עבור לתוכן

למכירה - קיבלתי היום סימן , מצאתי רדיאטור ענק

Featured Replies

פורסם

עדכון - הרדיאטור למכירה AS IS , אני שוקל לקחת HEATCORE רגיל , אז אין לי צורך במפלצת הנ"ל

הצעות מחיר נא לשלוח למייל IAKOVL@GMAIL.COM

היום בדרכי להסעה לפנימיה מצאתי רדיאטור ענק (יחסית לאלו שיש לקירור מיים רגיל)

58.7*32.6*3 ללא המסגרת

הרדיאטור חבול במקצת וחלק מהסנפירים עקומים אבל יחסית הוא בסדר

תמונות בקרוב (ברגע שאני אשיג מצלמה)

אני מאמין שזה סימן מלמלעה

"לך יעקב , ובנה לך מערכת קירור מיים" ::):P

אני חייב רק להגיד דבד אחד, זאת לא המצלמה שלי (של הפנימיה שלי , לי אין) ואני חרא של צלם , אז בלי ביקורת על הצילומים שלי

pic000588pi.th.jpg pic000569dc.th.jpg pic000550ap.th.jpg pic000522yz.th.jpg pic000535vv.th.jpg pic000518dm.th.jpg pic000500zt.th.jpg

פורסם

"לך יעקב , ובנה לך מערכת קירור מיים" ::):P

:lol: :lol:

אז אתה מתכנן לבנות מערכת קירור מים או לא?

אם כן , אז שיהיה בהצלחה :)

פורסם
  • מחבר

התכוננתי מזמן

אבל היו לי ספקות "פקפקתי באמונה" (Im :screwy:)

אני התכוננתי להכין בלוקים במהלך החודש

אבל רציתי להזמין רדיאטור ומשאבה מחו"ל.

אבל היום קיבלתי חיזוק למאמץ

מה שיגרום לכך שאני אבנה מערכת במחיר נמוך מאוד

פורסם

אחלההההההההההההה גבר שהיה בהצחה אנחנו מחזיקים אצבעות :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

רדיטור כזה גדול יצטרך משאבה יחסית חזקה - קח את זה בחשבון

פורסם

כנראה שזה באמת סימן ;D..

שיהיה בהצלחה :xyxthumbs:.

פורסם

נסה להשיג בלוק זול נראה לי של טרמל טייק.

פורסם

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

נסה להשיג בלוק זול נראה לי של טרמל טייק.

אני התכוננתי להכין בלוקים במהלך החודש

מי קונה?

הכל לבד (חוץ ממשאבה)

פורסם

אם אתה עושה CUSTOM SELF MADE אז המשאבה עדיף שתהיה חזקה ושקטה

כזאת של האקווריומים אני לא זוכר ניראה לי EHEIM

ובבלוקים אני יכול לעזור לך רק תיצור איתי קשר באייסי

פורסם

תגידו המערכת קירור שיש למקררים תעשייתים למשל במסעדות זה נחשב מערכת קירור גז או מה?! כי יש לי כזה ממקרר גדול במיוחד...

אם מאורר עליו זה נראה לי היחידת קירור עצמה כי שאני וחבר תלשנו אותו מהמקרר היה כבל שהיינו צריכים לחתוך ומם יצא מלא גז...

אבל לעשות אם זה משהו?!

אם כן אני ישמח שמישהו אולי יעזור לי פשוט לא יודע מה צריך לזה לא מומחה למערכות קירור כאלה די מבין בקירור מים ומבין מעולה בקירור אוויר כי שם לא צריך ידע נרחב במיוחד...

פורסם

טומי זה לא יעזור לך זה רדיאטור שמיועד לעבוד עם גז הוא לא יהיה טוב לקירור מים.

וiakovl תתחדש רק תבדוק ששלך גם לא גז כי אז זה לא טוב :xyxthumbs:

פורסם

אז אולי אני יוכל איך שהוא לארגן שהוא יכנס לתושבת שלי כאילו לעשות לו מן היטסינק מיוחד כזה כמו שיש למערכות קירור גז?! :smile1:

פורסם

הבעיה היא לא איך לחבר אותו, לחבר אותו לא צריכה להיות בעיה אבל ממה שהבנתי הצינוריות של הרדיאטור של הגז הם יותר דקות ויותר קטנות וזה לא טוב כי זה לא יקרר מספיק מים.

פורסם

מה שחסכת על רדיאטור אתה תשקיע במשאבה חזקה ככה שזה אולי סימן אבל לא בהכרח סימן פרקטי (בטח רדיאטור של רכב :s05:)

בכל אופן חבר שלי עלה על גימיק קטלני (אם לא אכפת לכם לעשות חור קטן בקיר או בריצפה) הוא השקיע מיכל מים מאלומיניום בתוך הריצפה וריצף מחדש את הקרמיקה (כולה קרמיקה אחת + רובע) והוא הצליח להוריד טמפ של המים ככה שירדו לו 7 מעלות מקירור המעבד כרטיס המסך והגשר הצפוני (סתם לידע כללי רעיון שלי ביצוע שלו :yelclap:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים