עבור לתוכן

למכירה - קיבלתי היום סימן , מצאתי רדיאטור ענק

Featured Replies

פורסם

עם כבר משקיעים בקידוחים וחורים בקיר אפשר לשים מחוץ לחדר איזה 3 רדיאטורים של אוטו ולהכניס צינורות דרך הקיר

פורסם

יש לך שמץ של מושג כמה עולה משאבה שתניע כזו כמות מים דרך 3 רדיאטורים יקירי? :screwy:

פורסם

Holy Shit עשיתם מהבית גל-גלידה... (יש שם כזה צינורות שיוצאים מהתקרה שמהם יוצאת גלידה) :lol:

פורסם

המפעל של נסטלה! :lol: :lol: :lol: :lol:

הרדיטור אמור להיות טוב לכל דבר גז או מים אולי פחות אבל גם ככה לא מדובר ב- OC מטורפ של 0 מעלות ?

או שאני טועה...

פורסם
  • מחבר

נוספו תמונות בעמוד 1

פורסם

יש לך שמץ של מושג כמה עולה משאבה שתניע כזו כמות מים דרך 3 רדיאטורים יקירי?  :screwy:

שמעת פעם על חיבור מקבילי ??

וגם לא חייבים משאבות יקרות אתה יכול לקנות משאבה לא מהחזקות של איהיים או DD אלא משהו פשוט ....

וכמובן לדאוג שהמשאבה והראדים יהיו באותו הגובה .......

ראדיאטור נחמד מצאת !!!!!! קדימה לעבודה תהפוך אותו ל single pass !!אם תצטרך הסברים תשלח לי הודעה פרטית!! כי אני לא חושב שאיזו משאבה תצליח לשמור לך על לחץ וזרימה טוב בכזה דבר .......... אבל טמפ' יהיה לך זה בטוח.......

פורסם

חיבור מקבילי ממש לא יעזור , כי עדיין מהירות הזרימה תיפגע. -- (זה לא מתח חשמל שהוא לא מתחלק :nixweiss:)

רצוי שהמשאבה והמיכל מים(אם יש ) יהיו גבוהים יותר משאר המערכת.

הערה קטנה: ראדיאטור עם סנפירים מאלומניום לא אפקטיבים ולא יחזיקו מחשב חזק.

עריכה: עכשיו ראיתי את התמונות של הראדיאטור :o הוא ענקי מדי ומשאבה אחת לא תספיק להניע בתוכו את הנוזל קירור.

פורסם
  • מחבר

עדכון

מצאתי חור בצנרת החיצונית של הרדיאטור

אני מגבש החלטה לעשות מוד ולהפוך אותו ל SINGLE/DUAL/QUAD PASS עדיין לא החלטתי איזה מהם ואיך אני אעשה את זה

השיטה המהירה ביותר אך המבולגנת ביותר

לחתוך את הקצוות לחבר הכל מחדש עם צנרת סיליקון כל צינור לצינור אחר

שיטה אחרת

לקבץ כל קבוצה של צינורות ולעשות לה חיבור יחיד

פורסם

אני מגבש החלטה לעשות מוד ולהפוך אותו ל SINGLE/DUAL/QUAD PASS עדיין לא החלטתי איזה מהם ואיך אני אעשה את זה

השיטה המהירה ביותר אך המבולגנת ביותר

לחתוך את הקצוות לחבר הכל מחדש עם צנרת סיליקון כל צינור לצינור אחר

שיטה אחרת

לקבץ כל קבוצה של צינורות ולעשות לה חיבור יחיד

כשעושים את זה תחשוב טוב טוב מי למי אתה מחבר ואיך !! כי זה כיפופים נוראיים ותצטרך צנרת גמישה במיוחד כמו צינורות סיליקון או פשוט לעבוד עם צינורות מתכת אבל זה סיוט .........!! אבל נראה לי שווה

QUAD זה נראה לי יותר מידי אם כבר אז פעמיים DUAL לכשתרצה לגדול ולקרר עוד חלקים אז תוכל להפריד מערכות !!

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

הרדיאטור למכירה

AS IS

פורסם

תמיד אפשר לחסוך הכל ולעשות מה שיחיאל בן חמו עשה (מיני בר)

פורסם
  • מחבר

chiller פשוט המיני בר

אבל אז אתה חייב להתעסק עם טמפ' נמוכה מהסביבה ועם כל הבעיות שצצות

הRAD שלי מושלם לPASSIVE אבל אני פשוט לא בטוח שיש לי זמן והכוח לעשות חיבור מחדש שלו בשביל שיעבוד טוב ויעיל יותר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים