עבור לתוכן

שאלה לכל בעלי ה Iriver H120 בקשר לגרסת ה firmware שלכם.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

רציתי לשאול כמה דברים בנוגע לעדכוני קושחה של ה H120

לי יש את גרסה 1.63E (ה E אומרת לי שהמכשיר הוא בגרסה האירופית ? כי אין לי מושג, יש לי אותו מלא זמן ואני לא זוכר מה היה רשום בניירות שלו)

לא מצאתי באתר של אייריבר גרסה מעודכנת יותר מזו (בדקתי לפני שבוע בערך)

איזה פירמוורים יש לכם ?

שמעתי שיש פירמוורים לא רשמיים , לא מאייריבר, אלא מאנשים פרטיים שכתבו אותם, שיש בהם הרבה יותר פיטצ'רים, כמו אפשרות ליצירת פלייליסטים , ועוד כל מיני דברים דומים, זה משהו די גדול ומקצועי ואני זוכר שאפילו ביקרתי באתר של זה, אבל אני לא זוכר את האתר...

והאם מישהו יודע - יש עדכון ישראלי ? עם עברית ? אני אשמח ללינק (אני יודע שיש ל 320, אבל האם יש ל 120 ?)

מישהו יכול להביא לינק או כמה לינקים בנושא הזה ? אני ממש רוצה שתהיה לי אפשרות להרכיב רשימת השמעה.

פורסם
  • מחבר

כן !

המון תודה, ניסיתי להזכר בשם ולא הצלחתי במשך כל כך הרבה זמן..

חוץ מה rockbox יש עוד איזשהן גרסאות אחרות שאתם מכירים ? מודים ישראלים עם עברית או פיטצ'רים אחרים ?

פורסם

rockbox עדייך לא יצא רשמית והוא לא מנגן עדיין...

אבל יש את המוד שלי

אתה יכול להוריד אותו מ tgp-il ויש בוא תמיכה בעברית

פורסם

לא ממש זה המוד הכי מדובר ל H1x0 והכי פופלרי.

פורסם

רוקבוקס זה פרוייקט לנגני ארקוס שעכשיו (כלומר, כבר הרבה מאוד זמן.. עדיין בתהליך) עובר המרה לתמיכה גם ב-H120. הוא עדיין לא עובד ב-H120 ומי שלא יודע מה הוא עושה (ואל תעלב או משהו, אבל אין לך מושג..) - אסור שהוא יתקין אותו כי קיים סיכוי סביר שהוא יהפוך את ה-H120 שלו למעצור בדלת..

http://www.rockbox.org/twiki/bin/view/Main/IriverPort

אם אתה רציני ולא רוצה שיאכילו אותך בכפית, תעשה חיפוש בפורום הזה למילה: Rockbox

פורסם

נכון... כמו שאמרו מעלי

rockbox היא גירסה שונה לחלוטין של הקושחה

היא תוכנתה בשביל archos ועוברת תהליך porting ל iriver ihp-1x0, אפשר להריץ אותה אבל לא לשמוע כלום ולא מומלץ שתתקין אותה אם אתה לא מתכנת או משהו כזה שרוצה לתרום קוד לפרויקט....

בכל מקרה

כמו שאמרתי

הגירסה שלי יש ב

tgp-il

פורסם

^^

מה שהם מתכוונים זה שבעצם אין טעם להתקין את הרוקבוקס עכשיו וכדי לחכות עד שהיא תצא רשמית ...

ואכן כאשר היא תצא הנגן יהפוך לדבר מטורף עם איזה 100 פיצ'רים חדשים :|

פורסם

זה לא קשור ל"אין טעם" ולחכות ש"היא תצא רישמית". היא פשוט לא קיימת. בכלל. לא רישמית ולא לא רישמית.

פורסם
  • מחבר

אוקי, הבנתי שאין גרסת קושחה רצינית ששווה להתקין על הריבר.. רק את רוקבוקס, שעדיין לא תומכת בו, ואני לא מתכנן להסתכן.

בקשר לעברית, ראיתי את הקישור, מישהו התנסה בזה ?

זה משנה עוד משהו במכשיר חוץ מלהוסיף תמיכה בעברית ?

האם התמיכה בעברית גורעת חלק מהפונטים המקוריים ? (כי אני יודע שיש הגבלה כזו בריבר)

אבל הכי חשוב - מישהו ניסה את זה ? ויש השגות ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים