פורסם 2005 ביוני 620 שנים אני אומר חייה ותן לחיות תבקש ממנו יפה לא להיכנס לתיקיות אישיות אבל תן לו לשוטט תלמד מהבדואים תציע כוס קפה אולי הוא לא ימחק לך דברים
פורסם 2005 ביוני 620 שנים תתקין ווינדוס עם SP2 ותעדכן אותו WTFFFFFF איך אתה לא עושה את זה ומצפה שלא יפרצו לך?
פורסם 2005 ביוני 620 שנים אולי זה יעזור לשפוך אור על מה שקרה לך :http://www.haaretz.co.il/captain/pages/ShArtCaptain.jhtml?contrassID=11&subContrassID=0&itemNo=584534
פורסם 2005 ביוני 620 שנים דודי חדל בולשיט........אני בלי Sp2 מאז שייצא וטפו טפו טפו בלי וירוס או טרויאני אחדאני יושב מאחורי חומת אש ואנטי וירוס פשוטים של נורטון והטריק לא להידבק זה פשוט לא להוריד שטויות לא ללחוץ סתם ok על כל חלון שנפתח ודבר קטן נוסף בשום פנים ואופן לא לפתוח מיילים לא מוכרים
פורסם 2005 ביוני 620 שנים שום בולשיט יש כמה חורים בתכנות של ווינדוס מה שמאפשר לפורצים טובים להשתלט על המערכת ולא משנה אם יש אנטי וירוס או לא.
פורסם 2005 ביוני 620 שנים יפה עכשיו בו ותסביר לי מה ל "פורץ טוב" יש לעשות לבחור במחשב? לגנוב לו mp3? או סרטים כחולים? בחייאת תהיה מציאותי
פורסם 2005 ביוני 620 שנים אני בכל אופן הייתי סוגר את פרצת האבטחה ולא מחטט אבל כל השאר אוהבים למחוק.......
פורסם 2005 ביוני 620 שנים מחבר אני אומר חייה ותן לחיות תבקש ממנו יפה לא להיכנס לתיקיות אישיות אבל תן לו לשוטט תלמד מהבדואים תציע כוס קפה אולי הוא לא ימחק לך דברים חח במקום זה הפעלתי מהר את הפייר ואאל עכשיו עוד משהו מזה משנה אם יש חורים בווינדוס או לא כל הפורטים במחשב סגורים ורק למספר תוכנות מועטות(איזה 8) אפילו לווינדוס אין גישה (רק לאקספלורר) אז מאיזה פורט הוא נכנס?? איך הוא סגר לי את הפייר ואאל????
פורסם 2005 ביוני 620 שנים שתהיה מוכן להקריב את חייך את חיי המשפחה ואולי אפילו את החברה שלך ותתרכז רק במחשבים אולי תהיה לך תשובה שאלות כאלה שואלים בפורום אבטחת מידע
פורסם 2005 ביוני 620 שנים חח במקום זה הפעלתי מהר את הפייר ואאלעכשיו עוד משהו מזה משנה אם יש חורים בווינדוס או לא כל הפורטים במחשב סגורים ורק למספר תוכנות מועטות(איזה 8)אפילו לווינדוס אין גישה (רק לאקספלורר)אז מאיזה פורט הוא נכנס??איך הוא סגר לי את הפייר ואאל????אפשר לסגור פיירוול עם אקספלוייטים.ודרך אגב יש טוריאנים שיש להם מאגר של כל התוכנות אבטחה המצויות ואיך שאתה מפעיל אותם הם פשוט עוברים וסוגרים את כל ההליכים BEAST לדוגמא עובד ככה.
פורסם 2005 ביוני 620 שנים מחבר הוא לא ממש סגר אותו הוא רק עשה שהוא לא יגן ( allow all )ואפשר קישור לפורום אבטחה ד"אכשאני חושב על זה יכול להיות שאני אולי ביטלתי אותו מתישהוא ושכחתי להחזיר אותו
פורסם 2005 ביוני 620 שנים גם לי אישית זה קרה פעם בנורטון. בכתבה שהביאו פה מצויין בדיוק הבעיה הזאת שהטוריאנים מנתקים את תוכנות האבטחה.בכל אופן מזל טוב לי מהיום אני נחשב מומחה HWZONE אז ההודעות שלי הופכות להיות יותר מקצועיות.
פורסם 2005 ביוני 620 שנים אתם לא יכולים להשוות אפילו בין ץוכנת פייר וול לבין הפייר וול של SP2 !! כאשר קיימת תוכנת פייר וול, אל תשכחו שהיא עדין תוכנה, שאפשר לשחק איתה ואף לסגור אותה! אבל ברגע שמעדכנים את המערכת לSP2 זה אומר שה"פייר וול" נמצא בקרנל עצמו, ואותו הרבה אבל הרבה יותר קשה לפרוץ! לכן לא משנה עד כמה אתם שומעים על איזה תוכנת פיירוול מצויינת, כל עוד אין לם קרנל מוגן אתם לא מוגנים, בגלל זה גם עוברים ללינוקס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.