עבור לתוכן

צריך יעוץ לבחירת זכרונות

Featured Replies

פורסם

מה כדאי לי יותר בשביל oc?

?512MB A-DATA? DDR 500

?512Mb 400MHz Corsair (XMS) CL2? DDR 400

יש בינייהם רק 40 שקל הבדל ורציתי לדעת מה כדאי לי לקחת בשביל oc

והלוח אם ?K8NS-Ultra (s939) של GIGABYTE תומך בddr 500?

עריכה:

אני יוכל לשים על הזכרונות שהזכרתי פה קירור כן?

פורסם

אם ההתלבטות היא בינינם - קח את הA-Data

פורסם
  • מחבר

אם ההתלבטות היא בינינם - קח את הA-Data

זה יהיה לי טוב לoc? והלוח תומך ב 500ddr?

פורסם

מה הכוונה תומך, אתה שואל אם הוא יאפשר לזכרון לעבוד בDDR500? אם זה מה שאתה שואל, אז בעיקרון בעזרת הגדרות נכונות הוא יעבוד בDDR500.

ובקשר לשאלה הראשונה: כן,הוא יהיה טוב - אומנם הוא לא יישבור שיאי עולם אבל אני מאמין שתוכל להגיע אפילו לDDR540 ואולי גם יותר..

פורסם
  • מחבר

מה הכוונה תומך, אתה שואל אם הוא יאפשר לזכרון לעבוד בDDR500? אם זה מה שאתה שואל, אז בעיקרון בעזרת הגדרות נכונות הוא יעבוד בDDR500.

ובקשר לשאלה הראשונה: כן,הוא יהיה טוב - אומנם הוא לא יישבור שיאי עולם אבל אני מאמין שתוכל להגיע אפילו לDDR540 ואולי גם יותר..

איך אני מגדיר את זה? בביוס? ואם אני יוסיף צלעות קירור לזכרונות אני יוכל להגיע לתוצאות יותר טובות כן?

והתכוונתי בשאלה יעני אם אני ישים את הזכרונות של ה500 זה לא יעשה לי את הצפצוף המעצבן הזה כשיש בעייה עם הזכרון(שניי סטיקים עם תדרים שונים, סטיקים רופפים וכו')

פורסם

מגדירים את זה בביוס.

ובקשר לשאלה השניה, זה לא אמור לעשות את הצפצופים אם הזכרונות, הלוח והכל תקין.

פורסם

לא קיים לו אם בעולם שתומך ב 500...נתחיל מזה.. עכשיו כשאני אומר תומך אני מתכוון תמיכת יצרן..כמובן שהכל ניתן לעקיפה..הלוחות אם המודרנים בתמיכת יצרן מפיצים רק תמיכה של תקן מסויים שעובד על 400...עכשיו אם יש לך שני זיכרונות שונים..אחד 400 ועוד אחד שהוא 500 אז אתה תוכל להגיע לקלוק המקסימלי רק של הזיכרון היותר חלש..קפיש?..אם אני התבלבלתי ויש לך רק את ה 500... אז הלוח אם שלך קודם כל יקבל אותו אבל הוא יעבוד על 400... זאת אומרת כשאתה קונה זיכרון שהוא 450 500 600 זה לא אומר שהזיכרון עובד על תדרים כאלה.. כל מה שזה אומר שהזיכרון אובחן כזיכרון שמסוגל להגיע לתדרים האלה.. זה לא אומר שהוא יעבוד רק עליהם.. כשאתה תכניס אותו ראשונית ללוח אם הוא יעבוד על 400... ואז אתה צריך לעשות

overclock

ולהגיע ל 500...

הבנת?..

may the force be with you..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים