאמיני לי זה עוזרררררררר המון...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.