עבור לתוכן

וולט מודינג ל 9550

Featured Replies

פורסם

היי,

החלפתי את הכרטיס ל 9550 של SAPPHIRE. הוא בא עם קירור אוויר ו256 מ"ב.

קראתי לאחר חיפוש באתר שיש אפשרות לעשות סופט מודינג ל-9600, או שקיימת אפשרות אחרת של אוברקלוקינג למהירויות של 9600:

1. יש אפשרות לעשות איזשהו וולט מודינג לכרטיס?

2. איך אני בודק טמפרטורה בכרטיס?

3. איזה תוכנות, חוץ מ RIVA מאפשרות אוברקלוק (אומגה...משהו...?) ואיפה אני מוצא אותן?

4. איך אני צורב ביוס של 9600? או שבכלל עדיף רק לעשות אוברקלוק למהירויות של 9600?

המון תודה מראש

פורסם

1. google it

2. אתה לא

3. ati tool

4. כדאי לך להמנע מלצרוב ביוס, קודם כל תתחיל עם OC ואחרי זה תנסה

פורסם

אצלי הכרטיס נישרף בלי אובקרלוק

ונישרף ביחד אם הלוח אם

שניהם היו חדשים שבוע לא עבר :-\

פורסם
  • מחבר

אהה, תגובות מעודדות זה תמיד נעים  :P

אני מריץ את ATITOOL, ונותן לו לבדוק עצמאית מה המקסימום שאליו ניתן להגיע, רק שפספסתי אותו בדיוק שנייה לפני שהוא נפל, נראה לי שהוא עבר את ה-310, ובינתיים אין לי סבלנות להריץ אותו כי זה לוקח איזה רבע שעה. תיקון: הסתכלתי בלוג. הוא מגיע ינתיים ל 368/195 (כנראה כי בינתיים בדקתי רק את הליבה.

נראה לי שמבחינת מהירויות אני אוכל להתקרב ל-9600,

אבל אז לא ברור לי למה לצרוב ביוס מלכתחילה...הסיבה היחידה לצריבת ביוס היא כי אי אפשר לעשות אוברקלוק למהירות של 9600, או שיש בזה עוד משהו?

פורסם

במקרה הזה צורבים ביוס על מנת לגרום למערכת לזהות את הכרטיס בתור כרטיס מסדרת 9600 (Pro\XT),

מהנסיון שלי הצריבה לא מוסיפה כלום לביצועים במקרה הנ"ל, פשוט תעבוד על אוברקלוקינג לכרטיס ותדאג לשפר את הקירור שלו.

פורסם

אני צרבתי ביוס של הכרטיס עצמו רק עם שינוי בתדרים, הוא כרגע עומד על 400@500 שנראה לי זה R9600PRO אומשהו כזה ועשיתי לו OC ל410@520 פוכל מעולה!

בעיקרון עוד סיבה לצרוב ביוס כדי לא להתעסק כל פעם לשנות את הOC ומה שאמרו למעלה

לכרטיס יש וולט מוד אבל זה כמובן מבטל את האחריות חפש בגוגל כמו שאמרו

ATI TRAY TOOLS לא רעה בכלל

ולצרוב ביוס של כרטיס אחר זה סיבוך..

פורסם
  • מחבר

הגעתי ל-360/230 בלי ארטיפקטים.

אבל הוא מתאפס, אפילו שסימנתי את האופציה של ביטול נעילה של 9550 ב ATI TOOL.

מה אני לא עושה נכון?

וגם, לא ברור לי מה אני עושה עם RADLINKER

והשאלה האחרונה היא איך אני צורב ביוס של 9600?

פורסם

זה גם סיכון גבוה

אילו זכרונות יש לך?

הליבה יכולה להגיע ל400 בלי בעיות מיותריות ולא להתחמם כמו מטורפת...

פורסם
  • מחבר

קראתי פה איפשהו שצריך לשמור על פרופורציות בין הזיכרון לליבה, וב-400 אני מעלה את הליבה בערך כפול מאת הזכרונות

מה גם שעכשיו אחרי משחק נ BIA הוא נתקע לי ב-360. ב-350 הוא בסדר גמור, על הרזולוציה הכי גבוהה, ועל AA של 2

הזכרונות של HYNIX.

לגבי שיפור הקירור:

הרגע סיימתי משחק ב BIA. הקירור הוא מאוורר עם סינק (ואפילו לד כחול מגניב), ומכיוון שאין לי שום אמצעי אחר לבדוק טמפרטורה, הנחתי עליו את האצבע. הוא בכלל לא חם. חוץ מזה שיש שני מאווררי 80 מ"מ מתחתיו שזורקים עליו אוויר. יש מה לשפר בקירור?

פורסם

כנראה שזה הגבול

פורסם

אני צרבתי ביוס של הכרטיס עצמו רק עם שינוי בתדרים, הוא כרגע עומד על 400@500 שנראה לי זה R9600PRO אומשהו כזה ועשיתי לו OC ל410@520 פוכל מעולה!

בעיקרון עוד סיבה לצרוב ביוס כדי לא להתעסק כל פעם לשנות את הOC ומה שאמרו למעלה

לכרטיס יש וולט מוד אבל זה כמובן מבטל את האחריות חפש בגוגל כמו שאמרו

ATI TRAY TOOLS לא רעה בכלל

ולצרוב ביוס של כרטיס אחר זה סיבוך..

עם איזה כרטיס הגעת ל 500 לליבה??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים