פורסם 2005 ביוני 720 שנים לאחר שעמלתי ובניתי ת את מע' ה WC שלי למעבד אני מעוניין להוסיף את הכרטיס גם ללופ של המים ולאחרונה ראיתי את הבלוק של TT שמשך את העיין שלי בעקבות מחירו הזול והחומרים שממנו הוא מיוצר .....( בסיס נחושת וכיסוי מפרספקס ...) רק שאני לא יודע אם להשקיע בו או שלקנות משהו יותר "יעודי " וידוע בתחום ה WC .... כמו DD ופולארפלאו ......מה אתם אומרים ?
פורסם 2005 ביוני 720 שנים מחבר כעת יש לי 5600 של לידטק ומאוד חשובה לי העובדה שהוא יהיה תואם לעתיד ........ ולכרטיסים של שתי החברות ( ATI ו NVIDIA ... )
פורסם 2005 ביוני 820 שנים הבלוק של TT משתלם מבחינת ביצועים/מחיר (ביגלל שהוא מאוד זול אפילו יותר מחו"ל).ביגלל שאתה רוצה גם בלוק לעתיד אני היית הולך על בלוק חזק יותר , כי ידוע שהכ. מסך האחרונים פולטים גם הרבה חום.עוד שיקול לקניית בלוק -זה מערכת הקירור שלך שאם היא לא חזקה אין טעם להשקיע בבלוק רציני.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.