עבור לתוכן

חיבור הרדיסק חיצוני בעזרת IDE TO USB - לא מזהה את ההרדיסק...

Featured Replies

פורסם

ההרדיסק הוא 80 GB של WD מפורמט.

המחשב מזהה אותו כשהוא מחובר ישירות ל-IDE אך משום מה שמחברים אותו דרך הממשק של ה-USB לא רואים אותו ב"מחשב שלי" .

כלומר, המחשב מזהה אותו, ורושם את זה בבלונים הצהובים שנפתחים בשורת המשימות, אך לאחר כל הזיהוי הוא לא מופיע "במחשב שלי" ולכן אין גישה אליו בכלל.

ההתקן הזה עובד תקין (היה מחובר להרדיסק 40 GB שלצערי נפל, ומת.)

איך גורמים למחשב "לראות" את ההרדיסק ???

פורסם

פירמטת אותו ?

אם לא , אתה יכול לעשות את זה דרך disk managment , או להשתמש בכל תוכנת צד שלישי שיכולה לפרמט דיסק קשיח .

פורסם
  • מחבר

הוא גם מפורמט, וגם כבר כתבתי עליו איזה 20 GB כשהוא מחובר ישירות ל-IDE

פורסם

אתה מחבר אותו כשהמחשב כבר דולק או לפני שאתה מדליק את המחשב?

פורסם

אתה מחבר אותו ל USB 1 או ל USB 2 ?

אם זה USB 1, אז תחכה 5 דקות מהרגע שאתה מחבר אותו, עד לרגע שאתה בודק את "המחשב שלי" בשביל לראות אם יש שם עוד כוננים

גם אם זה USB 2 תמתין כמה דקות.

זה כמו שאני מחבר את ה IRIVER שלי ל USB אני מניח, לוקח לו זמן לעכל את הכמות קבצים, ולוקח זמן ל WIN לנתח את המידע שיש על המכשיר, כדי להציע לך מה לעשות איתו ב AUTOPLAY. (אם אתה יכול, פשוט תבטל את ה AUTO PLAY MENU בוינדוז, זה יחסוך המון..

בכל מקרה, אם הוא מזהה אותו, מילת הממפתח כאן היא לחכות

פורסם
  • מחבר

אני מחבר אותו כבר שהמחשב דלוק.

ההתקן הזה אצלי כבר כמה חודשים עבד בלי בעיות. לא הייתי צריך לחכות יותר מ-10 שניות.

גם עכשיו הוא מזהה אותו בבלונים הצהובים, רק לצערי הוא לא מראה אותו ב"מחשב שלי"

פורסם
  • מחבר

מופיע ב-DISK MANAGMENT

פורסם

תעשה עליו שם כפתור ימני, ותבחר Assign Drive Letter או משהו דומה.

פורסם

נסה לחבר אותו לפני הדלקת המחשב. היה לנו דבר כזה בצבא וחלק מההרד דיסקים הוא זיהה רק אם הם חוברו לפני הדלקת המחשב.

פורסם
  • מחבר

הבעיה נפתרה.

מסתבר שהפרמוט הראשוני שבוצע להרדיסק היה מסוג "דינמי"

ביצעתי לו פירמוט "חזק" בעזרת דיסק ההתקנה של XP - עוד במסך הכחול הראשוני. (היכן שמגדירים מחיצות, ועל איזה מחיצה להתקין את וינדווז)

מכיוון שאין שם ממש פקודה של פירמוט, הטריק שאני משתמש הוא "להרוס" את המחיצות הקיימות, לבנות אותן מחדש, ואז הוא מקפיץ תפריט של פירמוט ההרדיסק.

לאחר הפירמוט הזה הוא זיהה אותו ללא כל בעיה.

אני שמח להוסיף עוד מידע שימושי לתותחי האתר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים