עבור לתוכן

איזה בן ז*** פרץ לי למחשב

Featured Replies

פורסם

אני אומר חייה ותן לחיות תבקש ממנו יפה לא להיכנס לתיקיות אישיות אבל תן לו לשוטט תלמד מהבדואים תציע כוס קפה אולי הוא לא ימחק לך דברים :xyxthumbs:

• תגובות 37
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תתקין ווינדוס עם SP2 ותעדכן אותו WTFFFFFF איך אתה לא עושה את זה ומצפה שלא יפרצו לך?

פורסם

דודי חדל בולשיט........אני בלי Sp2 מאז שייצא וטפו טפו טפו בלי וירוס או טרויאני אחד

אני יושב מאחורי חומת אש ואנטי וירוס פשוטים של נורטון והטריק לא להידבק זה פשוט לא להוריד שטויות לא ללחוץ סתם ok על כל חלון שנפתח

ודבר קטן נוסף בשום פנים ואופן לא לפתוח מיילים לא מוכרים

פורסם

שום בולשיט יש כמה חורים בתכנות של ווינדוס מה שמאפשר לפורצים טובים להשתלט על המערכת ולא משנה אם יש אנטי וירוס או לא.

פורסם

יפה עכשיו בו ותסביר לי מה ל "פורץ טוב" יש לעשות לבחור במחשב? לגנוב לו mp3? או סרטים כחולים? בחייאת תהיה מציאותי

פורסם

אני בכל אופן הייתי סוגר את פרצת האבטחה ולא מחטט אבל כל השאר אוהבים למחוק.......

פורסם
  • מחבר

אני אומר חייה ותן לחיות תבקש ממנו יפה לא להיכנס לתיקיות אישיות אבל תן לו לשוטט תלמד מהבדואים תציע כוס קפה אולי הוא לא ימחק לך דברים :xyxthumbs:

חח במקום זה הפעלתי מהר את הפייר ואאל

עכשיו עוד משהו

מזה משנה אם יש חורים בווינדוס או לא

כל הפורטים במחשב סגורים ורק למספר תוכנות מועטות(איזה 8)

אפילו לווינדוס אין גישה (רק לאקספלורר)

אז מאיזה פורט הוא נכנס??

איך הוא סגר לי את הפייר ואאל????

פורסם

שתהיה מוכן להקריב את חייך את חיי המשפחה ואולי אפילו את החברה שלך ותתרכז רק במחשבים אולי תהיה לך תשובה שאלות כאלה שואלים בפורום אבטחת מידע

פורסם

חח במקום זה הפעלתי מהר את הפייר ואאל

עכשיו עוד משהו

מזה משנה אם יש חורים בווינדוס או לא

כל הפורטים במחשב סגורים ורק למספר תוכנות מועטות(איזה 8)

אפילו לווינדוס אין גישה (רק לאקספלורר)

אז מאיזה פורט הוא נכנס??

איך הוא סגר לי את הפייר ואאל????

אפשר לסגור פיירוול עם אקספלוייטים.

ודרך אגב יש טוריאנים שיש להם מאגר של כל התוכנות אבטחה המצויות ואיך שאתה מפעיל אותם הם פשוט עוברים וסוגרים את כל ההליכים BEAST לדוגמא עובד ככה.

פורסם
  • מחבר

הוא לא ממש סגר אותו

הוא רק עשה שהוא לא יגן

( allow all )

ואפשר קישור לפורום אבטחה

ד"א

כשאני חושב על זה יכול להיות שאני אולי ביטלתי אותו מתישהוא ושכחתי להחזיר אותו

פורסם

גם לי אישית זה קרה פעם בנורטון. בכתבה שהביאו פה מצויין בדיוק הבעיה הזאת שהטוריאנים מנתקים את תוכנות האבטחה.

בכל אופן מזל טוב לי מהיום אני נחשב מומחה HWZONE אז ההודעות שלי הופכות להיות יותר מקצועיות.

פורסם
  • מחבר

איך הפייואל שלי???

יש לי את הקספר סקי

פורסם

את הNORTON אתה לא יכול לבטל 5 דקות בלי שהוא קופץ לך.

פורסם

אתם לא יכולים להשוות אפילו בין ץוכנת פייר וול לבין הפייר וול של SP2 !!

כאשר קיימת תוכנת פייר וול, אל תשכחו שהיא עדין תוכנה, שאפשר לשחק איתה ואף לסגור אותה!

אבל ברגע שמעדכנים את המערכת לSP2 זה אומר שה"פייר וול" נמצא בקרנל עצמו, ואותו הרבה אבל הרבה יותר קשה לפרוץ!

לכן לא משנה עד כמה אתם שומעים על איזה תוכנת פיירוול מצויינת, כל עוד אין לם קרנל מוגן אתם לא מוגנים,

בגלל זה גם עוברים ללינוקס ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים