עבור לתוכן

איך אני צורב קובץ ISO ששוקל 706 MB (עם אלכוהול 120% או עם נרו) ?

Featured Replies

פורסם

בשתי התוכנות לא הצלחתי....

אני לא יודע גם איך לשנות את ההגדרות באף אחת מהתוכנות הנ"ל כך שיצרוב על דיסק של 800 מגה.....

עשיתי חיפוש אבל לא הצלחתי למצוא משהו שיעזור לי..

תודה רבה לעוזרים !

aaaaaa32

פורסם
  • מחבר

תודה, זה מה שעשיתי. רק שבסוף ( גם במדריך,אגב..) הוא נותן לי הודעה שאני יכול לתת לו לעשות "OVERBURN" אבל זה עלול לפגוע לי בצורב....

א.כמה זה קריטי?

ב.איך אני מברר אם הצורב שלי תומך ב"OVERBURN" ? (צורב LG)

ג.אם מישהו יודע אם אפשר לעשות את זה בALCOHOL 120% זה יהיה מעולה...

תודה רבה!

aaaaaa32

פורסם

לא צריך לעשות overburn.

אתה רק צריך ב-nero לעשות burn image ולבחור את הקובץ. קובץ iso בגודל 700 מגה אמור לעלות על דיסק של 650 מגה.

ועכשיו ההסבר:

על דיסק של 650 מגה יש בעצם יותר מ-650 מגה - יותר מ-700 מגה, האמת. (וזה בלי overburn).

אבל מה - המקום הנוסף הזה בעצם נחוץ בשביל כל מיני דברים שנחוצים על מנת שהדיסק יפעל (כמו מערכת קבצים).

קובץ ה-iso מכיל בתוכו גם את כל ה"תוספות" האלה, ולכן הוא שוקל יותר.

אם תעשה mount לקובץ הזה באמצעות virtual drive (כגון alcohol 120, daemon tools) ותבדוק את גודל הכונן, תראה שהוא הרבה יותר קטן מ-700 מגה.

פורסם
  • מחבר

לא צריך לעשות overburn.

אתה רק צריך ב-nero לעשות burn image ולבחור את הקובץ. קובץ iso בגודל 700 מגה אמור לעלות על דיסק של 650 מגה.

אהלן,

אני יודע שעקרונית - על דיסק רגיל נכנסים יותר מ700 MB (לדוגמא-קובץAVI של סרט מסויים ששוקל יותר מ-700 MB הנרו צורב לי ללא כל בעיה..) אבל :

בקובץ הזה (ISO) - הוא רושם לי הודעה אחרת עם הקובץ הזה - הודעה שאומרת שאני יכול לתת לו לצרוב את הקובץ, אבל זה עלול לעשות בעיות ב"סוף" הדיסק, או יותר גרוע - להרוס לי את הצורב...

אגב, גם במדריך שMILC-INC נתן קישור אליו - רואים את אותה הודעה, ומחבר המדריך רושם שהצריבה לא על אחריותו.......

איך אני יודע אם זה בטוח?

איך אני יודע אם הצורב שלי תומך בOVERBURN ?

תודה רבה!

aaaaaa32

פורסם

אני מאמין שהצורב שלך תומך ב- OVERBURN כי כמעט כל הצורבים של LG תומכים בזה.

לגבי אם זה בטוח.... אז בריא זה בטוח לא. אבל אני צרבתי כבר עשרות (אם לא מאות) דיסקים ב OVERBURN והצורב עדיין מתפקד כחדש.

פורסם

איך אתה מנסה לצרוב את הקובץ?

באמצעות burn image, או שאתה פשוט יוצר קומפילציה חדשה וגורר לתוכה את הקובץ?

פורסם
  • מחבר

איך אתה מנסה לצרוב את הקובץ?

באמצעות burn image, או שאתה פשוט יוצר קומפילציה חדשה וגורר לתוכה את הקובץ?

אני עושה BURN IMAGE ....

לגבי תמיכה בOVERBURN - האם ניתן לראות איזשהו מפרט טכני של הצורב על המחשב, או שרק בחוברת שבא עם הצורב ( שכמובן, איני מוצא אותה....) ?

פשוט הקובץ שאני מנסה לצרוב - אני רוצה אותו אך הוא לא כל כך חשוב לי ששוה לי בשבילו להסתכן. בגלל זה אני כל כך חושש....

תודה. aaaaaa32

פורסם

זה לא בעיה לבדוק!!!

בחלון של הנירו תבחר Recorder

ואז Choose Recorder

ושם הוא מראה לך תפריט תבחר את הצורב שלך ואז תראה אם הוא רושם לך ב overburn תומך או לא תומך..

אם כן אתה יכול לצרוב על דיסק של 700 מגה כ 720 מגה.. לא יותר!!

(אם אתה צריך עוד עזרה תפנה עליי בפרטי או באי סי קיו ונסתדר)

פורסם
  • מחבר

חבר'ה, המון תודה על העזרה !!

בסוף באמת בדקתי שהצורב תומך בOVERBURN וצרבתי...הכל היה בסדר :)

אז שוב, תודה לכולכם על העזרה.

aaaaaa32

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים