פורסם 2005 ביוני 1520 שנים בעקרון לדעתי זה הכרטיס קול המובנה (אפשר לנטרל אותו בביוס), אבל אי אפשר לדעת ממש פשוט תנסה לעבוד בלי CD בלי HD משניים בלי כרטיסי PCI שאתה לא חייב, לעבוד עם רק סטיק זיכרון אחד, להחליף כרטיסים שכן אפשר, תנסה בכל זאת לעבוד עם לינוקס (knoppix) יכול להיות שזה משהו ספציפי עם הווינדוס למרות שלא נראה לי כי גם ב 64 ביט זה לא עבדאפשר אפילו לנסות להחליף את המעבד אם יש לחבר מעבד דומהאם זה מחשב חדש אז אמורה להיות אחריות תנסה להחליף את הלוח כי נראה לי שהוא הבעיה
פורסם 2005 ביוני 1520 שנים מחבר אוקריי תודה לך אני אנסה את כל האפשרויות הללו....והכל באמת חדש ויש לי אחריות של 3 שנים אז זאת לא בעיה..אני רק צריך למצוא איזה חלק גורם לבעיות..
פורסם 2005 ביוני 1620 שנים לידיעתכם, מניסיון אישי - memtest86 לעיתים אינה מגלה שגיאות מסויימות בזכרונות!!!בשביל להיות בטוח שהזכרון תקין תשתמשו בתוכנת בדיקת הזכרון של מיקרוסופט שכן קרו לי אישית מקרים שmemtest לא גילה שזכרונות מסויימים היו דפוקים!Windows Memory Diagnosticמשום מה התוכנה הזאת של מיקרוסופט בכלל לא מוכרת S:
פורסם 2005 ביוני 1620 שנים מחבר גם בדקתי את הזיכרון עם התוכנה הזאת ולאחר הרצה של כשעה 15 PASSED ולא נמצאו שגיאות כלל.
פורסם 2005 ביוני 1820 שנים מחבר ניסיתי להריץ את התוכנה PRIME95 את ה TORTURE TEST והוא נותן לי את השגיאה הבאה: ERROR: ROUND OFF (0.4999694824) > 0.40 Possible hardware failure, consult the readme file. ממה זה יכול לנבוע? מעבד? (לא נראה לי שזאת בעית התחממות כי בדקתי ובמהלך ריצת התוכנה המעבד הגיע למקסימום של 42 מעלות.. יכול להיות שהמעבד עצמו תקול?) זיכרון? (לא נראה לי הזיכרון כי הוא יצא תקין גם ב MEMTEST וגם בתוכנה השנייה..אבל אי אפשר לדעת) תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.