פורסם 2005 ביוני 420 שנים שלוםרציתי לדעת עם הכרטיס הזה xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E?אני יוכל לעשות לו OC קטן בלי לדעוג לזה שהוא יערס(במידה ואני לא מוסיף לו קרור)ועוד משהו אך אני יכול לבדוק את מעלות של הכרטיס כדי לדעת שהוא בסביראם איזו תוכנה אפשר לבדוק את הבצועים של לפני ואחרי?תודה לכול העונים
פורסם 2005 ביוני 420 שנים אתה יכול לעשות לו OC קטן..והסבירות שהוא יהרס מזה קטנה..הרס בעיקר ממתח גבוה צריבת ביוס וכו'.לבדוק טמפ אפשר עם התוכנה או בדרייבר של הכרטיס.ותוכנה לבדיקת ביצועים- יש לך את AquaMark3 3DMark וכו'.
פורסם 2005 ביוני 420 שנים מחבר אתה יכול להסביר לי איפו זה נמצאהכרטיס שלי זה GF2 MX400 ויש לי עידכון של האחרון שלהם אתה יכול להגיד לי איפו זה נמצא?
פורסם 2005 ביוני 520 שנים אתה יכול להסביר לי איפו זה נמצאהכרטיס שלי זה GF2 MX400 ויש לי עידכון של האחרון שלהם אתה יכול להגיד לי איפו זה נמצא?איפה מה נמצא?....הטמפ'? אין לך בכרטיס הזה.
פורסם 2005 ביוני 520 שנים תבדוק עם מד חום...זה הכי מדויק שאתה יכול להגיע...גם לי יש את הבעיה הזאת...יש לי GF4 MX440-SE....וnVidia הכניסה את חיישן טמפרטורה החל מסדרת הFX...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.