עבור לתוכן

מערכת קולנוע ביתי ב24000 ש"ח. (כולל מסך פלזמה)

Featured Replies

פורסם

הלכתי לסינמה פרדיסו(אחלה חנות אגב, הבן אדם שם מאד מאד מקצועי), והוא הציע לי מערכת שכוללת מסך פזלמה של PIONEER 42', רסיבר של MARANTZ שעולה 2500 ש"ח אם אני לא טועה(אני לא זוכר את הדגם המדוייק, אך אני זוכר שהוא מעביר 80 ואט לכל רמקול, ותומך 7.1).

הרמקולים הם wharfdale diamond 9 , 5.1.

כאמור, המערכת הזאת עולה כ24000 ש"ח.

מטרת המערכת היא משהו כמו 95 אחוז קולנוע ביתי, 5 אחוז מוזיקה :) אני כמעט לא שומע מוזיקה בכלל, אז הרבה יותר חשוב לי אפקטים בסרטים.

השאלה שלי-יש אלטרנטיבות? משהו שאתם ממליצים לשנות? במסגרת התקציב כמובן... רמקולים סטליטיים לא באים בחשבון...

אודה על כל תגובה והמלצה, כי הארנק הולך לשקול הרבה פחות אחרי שאקנה את המערכת :)

פורסם

בתקציב כה גדול הייתי ממליץ להפחית ממחיר הטלוויזיה לכ-15,000 ש"ח (עדיין ניתן לקחת במחיר זה 42" PIONEER) ובשאר הכסף לרכוש מערכת קולנוע ביתית טובה יותר מה-WHARFDALE. שמעת את הרמקולים הנ"ל? שמעת רמקולים נוספים? הם מצאו חן בעיניך?

מדוע אינך מעוניין ברמקולים סטליטיים? לצרכיך הם יהיו מצויינים.

פורסם

למה שלא תנסה לשלב מערכת של BOSE עם מסך LCD?!

פורסם

מדוע אינך מעוניין ברמקולים סטליטיים? לצרכיך הם יהיו מצויינים.

לבן אדם יש תקציב לא רע בכלל, ואתה מציע לו זבל כזה ? :kopfpatsch:

למה שלא תנסה לשלב מערכת של BOSE עם מסך LCD?!

לבן אדם יש תקציב לא רע בכלל, ואתה מציע לו זבל כזה ? :kopfpatsch:

פורסם

השאלה היא לא למה לשלב לא לשלב בוז, אלה למה כן לשלב בוז? קופסאות אשל עם טוויטר במחיר מופקר...

פורסם

no highs

no lows

it must be bose

פורסם

^^ :lol:

ולקונה:

האם אתה מרוצה מהאיכות של המסך שראיתה? וכמה הוא עלה?

אני אישית חושב שלקנות פלזמה\LCD שלא תומך ברזולוצייה טובה (מינימום 720i ) זה ממש ביזבוז כסף, כי זה נראה על הפנים.

עדיף כבר לקנות CRT שמן אבל זול פי 10 ולהשקיע יותר בסאונד (הרבה יותר אם אתה בוחר CRT).

וד"א מסך פלזמה 42" של פיוניר בפחות מ 18 אלף שקל(24000 - 2500- דימונד 9) ? אני חושב שיש פה טעות וזה לא המסך שבחבילה שראיתה.

פורסם
  • מחבר

האיכות של המסך פשוט מדהימה נקודה. לגבי המחיר שלו, כשבאים לחנות, הם פתאום "מסדרים" לך מחיר :) אז ככה יוצא שהפלזמה הזאת עולה פחות ממה שחלק יכולים לחשוב ע"פ מה שראו באינטרנט המחיר הוא 16 וחצי אלף אגב. לגבי זה שאמר שאפשר להשיג פיוניר ב15000 אלף, זה לא אותו דגם. הדגם הזה יותר מיושן, וזה מתבטא בכמה דברים. בכל מקרה, אני די סגור על הפלזמה הספציפית ההיא, כי האיכות שלה היא הטובה ביותר מבין כל אלה שראיתי עד עכשיו(אני מדבר על הפלזמות שתקציבן עד 20000 ש"ח. פלזמות HD הן יקרות ביותר, ואני די בטוח שבפחות מ25 אלף אי אפשר למצוא כזאת)

חוץ מזה, לפני מבנה הסלון, CRT בכלל לא בא בחשבון, כי הפלזמה תהיה תלויה על הקיר, והאסטטיקה והיופי משחקים פה גם תפקיד(הפלזמה פלוס הרמקולים פשוט יאירו את הסלון... זה לא רק מערכת קולנוע ביתי, זה גם רהיט בדרך :) )

לגבי רמקולים, אני חושב שהזכרתי את העובדה שהייתי בחנות, אז כנראה בדרך שמעתי גם כמה רמקולים. המוכר הציע רמקולים סטליטיים יקרים, שאמר שהם פשוט מעולים(למרות שאני נגד סטליטיים בתוקף, מכמה סיבות), אז שמעתי אותם. ואז כשהשוותי אותם עם הwharfdale שבאותו התקציב, הדיימונד 9 פשוט צעצעו את הסטליטיים. חוץ מזה, הם נתנו אפקטים מעולים, ובאמת הרגשתי כאילו אני נמצא בתוך אולם קולנוע... התיישבנו בחדר התצוגה, והוא הדליק קטע מתוך השודדים הקריביים(בזמן סערה), וזה היה מדהים :) תוך כדי הצגת התמונה המדהימה של הפלזמה הנ"ל.

פורסם

גם אני קניתי חלק מהמערכת הנוכחית שלי אצל מולי שם, באמת אחלה בן אדם.. נתן לי ול-Uber Scorpion להשתלט לו על החדר שם ולשחק עם כל מה שהבאנו מהבית.. :)

הוא קצת איחר בזמן אספקה, אבל הביא את זה בעצמו אלי הביתה.

ואני זוכר שגם לי הוא "חתך" מחיר מתי שהיינו אצלו (גורם לך לחשוב אם לא מפרסמים מלכתחילה מחיר גבוה יותר כדי לרצות אותך לאחר מכן).

הרסיבר שקניתי בסוף גם היה Marantz, אבל דגם ה-5400SE.

והקידמיים גם היו Wharfedale, אבל מסדרת ה-Evo-30.

האחוריים הם B&W שכבר היו לי, ואני דיי מרוצה מהשילוב שיצא. בהחלט מרעיד את הדירה שלי.

עכשיו רק צריך לגנוב את הפלזמה (NEC MP3 נדמה לי) מהבית של ההורים, היא אשכרה סתם תלויה של על הקיר בחדר הישן שלי ללא שימוש.

פורסם

oh yeah, מולי הוא אלוהים :xyxthumbs:

אחד האנשים הנחמדים והמקצועיים ביותר בתחום האודיו בארץ!

ישבנו לו בחדר איזה 3 שעות נדמה לי, והוא לא נתן לאף אחד להיכנס להפריע לנו!

פורסם

קנית את ה-Evo30 ??

גם אני חשבתי דיי בחיוב עליהם אבל עדיין לא אספתי כוח בשביל להגיע עד לשם ולשמוע אותם.. :)

פורסם

הכל טוב ויפה אבל שמעתה איתו שם סרטים שאתה הבאתה מהבית סרטים שאתה מכיר אותם טוב טוב?

עשיתה את זה?

עם כן והכל נישמע לך טוב תחדש כך בחשבון שבבית שלך זה ישמע פחות טוב אין לך קבלים כמו שלהם אין לך אקוסטיקה כמו שלהם

ועוד משו תחדש

פורסם

כן אלו, רק בצבע שחור..

עומרי אתה מוזמן.. אני בטוח שגם מולי לא יתנגד לארח אותך..

כשאני ו-Scorp הלכנו הבאתי סרטים ודיסקים משלי, וגם Scorp הביא.. אני לא מתיימר להיות אודיופיל ולא שם לב גם ככה להבדלים מהותיים בין רמקולים.. בשביל זה יש את Scorp.. ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים